Iobit Smartdefrag 2.9.0

IObit SmartDefrag

Töredezettségmentesítés esetén egy tökéletes alternatíva a Iobit Smartdefrag.

 Akik nemigazán vannak megelégedve a Windowsos beépített töredezettségmentesítővel azok számára is van egyéb lehetőség. Ez a remek szoftver sokkal jobb munkát képes végezni mint a hagyományos beépített társa. Lehetőségünk van előre időzített időpontban futtatni, vagy akár manuálisan is igénybe vehetjük. Kis méretének köszönhetően nagyon minimális mértékben veszi igénybe rendszerünket. Kis memóriaigénye nem veszi el a helyet fontos programjainktól.

 A program telepítése néhány egyszerű lépéssorozattal kivitelezhető, könnyebbséget az jelent, hogy az első indítási pillanattól Magyarul kommunikál.

Tájékoztat minket arról hogy amíg a szoftvert telepítjük, addig javasolt minden fölösleges alkalmazás futtatásának a szüneteltetése, ellenkező esetben az installálás akár meg is hiúsulhat.

Természetesen mint minden szoftver esetében, itt is igaz hogy kötelező a licenc feltételek elfogadása, csak abban az esetben tudunk tovább lépni a folyamattal.

Ezután érdemes arra odafigyelni, hogy a beépített toolbarjait megkísérli telepíteni, természetesen ezt maga a felhasználó is megakadályozhatja.

A telepítési mappa megadása után a szoftver létrehoz egy ikont is az asztalunkon annak az érdekében, hogy közvetlenül el tudjuk érni.

A folyamat végén az IObit SmartDefrag felajánlja hogy letölti és installálja az Advanced SystemCare Ultimate nevű társszoftverét amellyel a PC biztonsága javítható, természetesen ez sem kötelező, ez is letiltható.

Extra funkciói közzé tartozik a Boot -idő gyorsítás, amelynek az elnevezése magáért beszél és nem igényel komolyabb magyarázatot.

Remekül bánik az akkumulátorról működő eszközökkel is, mialatt arról működtetjük gépünket nem végzi el a folyamatot így nem gyorsítja a lemerülést.

IObit SmartDefrag

Egyszerű, de annál hatékonyabb szoftver.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Absolute Uninstaller 2.9.0Absolute Uninstaller 2.9.0 A már használaton kívül eső alkalmazásainkat tudjuk eltávolítani az alábbi programmal, egycsapásra megszabadulhatunk a makacs elemektől, Magyar felület és átlátható funkcionalitás […]
  • FastPictureViewer 1.9.330.0FastPictureViewer 1.9.330.0 Egyszerű kezelőfelülettel rendelkező, gyors képnézegető alkalmazás a FastPictureViewer. Ezzel a képnézegető segéddel lehetőségünk van a legnépszerűbb formátumú képeket megnyitni, […]
  • SlimCleaner 4.0.29347SlimCleaner 4.0.29347 Nagy takarító alkalmazás amely már a jelenkor technológiáját használja fel a folyamat elvégzésére, nem más mint a SlimCleaner. Segítségével ráncba szedhetjük az elhasználódott […]
  • Speccy 1.24Speccy 1.24 Rendszerünkről tudhatunk meg bővebb információt, továbbá informálódhatunk a rendszer aktuális kihasználtságáról a Speccy  segítségével.    Ha számítógépünkről szeretnénk […]
  • Fresh Diagnose 8.67Fresh Diagnose 8.67 Bővebb információkat tudhatunk meg számítógépünkről a Fresh Diagnose segítségével. Ezzel a remek alkalmazással betekintést nyerhetünk számítógépünk szoftveres jellemzőibe, kiderül a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code