Easy Gif Animator 5.5

Easy Gif Animator

Gif animációkat készíthetünk fotóinkból néhány egyszerű lépésben az Easy Gif Animator segítségével.

A program a lehető legegyszerűbben biztosítja a számunkra azt a lehetőséget hogy bannert, gif animációkat hozzunk létre különösebb szakértelem nélkül.

A szoftver telepítése egyszerű lépéssorozattal végrehajtható, amely során elsőként a licenc feltételeket kell elfogadnunk, ezután az alapértelmezett elérési útvonalat kell megadni, természetesen nem kötelező a gyári értékeke használata.

A fájlok másolása után azonnal használatba is vehető. Indítása után neki is láthatunk első animációnk létrehozásának. Az Easy Gif Animator használatától egyáltalán nem kell megijednünk mivel rendkívül egyszerű, csak tallózzuk be a számára a támogatott képformátumokat, adjuk meg az ismétlések időintervallumát és már előnézeti lehetőséget is kapunk a végeredménybe.

Az animációk rendkívül széleskörűen testre szabhatóak megadhatjuk hogy milyen átmenetet szeretnénk, tetszőleges szöveget adhatunk hozzá ami a kellő pillanatban jelenik meg.

Az elkészült állomány AVI vagy Flash formátumban elmenthető. Próbaverziós változat amit 30 napig használhatunk.

Easy Gif Animator

 letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Turbo 3d Racing – Android játékokTurbo 3d Racing – Android játékok Száguldj a legjobb autókkal, légy te a leggyorsabb versenyző a Turbo 3d Racing nevű Android játékban.     Most megmutathatod hogy milyen autóversenyző is vagy valójában, teljesítsd a […]
  • Windows Virtual PCWindows Virtual PC 6.1   Virtuális környezet biztosítására használható segédalkalmazás a Windows Virtual PC 6.1 kiadása.   Ezzel az alkalmazással lehetőségünk van virtuális környezetet teremteni […]
  • Frissíts az Adobe Flash Player 11.0.1.152 változatáraFrissíts az Adobe Flash Player 11.0.1.152 változatára Böngészők nélkülözhetetlen kiegészítője az Adobe Flash Player. Friss kiadás érhető el, biztonsági okokból frissíts minél hamarabb.
  • Power Sound Editor 7.4Power Sound Editor 7.4       Profi szinten való hangszerkesztésre használható multifunkciós alkalmazás a Power Sound Editor 7.4. Ha olyan hanganyaggal rendelkeznénk ami a nem rendeltetés szerű használat […]
  • Android szoftverek, avagy milyen alkalmazást futtassunk mobilunkonAndroid szoftverek, avagy milyen alkalmazást futtassunk mobilunkon Az alábbi Android alkalmazások nélkülözhetetlenek lehetnek a hétköznapokban, nem csak hogy ingyenesek, de népszerűek is egyben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code