Iobit Smartdefrag 2.9.0

IObit SmartDefrag

Töredezettségmentesítés esetén egy tökéletes alternatíva a Iobit Smartdefrag.

 Akik nemigazán vannak megelégedve a Windowsos beépített töredezettségmentesítővel azok számára is van egyéb lehetőség. Ez a remek szoftver sokkal jobb munkát képes végezni mint a hagyományos beépített társa. Lehetőségünk van előre időzített időpontban futtatni, vagy akár manuálisan is igénybe vehetjük. Kis méretének köszönhetően nagyon minimális mértékben veszi igénybe rendszerünket. Kis memóriaigénye nem veszi el a helyet fontos programjainktól.

 A program telepítése néhány egyszerű lépéssorozattal kivitelezhető, könnyebbséget az jelent, hogy az első indítási pillanattól Magyarul kommunikál.

Tájékoztat minket arról hogy amíg a szoftvert telepítjük, addig javasolt minden fölösleges alkalmazás futtatásának a szüneteltetése, ellenkező esetben az installálás akár meg is hiúsulhat.

Természetesen mint minden szoftver esetében, itt is igaz hogy kötelező a licenc feltételek elfogadása, csak abban az esetben tudunk tovább lépni a folyamattal.

Ezután érdemes arra odafigyelni, hogy a beépített toolbarjait megkísérli telepíteni, természetesen ezt maga a felhasználó is megakadályozhatja.

A telepítési mappa megadása után a szoftver létrehoz egy ikont is az asztalunkon annak az érdekében, hogy közvetlenül el tudjuk érni.

A folyamat végén az IObit SmartDefrag felajánlja hogy letölti és installálja az Advanced SystemCare Ultimate nevű társszoftverét amellyel a PC biztonsága javítható, természetesen ez sem kötelező, ez is letiltható.

Extra funkciói közzé tartozik a Boot -idő gyorsítás, amelynek az elnevezése magáért beszél és nem igényel komolyabb magyarázatot.

Remekül bánik az akkumulátorról működő eszközökkel is, mialatt arról működtetjük gépünket nem végzi el a folyamatot így nem gyorsítja a lemerülést.

IObit SmartDefrag

Egyszerű, de annál hatékonyabb szoftver.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Sleipnir 4.1.2Sleipnir 4.1.2   A Sleipnir több megjelenítési módot is biztosító böngészőmotor ami az installációt követően előzményeink importálására is képes.     Egy igen mélyen és remekül konfigurálható böngésző […]
  • Angry Birds Space- Android játékokAngry Birds Space- Android játékok   A dühös madarak most beköltöznek a mobilunkra, ingyenesen próbálhatjuk ki az Angry Birds Space kiadását.   A nagy népszerűségnek örvendő játék számos platformon elérhető, így […]
  • ShazamShazam -Android alkalmazások     Számunkra ismeretlen zeneszámok beazonosítására használható Android kiegészítő a Shazam. Ha életünk szerves részét képezi a zene akkor biztos jártunk már úgy hogy egy új, még […]
  • WinStars 2.079WinStars 2.079       A bolygók illetve a csillagok mozgásába nyerünk betekintést a WinStars 2.079 segítségével. Ezzel a kiváló oktatóprogrammal csillagászati ismereteinket bővíthetjük, maga az […]
  • Storm Predator  3.6Storm Predator 3.6       Látványos program segítségével betekintést nyerhetünk az aktuális időjárás alakulásának mikéntjébe a Storm Predator 3.6 segítségével.   Műhold és radar kép segítségével […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code