Immunet Protect Free 3.0.8.9025

Immunet Protect Free

Valós idejű védelmet és kis erőforrás igényt támaszt rendszerünk felé az Immunet Protect Free nevű vírusvédelmi szoftver.

 

Ingyenes és kis mérettel segíti számítógépünk biztonságosabbá tételét, a címben szereplő szoftver. Rendkívül egyszerű kezelőfelülete nem tartalmaz sok elemet, de azt olyan pozícióban hogy azonnal meg is tudjuk találni.

Immunet Protect Free telepítése:

A program első indítási felületén megválaszthatjuk hogy milyen verziót szeretnénk a közeljövőben használni, tehát a fizetős vagy a free változat mellett tesszük e le a voksunkat. A teljes változat némileg több funkciót biztosít, míg az ingyenes kiadása csak az alapszolgáltatásokat nyújtja.

Ezután ki kell választanunk hogy melyik mappába szeretnénk installálni, ezt manuálisan is módosíthatjuk, de akár teljesen a szoftverre is bízhatjuk, természetesen ez az egyéni igényektől függően változhat. Ezután egy hosszabb fájl másolási művelet veszi kezdetét ami a rendszer konfiguráció függvényében változik.

Immunet Protect Free használata:

Az Immunet Protect Free telepítése után azonnal elindítja az automatikus ellenőrzést, amit meg is szakíthatunk de akár azonnal eszközölhetjük is ha gyanús program tevékenységet észlelnénk a háttérben.

Közvetlenül négy keresési opcióval áll a rendelkezésünkre, Flash Scan, Custom Scan, Full Scan, Rootkit Scan.

A keresési beállítások alatt meghatározható a számára, hogy ellenőrizze a tömörített állományokat, továbbá tartalmaz egy olyan funkciót amit más vírusirtók esetén már ismerhetünk, ami nem más mint a játékos mód.

Rendkívüli különlegessége hogy más hasonló alkalmazásokhoz képes sokkal kisebb helyen is elfér megközelítőleg 10 MB helyre van csak szükség, ami a nagy konkurensekhez képest csak töredéknek számít.

Közösségi védelem:

Mivel a közösségi hálózatok korában élünk, rengeteg kártevő szoftver terjedhet ezen az útvonalon, az Immunet Protect Free képes immunizálni gépünket ebből a megközelítésből is.

Intelligens keresési eljárásának köszönhetően sokkal magasabb arányban ismeri fel a kártevőket, mint más hasonló alkalmazás.

Immunet Protect Free

Immunet Protect Free letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Privatefirewall 7.0.28 (free tűzfal)Privatefirewall 7.0.28 (free tűzfal)   Erősítsd meg számítógéped védvonalát a Privatefirewall segítségével, neki köszönhetően minimalizálható a behatolások kockázata.   Önállóan egy vírusirtó program nem képes teljes körű […]
  • Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.2Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.2 Valós idejű védelemmel és hatékony kártevő eltávolítási technológiával száll szembe a nemkívánatos behatolókkal az Ad-Aware jelenlegi kiadása. Az alábbi vírusirtó letöltés, illetve […]
  • TrustPort Total Protection 12.0TrustPort Total Protection 12.0   Számítógépünk védelmét hivatott biztosítani a TrustPort Total Protection.   Az alap változatán kívül ez a kiadás továbbfejlesztett, heurisztikus védelmet is biztosít a behatolókkal […]
  • Kingsoft Antivirus 2012 SP5.6Kingsoft Antivirus 2012 SP5.6 Egyszerűen telepíthető teljesen ingyenesen letölthető vírusirtó alkalmazás a Kingsoft Antivirus. Az alábbi alkalmazással teljesen free módon védhetjük meg a számítógépünket a […]
  • Avira Free Antivirus 13.0.0.3640 – Ingyenes kártevő eltávolítóAvira Free Antivirus 13.0.0.3640 – Ingyenes kártevő eltávolító   Az Avira Free Antivirus segítségével el tudjuk távolítani a számítógépről azokat a nemkívánatos szoftvereket amik operációs rendszerünket fenyegeti, természetesen a megelőzésben is […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code