IObit Smart Defrag 3.0.3

IObit Smart Defrag

Profi töredezettségmentesítést végrehajtó szoftver a Smart Defrag ezen kiadása.

Nagyon gyors és hatékony töredezettségmentesítést képes végrehajtani ami akár jobb alternatívát is nyújthat mint a Beépített Windows szolgáltatásé. Szinte észrevétlenül képes futni a háttérben miközben a rá bízott feladatot hajtja végre.

Smart Defrag telepítése, áttekintés:

A rendszergazdai jogosultsággal futtatott fájl Magyar varázslófelülettel indul amely során tájékoztat minket arról hogy a szoftver a számítógépünkre fog települni és javasolt minden egyéb fölösleges háttérszoftver átmeneti szüneteltetése.

Ha úgy gondoljuk, el is olvashatjuk a felhasználói licenc feltételeket ami akár fontosabb információkat is tartalmazhat, természetesen ez nem kötelező, de annak el nem fogadása esetén sajnos nem jutunk tovább.

Miután kijelöltünk a telepítési könyvtárat a szoftver másolja a fájljait. Létrehozhatunk gyorsindító ikont és hozzáadhatjuk a kedvencekhez is, az azonnali eléréshez.

A szoftver megkísérli telepíteni az Iobit toolbar kiegészítőt, ezt természetesen ne engedjük a számára, vannak bizonyos vírusirtó szoftverek, amelyek ezen funkciója révén beriaszthatnak és kéretlen alkalmazásként titulálhatják ezért erre legyünk tekintettel.

Maga a program elérhető portable változatban is amit nem kell installálni.

Első indításakor egy segédfelület vár minket amivel megadhatjuk alapértelmezett kinézetét, és a nyelvet.

Lehetőség van többek között boot idő gyorsításra a lapozófájl, hibernációs fájl töredezettségmentesítésével, MFT és a rendszerfájlok töredezettségmentesítésével. Automatizálható a folyamat, illetve jelentéseket tekinthetünk meg az előző munkamenetekről.

Alapvetően három módon van lehetőség munkára bírni, attól függően hogy mennyire van leharcolt állapotban a Windows, lehet gyors és mélyreható defragmentizálás optimalizálással. Hivatalos oldal.

Ingyenes, egyszerűen kezelhető és nem utolsósorban Magyar nyelven is elérhető szoftver.

IObit Smart Defrag

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Defraggler 2.21.93Defraggler 2.21.93 A Defraggler a Windows beépített töredezettségmentesítőjét teljes mértékben képes helyettesíteni. Az ingyenes, Magyar nyelvű alkalmazás, néhány plusz funkciót, testre szabási lehetőséget […]
  • Auslogics Disk Defrag 7.1.4.0Auslogics Disk Defrag 7.1.4.0 Az Auslogics Disk Defrag egy egyszerű kezelőfelülettel rendelkező, ingyenes HDD töredezettségmentesítő szoftver. Támogatja az SSD tárolókat, opcionálisan időzíthető feladatokat is rá […]
  • Kattints a nagyobb méretértQuick Defrag 1.0.0.0 Minimális felhasználói tudást igénylő, merevlemez optimalizáló, töredezettség mentesítő szoftver a Quick Defrag. Értékessé az teszi, hogy még installálnod sem kell. A Windows futását […]
  • Néhány ingyenesen futtatható Portable szoftver kezdőknek és haladóknakNéhány ingyenesen futtatható Portable szoftver kezdőknek és haladóknak Egyre több alkalmazásnak lelehető fel az úgynevezett telepítést nem igénylő változata, ezeket a változatokat csak futtatnunk kell a használathoz, nézzünk néhány hasznos kiadást.
  • Töredezettség mentesíts időzítve az IObit Smart Defrag segítségévelTöredezettség mentesíts időzítve az IObit Smart Defrag segítségével Frissült az ingyenesen elérhető népszerű rendszer optimalizáló szoftver ami időzíthető feladatok ellátását is képes ellátni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code