InnoExtractor 3.4.2

InnoExtractor

Egy kis méretű, de annál hatékonyabban és célravezetőbben használható kicsomagoló alkalmazás ami tömörített állományaink kibontásában lehet a segítségünkre, nem más mint az InnoExtractor.

 

 

 Mivel rengeteg letölthető állomány tömörített formában érhető el szinte elkerülhetetlen hogy egy külső segédalkalmazást hívjunk segítségül azok kibontására.

 A hatalmas kínálatnak köszönhetően összetett funkciókat ellátó segédeket is találhatunk, ami feladatkörén túlmutat, ( A Total Commander is kezeli tömörített állományainkat) ez nem is baj, de egy kezdő felhasználó számára ez több mint amire szükség van nem is beszélve a kevés ismeretek okozta fennakadásokat, ez mind elkerülhető, ha a Magyar nyelven is kezelhető InnoExtractor -ra bízzuk Zip állományainkat.

InnoExtractor InnoExtractor

Maga az alkalmazás kis erőforrás igényt támaszt gépünk felé így bőven marad teljesítmény a háttérben futó programjainknak. Az InnoExtractor helyettesíthető a7-ZIP, vagy PeaZip nevű alkalmazással, de még a CoffeeZip is szóba jöhet.

 

Az InnoExtractor integrálható a jobb egérgomb funkcióhoz így azonnal és könnyen elérhető. Beépített keresőt és egygombos kicsomagolási lehetőséget biztosít. Ingyenes.

 

InnoExtractor letöltés:

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code