Immunet Protect Free 3.0.8.9025

Immunet Protect Free

Valós idejű védelmet és kis erőforrás igényt támaszt rendszerünk felé az Immunet Protect Free nevű vírusvédelmi szoftver.

 

Ingyenes és kis mérettel segíti számítógépünk biztonságosabbá tételét, a címben szereplő szoftver. Rendkívül egyszerű kezelőfelülete nem tartalmaz sok elemet, de azt olyan pozícióban hogy azonnal meg is tudjuk találni.

Immunet Protect Free telepítése:

A program első indítási felületén megválaszthatjuk hogy milyen verziót szeretnénk a közeljövőben használni, tehát a fizetős vagy a free változat mellett tesszük e le a voksunkat. A teljes változat némileg több funkciót biztosít, míg az ingyenes kiadása csak az alapszolgáltatásokat nyújtja.

Ezután ki kell választanunk hogy melyik mappába szeretnénk installálni, ezt manuálisan is módosíthatjuk, de akár teljesen a szoftverre is bízhatjuk, természetesen ez az egyéni igényektől függően változhat. Ezután egy hosszabb fájl másolási művelet veszi kezdetét ami a rendszer konfiguráció függvényében változik.

Immunet Protect Free használata:

Az Immunet Protect Free telepítése után azonnal elindítja az automatikus ellenőrzést, amit meg is szakíthatunk de akár azonnal eszközölhetjük is ha gyanús program tevékenységet észlelnénk a háttérben.

Közvetlenül négy keresési opcióval áll a rendelkezésünkre, Flash Scan, Custom Scan, Full Scan, Rootkit Scan.

A keresési beállítások alatt meghatározható a számára, hogy ellenőrizze a tömörített állományokat, továbbá tartalmaz egy olyan funkciót amit más vírusirtók esetén már ismerhetünk, ami nem más mint a játékos mód.

Rendkívüli különlegessége hogy más hasonló alkalmazásokhoz képes sokkal kisebb helyen is elfér megközelítőleg 10 MB helyre van csak szükség, ami a nagy konkurensekhez képest csak töredéknek számít.

Közösségi védelem:

Mivel a közösségi hálózatok korában élünk, rengeteg kártevő szoftver terjedhet ezen az útvonalon, az Immunet Protect Free képes immunizálni gépünket ebből a megközelítésből is.

Intelligens keresési eljárásának köszönhetően sokkal magasabb arányban ismeri fel a kártevőket, mint más hasonló alkalmazás.

Immunet Protect Free

Immunet Protect Free letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mass DownloaderMass Downloader 3.9       Elsősorban nagyobb méretű fájlok letöltése esetén lehet hasznunkra a Mass Downloader 3.9 változata. A ma legnépszerűbb böngészőkkel kiválóan együtt működő program, jelentősen […]
  • Biztonságos és gyors rendszer takarító alkalmazásBiztonságos és gyors rendszer takarító alkalmazás Segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk minden fölösleges visszamaradt Windows előzménytől megszabadulni, természetesen a böngészési előzményeinknek sem kegyelmez a PrivaZer.
  • IObit Uninstaller 3.1.7.2379IObit Uninstaller 3.1.7.2379 Használaton kívüli, fölösleges szoftvereinket távolíthatjuk el alaposan az IObit Uninstaller segítségével. A ritkán használt fölösleges szoftverek az esetek döntő többségében csak […]
  • Trial Xtreme 3 – Android játékokTrial Xtreme 3 – Android játékok Rengeteg funkció, lenyűgöző grafika és több kipróbálható szintet is találhatunk a Trial Xtreme 3 nevű Free Android játékban.       Pattanj a motorodra és száguldj határok nélkül közel […]
  • Emulálj virtuális meghajtót az Alcohol 120% segítségévelEmulálj virtuális meghajtót az Alcohol 120% segítségével Virtuális meghajtót tudsz vele létrehozni, továbbá általános CD/DVD írási feladatokat is rábízhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code