Indítómenü szerkesztése több operációs rendszer számára

Az EasyBCD elsősorban egyszerre több operációs rendszert futtató felhasználók számára lehet bizonyos esetekben életmentő.

Ha egyszerre több operációs rendszer fut számítógépünkön és eljött az a pillanat hogy megváljunk egy a már nem használatos változattól, akkor a feladat első lépése a merevlemezről való törlés, majd az indítómenü rendbetétele.

A szoftver az utóbbit hajlandó elvégezni mesteri szinten. Segítségével nem csak hogy törölhetjük a már nem használatos bejegyzést, hanem akár újakat is létrehozhatunk abban az esetben ha régi rendszerünkhöz az adott okból kifolyólag nem férnénk hozzá.

Továbbá még alkalmas biztonsági mentések készítésére amit természetesen vissza is állíthatunk a közreműködésével.

Ha az indítási sorrenddel nem lennénk kiegyezve ebben a szituációban is segíthet hisz szerkeszthető különösebb szakértelem nélkül.

Teljesen ingyenes alkalmazás abban az esetben ha csak saját célokra használjuk fel. További információ az EasyBCD nevű alkalmazásról és letöltés a linken.

Kapcsolódó alkalmazások

  • NeT Firewall 4.0NeT Firewall 4.0   Hatékony tűzfal megoldást biztosít a számunkra a NeT Firewall jelen kiadása.   Ez a különleges szoftver mindent elkövet annak érdekében, hogy számítógépünk kellő biztonsággal lépjen […]
  • Puzzle Family- Android játékokPuzzle Family- Android játékok   Rakd ki a kirakós játék minden egyes darabját, szerezz örömet magadnak a Puzzle Family alkalmazás segítségével. Ha unatkozol, nem tudod, hogy mivel lehetne hasznosan eltölteni a […]
  • KMPlayer 4.1.5.8KMPlayer 4.1.5.8 A KMPlayer egy profi multimédiás videólejátszó ami szinte bármilyen formátummal könnyedén elboldogul. Blu-Ray formátumokat is támogat. Modern, látványos kezelőfelület jellemzi. Az […]
  • Unstoppable Copier 5.2Unstoppable Copier 5.2   Sérült, karcos CD/DVD lemezeken tárolt adatok lementésére használható segédalkalmazás az Unstoppable Copier 5.2 kiadása.     Ha rendelkezünk sérült adathordozóval amelyen […]
  • Frissült a Google Chrome is! Térj át az új kiadásra!Frissült a Google Chrome is! Térj át az új kiadásra! Ha a Google szoftverét használod mint alapértelmezett böngésző akkor ismét újra kell indítanod kedvenc alkalmazásodat, új verzió a láthatáron.
Összefoglaló
Cikk neve
Indítómenü szerkesztése több operációs rendszer számára
Leírás
Az EasyBCD elsősorban egyszerre több operációs rendszert futtató felhasználók számára lehet bizonyos esetekben életmentő.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code