Ingyenes és Magyar nyelvű konvertáló amelynek minden PC-n helye van

Komoly feladatnak számít olyan konvertáló alkalmazást találni, ami ingyenes és emellett rengeteg funkciót is tartalmaz. A problémát az ingyenesség jelenti, mivel nagy tudással rendelkezőt a fizetős kategóriában nem is olyan bonyolult találni.

Az ingyenesek esetén már teljesen más a felállás. Természetesen nem reménytelen a helyzet, itt van példának a Format Factory ami Magyar kezelőfelületével a nagy tudást, látványos, egyszerű kialakítással forradalmasítja.

Már maga a telepítés folyamata sincsen agyonbonyolítva hamar túl lehetünk rajta, talán arra érdemes odafigyelni, hogy ne engedjük az ASK toolbat hozzáadását böngészőnkhöz.

Kinézetét úgynevezett felszínek megválasztásával tudjuk módosítani. A szoftver navigáció szempontjából rendkívül lényegre törő, kategorikus kialakításának köszönhetően ésszerű elrendezést tapasztalunk.

A konvertálást mint munkafolyamatot rendkívül professzionális szinten hajtja végre, legyen szó videókról, képekről, de akár az ISO állományok sem tudják zavarba ejteni.

Többek között egyetlen kattintással tudunk megfelelő formátumot választani mobilunk számára a profilos kialakításnak köszönhetően, kifejezetten a kezdő felhasználók érezhetik magukat nyeregben, ha mindent gyárilag alapértelmezetten hagyunk szinte el sem lehet rontani.

Természetesen a profik sem maradnak le semmiről, hisz az alapértékek bármikor módosíthatóak, amivel tovább csiszolhatóak a videók, akár csökkenthető a kimeneti méret.

Installálása után beépül a jobb egérgombos menübe ahol képek esetén azonnal előhívható, rendkívül egyszerű lépéssorozattal átalakíthatjuk fotóink formátumát.

Videók esetén a Format Factory tudománya nem áll meg a konvertálásnál, lehetőség van a videók fölösleges részeinek a kivágására, két külön állomány egyesítésére is.

Ha kedvet kaptunk a szoftverhez, a Format Factory letöltéséhez vezető link a hivatkozáson található.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Texas Poker- Android játékokTexas Poker- Android játékok Mennyire vagy jó póker játékos? Most megtudhatod, töltsd le az alábbi játékot és garantált kikapcsolódásban lesz részed, a Texas Poker ingyen használható.   Androidos mobil […]
  • Ezzel tudod visszaállítani a véletlenül törölt fájljaidat (Recuva)Ezzel tudod visszaállítani a véletlenül törölt fájljaidat (Recuva) A véletlenül törölt fájljaidat tudod a segítségével visszaállítani, abban az esetben is megoldást nyújthat ha már a kukát is kiürítetted.
  • Auslogics Duplicate File Finder 3.4.0.0Auslogics Duplicate File Finder 3.4.0.0 Az Auslogics Duplicate File Finder szintén remek eszköz arra hogy fel tudjuk kutatni azokat az elemeket a merevlemezen amikből több is található.     A duplikált fájlok több szempontból […]
  • CPU Meter 3.9-Windows 7 minialkalmazásCPU Meter 3.9-Windows 7 minialkalmazás   Processzorunk aktuális terheltségi állapotáról árul el a számunkra információkat ez a látványos minialkalmazás.     Mag a szoftver két -féle kiadásban érhető el, az egyik komplett […]
  • tTorrent- Android letöltéstTorrent- Android letöltés   A népszerű Android mobil eszközökre készített letöltés kezelő alkalmazása a tTorrent.     Ha Androidos készülékünkkel járjuk utunkat és úgy hozza a szükség, hogy torrent letöltést […]
Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes és Magyar nyelvű konvertáló amelynek minden PC-n helye van
Leírás
Komoly feladatnak számít olyan konvertáló alkalmazást találni, ami ingyenes és emellett rengeteg funkciót is tartalmaz. A problémát az ingyenesség jelenti, mivel nagy tudással rendelkezőt a fizetős kategóriában nem is olyan bonyolult találni.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code