Így tudhatod meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben

Sokszor rengeteg olyan folyamat futhat a háttérben amelyről nem is sejtjük hogy vannak, ezek között akár veszélyes elemek is lehetnek.

Felmerülhet, hogy akkor miként is tudhatjuk meg hogy mik futnak a háttérben valójában. Erre a feladatra szakosodott a System Explorer. Segítségével mindenre kiterjedően lista szerűen tudjuk megjeleníteni a háttérfolyamatokat, sőt azokat még szerkeszteni is tudjuk meghatározott mélységig. Többek között biztonsági ellenőrzéseket hajthatunk végre, megváltoztathatjuk a prioritás értékét.

Az egyes alkalmazások mélyére is betekintést kaphatunk, minden egyes összetevőt megtekinthetünk ami a szoftverhez tartozik, ha jártasabbak vagyunk akár egy nemkívánatos potyautast is kiszúrhatunk.

A nemkívánatos processzek le is állíthatóak, szüneteltethetőek, mintha a feladatkezelőn keresztül fértünk volna hozzá.

Ha felmerül bennünk a kérdés hogy mennyire bonyolult, átlátható a szoftver használata akkor nyugodtan elkönyvelhetjük hogy minimális ismerkedés után a Magyar felület igen értékes információkat fog a számunkra biztosítani.

Természetesen csak azoknak javasolt a használata akik adott szituációban tisztában vannak azzal hogy milyen folyamatot akarnak éppen leállítani, ellenkező esetben még egy egészséges adatvesztést is ki tudunk váltani. Két alternatíva szerint tudjuk beszerezni, installálható és hordozható kiadásban, bármelyiket is választjuk tökéletes a feladatra. A System Explorer letöltése itt.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Fastmount 2.0.3Fastmount 2.0.3   Virtuális meghajtók nélkülözhetetlen kiegészítője a Fastmount 2.0.3 változata. Virtuális meghajtók használata esetén a lemezkép feltöltésének folyamatát jelentősen le tudjuk […]
  • A Free Download Manager a videók letöltését is gond nélkül támogatjaA Free Download Manager a videók letöltését is gond nélkül támogatja Ez a remek kliens szoftver nem csak nagyobb méterű fájlok letöltéséhez hanem akár videók beszerzéséhez is felhasználható ha Firefoxot, vagy Internet Explorert használunk.
  • SplayerSplayer 3.7     Egyszerű kialakítású, de annál hasznosabb funkciókat tartogat számunkra az Splayer 3.7. Zenei és videó állományainkat tekinthetjük meg ezzel a lejátszóval, számtalan plusz […]
  • Speccy Portable 1.24Speccy Portable 1.24 Mindenre kiterjedő információkkal szolgál a Speccy Portable a számítógépünkkel kapcsolatban, ez a változat nem igényel telepítést, egy USB kulcsról is futtatható.     Ha többet akarsz […]
  • Wise Registry Cleaner Portable 9.55.625Wise Registry Cleaner Portable 9.55.625 A Wise Registry Cleaner Portable segítségével a regisztrációs adatbázis rakható rendbe a telepítést nem igénylő szoftverrel, ami a Windows rendszer számára megmentő is lehet. Tartalmaz még […]
Összefoglaló
Cikk neve
Így tudhatod meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben
Leírás
Sokszor rengeteg olyan folyamat futhat a háttérben amelyről nem is sejtjük hogy vannak, ezek között akár veszélyes elemek is lehetnek.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code