IObit Smart Defrag 3.0.3

IObit Smart Defrag

Profi töredezettségmentesítést végrehajtó szoftver a Smart Defrag ezen kiadása.

Nagyon gyors és hatékony töredezettségmentesítést képes végrehajtani ami akár jobb alternatívát is nyújthat mint a Beépített Windows szolgáltatásé. Szinte észrevétlenül képes futni a háttérben miközben a rá bízott feladatot hajtja végre.

Smart Defrag telepítése, áttekintés:

A rendszergazdai jogosultsággal futtatott fájl Magyar varázslófelülettel indul amely során tájékoztat minket arról hogy a szoftver a számítógépünkre fog települni és javasolt minden egyéb fölösleges háttérszoftver átmeneti szüneteltetése.

Ha úgy gondoljuk, el is olvashatjuk a felhasználói licenc feltételeket ami akár fontosabb információkat is tartalmazhat, természetesen ez nem kötelező, de annak el nem fogadása esetén sajnos nem jutunk tovább.

Miután kijelöltünk a telepítési könyvtárat a szoftver másolja a fájljait. Létrehozhatunk gyorsindító ikont és hozzáadhatjuk a kedvencekhez is, az azonnali eléréshez.

A szoftver megkísérli telepíteni az Iobit toolbar kiegészítőt, ezt természetesen ne engedjük a számára, vannak bizonyos vírusirtó szoftverek, amelyek ezen funkciója révén beriaszthatnak és kéretlen alkalmazásként titulálhatják ezért erre legyünk tekintettel.

Maga a program elérhető portable változatban is amit nem kell installálni.

Első indításakor egy segédfelület vár minket amivel megadhatjuk alapértelmezett kinézetét, és a nyelvet.

Lehetőség van többek között boot idő gyorsításra a lapozófájl, hibernációs fájl töredezettségmentesítésével, MFT és a rendszerfájlok töredezettségmentesítésével. Automatizálható a folyamat, illetve jelentéseket tekinthetünk meg az előző munkamenetekről.

Alapvetően három módon van lehetőség munkára bírni, attól függően hogy mennyire van leharcolt állapotban a Windows, lehet gyors és mélyreható defragmentizálás optimalizálással. Hivatalos oldal.

Ingyenes, egyszerűen kezelhető és nem utolsósorban Magyar nyelven is elérhető szoftver.

IObit Smart Defrag

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Sonic Fan RemixSonic Fan Remix   Látványos remek grafika, és izgalmas játékmenet jellemzi az alábbi szoftvert, ami nem más mint a Sonic Fan Remix. HD felbontású grafika várja kipróbálóit az alábbi játékban. Most […]
  • Home Photo Studio 3.25Home Photo Studio 3.25     Fényképünkön számos szerkesztési műveletet hajthatunk végre a Home Photo Studio 3.25 segítségével.       Ha rendszeresen szoktunk fényképekkel dolgozni, esetleg készítjük is […]
  • SnagIt 10SnagIt 10   Képernyőképek archiválására használható professzionális alkalmazás a SnagIt 10. Ha egy olyan képlopó segédalkalmazást keresünk ami komplett funkcionalitással áll a felhasználó […]
  • Frissíts az AIMP 3.55.1320 kiadásáraFrissíts az AIMP 3.55.1320 kiadására Elérhető a népszerű zenelejátszó szoftver legújabb kiadása, rengeteg audió formátumot támogat, de az online rádióadások streamingelése sem jelent neki gondot.
  • MSN BackUp 1.34MSN BackUp 1.34     A népszerű csevegőprogramhoz készült biztonsági mentést készítő program az MSN BackUp 1.34. A számítógép újratelepítése után kicsit macerás lehet csevegőprogramunkat […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code