Iobit Smartdefrag 2.9.0

IObit SmartDefrag

Töredezettségmentesítés esetén egy tökéletes alternatíva a Iobit Smartdefrag.

 Akik nemigazán vannak megelégedve a Windowsos beépített töredezettségmentesítővel azok számára is van egyéb lehetőség. Ez a remek szoftver sokkal jobb munkát képes végezni mint a hagyományos beépített társa. Lehetőségünk van előre időzített időpontban futtatni, vagy akár manuálisan is igénybe vehetjük. Kis méretének köszönhetően nagyon minimális mértékben veszi igénybe rendszerünket. Kis memóriaigénye nem veszi el a helyet fontos programjainktól.

 A program telepítése néhány egyszerű lépéssorozattal kivitelezhető, könnyebbséget az jelent, hogy az első indítási pillanattól Magyarul kommunikál.

Tájékoztat minket arról hogy amíg a szoftvert telepítjük, addig javasolt minden fölösleges alkalmazás futtatásának a szüneteltetése, ellenkező esetben az installálás akár meg is hiúsulhat.

Természetesen mint minden szoftver esetében, itt is igaz hogy kötelező a licenc feltételek elfogadása, csak abban az esetben tudunk tovább lépni a folyamattal.

Ezután érdemes arra odafigyelni, hogy a beépített toolbarjait megkísérli telepíteni, természetesen ezt maga a felhasználó is megakadályozhatja.

A telepítési mappa megadása után a szoftver létrehoz egy ikont is az asztalunkon annak az érdekében, hogy közvetlenül el tudjuk érni.

A folyamat végén az IObit SmartDefrag felajánlja hogy letölti és installálja az Advanced SystemCare Ultimate nevű társszoftverét amellyel a PC biztonsága javítható, természetesen ez sem kötelező, ez is letiltható.

Extra funkciói közzé tartozik a Boot -idő gyorsítás, amelynek az elnevezése magáért beszél és nem igényel komolyabb magyarázatot.

Remekül bánik az akkumulátorról működő eszközökkel is, mialatt arról működtetjük gépünket nem végzi el a folyamatot így nem gyorsítja a lemerülést.

IObit SmartDefrag

Egyszerű, de annál hatékonyabb szoftver.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Postal 2 letöltésPostal 2 letöltés Izgalmas elemekkel, jelenetekkel teletűzdelt, akciójáték a Postal 2 ami igazi játék fanatikusok számára lett kifejlesztve. Maga a szoftver elsősorban olyan felhasználók […]
  • Universal USB Installer 1.887Universal USB Installer 1.887   Az Universal USB Installer 1.887 segítségével saját Live USB meghajtót tudunk készíteni.   Ha nem szeretnénk számítógépünkre telepíteni Linux rendszert csak ki szeretnénk próbálni […]
  • WampServer 2.2A P1WampServer 2.2A P1   Saját Webszerver létrehozására alkalmas program a WampServer 2.2A P1 kiadása.   Ezzel a remek kis segédalkalmazással lehetőségünk van saját számítógépünket szerver számítógéppé […]
  • PDF Reader – Android alkalmazásokPDF Reader – Android alkalmazások PDF állományokat tudunk megtekinteni Androidos mobilunkon a PDF Reader nevű alkalmazásnak köszönhetően.     Az egyszerűen kezelhető ingyenes alkalmazással, minden eddiginél […]
  • PicPick használataPicPick használata Képszerkesztőt is tartalmazó képlopó szoftver ami megosztó funkciót is tartalmaz. A PicPick ingyenesen használható remek kis szoftver.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code