Easy Gif Animator 5.5

Easy Gif Animator

Gif animációkat készíthetünk fotóinkból néhány egyszerű lépésben az Easy Gif Animator segítségével.

A program a lehető legegyszerűbben biztosítja a számunkra azt a lehetőséget hogy bannert, gif animációkat hozzunk létre különösebb szakértelem nélkül.

A szoftver telepítése egyszerű lépéssorozattal végrehajtható, amely során elsőként a licenc feltételeket kell elfogadnunk, ezután az alapértelmezett elérési útvonalat kell megadni, természetesen nem kötelező a gyári értékeke használata.

A fájlok másolása után azonnal használatba is vehető. Indítása után neki is láthatunk első animációnk létrehozásának. Az Easy Gif Animator használatától egyáltalán nem kell megijednünk mivel rendkívül egyszerű, csak tallózzuk be a számára a támogatott képformátumokat, adjuk meg az ismétlések időintervallumát és már előnézeti lehetőséget is kapunk a végeredménybe.

Az animációk rendkívül széleskörűen testre szabhatóak megadhatjuk hogy milyen átmenetet szeretnénk, tetszőleges szöveget adhatunk hozzá ami a kellő pillanatban jelenik meg.

Az elkészült állomány AVI vagy Flash formátumban elmenthető. Próbaverziós változat amit 30 napig használhatunk.

Easy Gif Animator

 letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Biztonságos és gyors rendszer takarító alkalmazásBiztonságos és gyors rendszer takarító alkalmazás Segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk minden fölösleges visszamaradt Windows előzménytől megszabadulni, természetesen a böngészési előzményeinknek sem kegyelmez a PrivaZer.
  • Zenelejátszás profin – GOM AudioZenelejátszás profin – GOM Audio Ez a zenelejátszó szoftver mindent tud ami csak igény lehet audió tartalmak kezelése esetén.
  • Windows 7 Icon PackWindows 7 Icon Pack Egyedi kinézetet varázsolhatunk operációs rendszerünknek a Windows 7 Icon Pack segítségével. A hagyományos, egyszerű témák sok esetben egyhangúnak hétköznapinak tudnak hatni. […]
  • Megacubo 8Megacubo 8   Online nézhető TV illetve rádióállomások vételére alkalmas szoftver a Megacubo 8.       Ez a remek kis alkalmazás közel 700 csatornát tartalmaz, minden műfajnak megfelelően […]
  • A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik…A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik… Professzionális, multifunkciós karbantartó szoftver, ami a Windows leggyakoribb hibáira kínál a számunkra megoldást, itt a legújabb letölthető változat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code