IconCool GIF Animator 5.81

 

GIF animációk, bannerek és egyéb grafikus feladatok ellátására használható szoftver az IconCool GIF Animator.

 

 

Egyszerűen, széleskörűen áll a szolgálatunkra amely során rengeteg grafikus feladat megvalósítható vele, indíthatunk új projektet, de akár már meglévők is korrigálhatóak, szerkeszthetőek.

 

IconCool GIF Animator telepítése, ismertetése:

 

Az IconCool GIF Animator telepítése egyszerű pár lépéses folyamat amely során csupán követnünk kell azt a néhány utasítást ami a program felajánl a számunkra, mint más szoftverek esetén, jelen esetben is el kell fogadnunk a felhasználási feltételeket, ezek át is tekinthetőek de természetesen nem kötelező rabolni vele az időt.

 

Miután kijelöltük az alapértelmezett meghajtót, amit manuálisan is korrigálhatunk, az IconCool GIF Animator felületén áttekinthető a későbbiek folyamán elfoglalandó hely és útvonal, ha korrigálni szeretnénk vagy meggondoltuk magunkat még van rá lehetőség hogy visszakozzunk.

A másolási folyamat végeztével egy felületen választató ki a program, továbbá egyéb hasznos programok között is válogathatunk amik szintén grafikai funkciókat látnak el.

 

Felületéről könnyen és gyorsan nyithatunk meg már meglévő GIF animációkat amit a megfelelő formátum kiválasztásával tudunk kezdeményezni. Az IconCool GIF Animator a további szerkesztési lehetőségei között található a feliratozási, színnel való kitöltési és számos előre elkészített effektek használata.

 

Széleskörűsége révén csak jártasabbaknak javasoljuk kipróbálását, akik már futtattak hasonló szoftvert.

 

IconCool GIF Animator letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • PrivaZer Portable 3.0.39.1PrivaZer Portable 3.0.39.1 A PrivaZer Portable nevű telepítést nem igénylő alkalmazással eltávolíthatod a böngésző előzményeket, illetve a Windows által visszahagyott munkamenet nyomait.
  • NTFS Undelete 0.93NTFS Undelete 0.93   Véletlenül törölt adatok visszaállítására használható program az NTFS Undelete 0.93 változata. Ha véletlenül töröltünk egy fájlt a számítógépünkről a legritkább esetben mondhatjuk […]
  • Sytem Control A1- Windows 7 minialkalmazásSytem Control A1- Windows 7 minialkalmazás Számítógépünk aktuális terheltségi állapotáról kaphatunk információt a Sytem Control A1 segítségével. Az alábbi minialkalmazás segítségével látványos formában kísérhetjük […]
  • Arcane Empires- Android játékokArcane Empires- Android játékok     Látványos, izgalmas elemekkel dúsított stratégiai játék az Arcane Empires.   A városban igazi polgárháború tört ki a szabadságért, állíts össze egy erős hadsereget, és állj a nép […]
  • Breaking News! – Android játékokBreaking News! – Android játékok   Légy ma te a rendbontó Breaking News! Nevű játékban amelyben most következmények nélkül tehetsz bármit.     Ha eleged van a neves emberekből, politikusokból, azok ígéreteiből, most […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code