Így készíthetsz fotóidból látványos animációkat

Látványos animációkat készíthetsz fotóidból néhány perc alatt, ehhez nincs is másra szükséged mint az

Easy Gif Animator nevű grafikai programra. Számos esetben jöhet jól egy olyan alkalmazás amellyel különösebb szakértelem nélkül tudunk létrehozni Flash vagy AVI kimenetű bannereket, vagy animációkat. Talán a feladatra nem is lehetne egyszerűbb szoftvert találni mint a szóban forgó szoftver.

Egy néhány kattintásos installációs folyamat végén azonnal munkára is fogható, a használata csupán annyiból áll hogy megadjuk megfelelő sorrendben a számára az általunk felhasználni kívánt fotókat.

A látványos átmeneteket rengeteg effekt segítségével tudjuk tuningolni, meghatározható az átmenet ideje, módja továbbá ha feliratokat is szeretnénk megjeleníteni a médiában arra is van lehetőségünk.

Az Easy Gif Animator egyetlen és talán legnagyobb hátránya hogy fizetős alkalmazás, így a letöltött szoftvert csupán 30 napig használhatjuk, de ezalatt az idő alatt bátran kiélhetjük minden alkotói vágyunkat.

Mivel az alkalmazás kifejezetten az egyszerűségre törekszik ez azonnal érezhetővé is válik a felületére való tekintéskor, amit kifejezetten kezdők tudnak kamatoztatni.

Összefoglalásként talán annyit lehetne róla mondani hogy egyszerűen és gyorsan tudunk vele dolgozni, az alapokat, funkciókat bőségesen tartalmazza.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Intelligens erőforrás eloszlás a Process Lasso segítségévelIntelligens erőforrás eloszlás a Process Lasso segítségével Az alábbi alkalmazás futtatása esetén a géped erőforrásának rendszerezésével némi plusz teljesítményre tehetsz szert ami nagyobb hardver igénnyel bíró szoftvereknél kamatoztatható.
  • BibOlKa screenshotBibOlKa – Bibliaolvasó kalauz   A Károli-Bibliát olvashatjuk ezzel az ingyenes Android alkalmazással, nem más mint a BibOlKa - Bibliaolvasó kalauz.   Segítségével napi rendszerességgel tudjuk olvasni a Bibliát, […]
  • Little Empire – Android játékLittle Empire – Android játék   Igazi látványos megjelenítéssel rendelkező játék a Little Empire Android kiadása.   Ha van egy kis időnk, és ki szeretnénk próbálni egy látványos játékot akkor a Little Empire a […]
  • SnagIt 10SnagIt 10   Képernyőképek archiválására használható professzionális alkalmazás a SnagIt 10. Ha egy olyan képlopó segédalkalmazást keresünk ami komplett funkcionalitással áll a felhasználó […]
  • Comodo System Cleaner 3.0.1Comodo System Cleaner 3.0.1       Régebben telepített, vagy rendszeresen használt számítógépek karbantartására használható a Comodo System Cleaner 3.0.1. Ha már igen régen telepítettük operációs rendszerünket […]
Összefoglaló
Cikk neve
Így készíthetsz fotóidból látványos animációkat
Leírás
Látványos animációkat készíthetsz fotóidból néhány perc alatt, ehhez nincs is másra szükséged mint az...
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code