Ingyenes és Magyar nyelvű konvertáló amelynek minden PC-n helye van

Komoly feladatnak számít olyan konvertáló alkalmazást találni, ami ingyenes és emellett rengeteg funkciót is tartalmaz. A problémát az ingyenesség jelenti, mivel nagy tudással rendelkezőt a fizetős kategóriában nem is olyan bonyolult találni.

Az ingyenesek esetén már teljesen más a felállás. Természetesen nem reménytelen a helyzet, itt van példának a Format Factory ami Magyar kezelőfelületével a nagy tudást, látványos, egyszerű kialakítással forradalmasítja.

Már maga a telepítés folyamata sincsen agyonbonyolítva hamar túl lehetünk rajta, talán arra érdemes odafigyelni, hogy ne engedjük az ASK toolbat hozzáadását böngészőnkhöz.

Kinézetét úgynevezett felszínek megválasztásával tudjuk módosítani. A szoftver navigáció szempontjából rendkívül lényegre törő, kategorikus kialakításának köszönhetően ésszerű elrendezést tapasztalunk.

A konvertálást mint munkafolyamatot rendkívül professzionális szinten hajtja végre, legyen szó videókról, képekről, de akár az ISO állományok sem tudják zavarba ejteni.

Többek között egyetlen kattintással tudunk megfelelő formátumot választani mobilunk számára a profilos kialakításnak köszönhetően, kifejezetten a kezdő felhasználók érezhetik magukat nyeregben, ha mindent gyárilag alapértelmezetten hagyunk szinte el sem lehet rontani.

Természetesen a profik sem maradnak le semmiről, hisz az alapértékek bármikor módosíthatóak, amivel tovább csiszolhatóak a videók, akár csökkenthető a kimeneti méret.

Installálása után beépül a jobb egérgombos menübe ahol képek esetén azonnal előhívható, rendkívül egyszerű lépéssorozattal átalakíthatjuk fotóink formátumát.

Videók esetén a Format Factory tudománya nem áll meg a konvertálásnál, lehetőség van a videók fölösleges részeinek a kivágására, két külön állomány egyesítésére is.

Ha kedvet kaptunk a szoftverhez, a Format Factory letöltéséhez vezető link a hivatkozáson található.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Norton Removal Tool 2011Norton Removal Tool 2011       Norton szoftverek eltávolítására használható segédlet a Norton Removal Tool. Hibásan, rosszul működő Norton termékek egyetlen javítási lehetősége az újratelepítés. Sok esetben […]
  • HiDownload Pro 7.87HiDownload Pro 7.87 Rengeteg protokollt támogató prémium letöltés kliens szoftver a HiDownload Pro, képes a szakadt folyamatok újbóli folytatására, vírus ellenőrzési lehetőséget, illetve ZIP nézőkét is […]
  • Adobe Illustrator CS5Adobe Illustrator CS5         Ha szükségessé válik egy profi vektoros rajzolóprogram ami napjainkban már nem meglepő, válasszuk az Adobe Illustrator CS5 szoftvert.     Ez a rajzolóprogram számtalan projekt […]
  • Intel SSD Toolbox 3.01Intel SSD Toolbox 3.01   Intel SSD-k monitorozására használható program az Intel SSD Toolbox 3.01 változata.   Segítségével megtudhatjuk, hogy milyen egészségi állapottal rendelkeznek, mekkora az […]
  • K-Lite Codec Pack Full 7.10K-Lite Codec Pack Full 7.10   A legnépszerűbb multimédiás csomag, amely számára nincs ismeretlen Videó formátum, ha mégis előkerül egy a fejlesztők hamar orvosolják a hiányosságot. A gyakori frissítés garantált.   […]
Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes és Magyar nyelvű konvertáló amelynek minden PC-n helye van
Leírás
Komoly feladatnak számít olyan konvertáló alkalmazást találni, ami ingyenes és emellett rengeteg funkciót is tartalmaz. A problémát az ingyenesség jelenti, mivel nagy tudással rendelkezőt a fizetős kategóriában nem is olyan bonyolult találni.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code