Iobit Smartdefrag 2.9.0

IObit SmartDefrag

Töredezettségmentesítés esetén egy tökéletes alternatíva a Iobit Smartdefrag.

 Akik nemigazán vannak megelégedve a Windowsos beépített töredezettségmentesítővel azok számára is van egyéb lehetőség. Ez a remek szoftver sokkal jobb munkát képes végezni mint a hagyományos beépített társa. Lehetőségünk van előre időzített időpontban futtatni, vagy akár manuálisan is igénybe vehetjük. Kis méretének köszönhetően nagyon minimális mértékben veszi igénybe rendszerünket. Kis memóriaigénye nem veszi el a helyet fontos programjainktól.

 A program telepítése néhány egyszerű lépéssorozattal kivitelezhető, könnyebbséget az jelent, hogy az első indítási pillanattól Magyarul kommunikál.

Tájékoztat minket arról hogy amíg a szoftvert telepítjük, addig javasolt minden fölösleges alkalmazás futtatásának a szüneteltetése, ellenkező esetben az installálás akár meg is hiúsulhat.

Természetesen mint minden szoftver esetében, itt is igaz hogy kötelező a licenc feltételek elfogadása, csak abban az esetben tudunk tovább lépni a folyamattal.

Ezután érdemes arra odafigyelni, hogy a beépített toolbarjait megkísérli telepíteni, természetesen ezt maga a felhasználó is megakadályozhatja.

A telepítési mappa megadása után a szoftver létrehoz egy ikont is az asztalunkon annak az érdekében, hogy közvetlenül el tudjuk érni.

A folyamat végén az IObit SmartDefrag felajánlja hogy letölti és installálja az Advanced SystemCare Ultimate nevű társszoftverét amellyel a PC biztonsága javítható, természetesen ez sem kötelező, ez is letiltható.

Extra funkciói közzé tartozik a Boot -idő gyorsítás, amelynek az elnevezése magáért beszél és nem igényel komolyabb magyarázatot.

Remekül bánik az akkumulátorról működő eszközökkel is, mialatt arról működtetjük gépünket nem végzi el a folyamatot így nem gyorsítja a lemerülést.

IObit SmartDefrag

Egyszerű, de annál hatékonyabb szoftver.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mumble 1.23Mumble 1.23     Hang alapú kommunikációs szoftver a Mumble 1.23. A felhasználók közvetlen beszélgetését támogatja.       A nyílt forráskóddal rendelkező kommunikációs szoftver, lehetőséget […]
  • SMS Backup & Restore (AD free) – Android alkalmazásokSMS Backup & Restore (AD free) – Android alkalmazások Szöveges üzeneteink mentésére és visszaállítására használható ingyenes alkalmazás Androidra.     Egy váratlan meghibásodás a számunkra fontos, bizalmas szöveges üzeneteink végérvényes […]
  • SWF Opener 1.3SWF Opener 1.3 Az SWF Opener segítségével a szóban forgó formátummal rendelkező multimédiás tartalmakat tudjuk megjeleníteni.   Ha csupán a szóban forgó formátummal rendelkező videó állományt […]
  • Heroes 4 letöltésHeroes 4 letöltés       Egy igazi szerepjáték formájában tetszeleg előttünk a több körös Heroes 4.   Maga a program futtatható egyjátékos és többjátékos formában is tehát csak egyéni elképzeléseink […]
  • Game Booster letöltésGame Booster letöltés     Egy egyszerű hatékony és könnyen kezelhető rendszer optimalizáló alkalmazás a Game Booster 2. Ez a kis méretű alkalmazás akkor jöhet jól ha új játékot telepítünk és elő […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code