IceCream Ebook Reader 5.0

IceCream Ebook Reader

Az IceCream Ebook Reader egy Magyar nyelven futtatható Ebook olvasó, megjelenítő alkalmazás. A szoftver rengeteg ma népszerű, egyben elterjedt formátum esetén támogatott ( MOBI, EPUB, FB2, PDF, CBZ, CBR ) emellett számos kényelmi funkciót, testre szabási módot, beállítást tartalmaz.

Egy Windows rendszerekre tervezett igen modern, számos különleges funkcióval ellátott modern Ebook olvasó alkalmazás az IceCream Ebook Reader, ami a lehetőségeit tekintve biztosít minden olyan modern funkciót amire ma szüksége lehet egy átlagfelhasználónak.

Az IceCream Ebook Reader letöltése után a szoftvert néhány egyszerű lépésben tudod telepíteni, ezt követően egy modern, igen egyszerűen navigálható kezelőfelületen tallózhatod be a számára azt a fájlt amit meg szeretnél nyitni olvasás céljából. A program különlegessége, hogy rengeteg formátumot támogat, összegezve az összeset amit ma el lehet érni.

Az IceCream Ebook Reader használatához csak annyit kell hogy tegyél, hogy a kezelőfelületére húzod a korábban letöltött Ebook fájlt ezt követően minden általa támogatott funkció elérhetővé válik.

A szoftver támogatja, hogy az egyes fejezetek között egyszerűen tudj navigálni, kijelölhetsz adott részleteket, felnagyíthatod a médiafájlt, adott szövegkörnyezetek felkutatásához egy beépített nagyon egyszerűen használható keresőt vehetsz igénybe. Közvetlenül ezen a területen kijelölhetsz egy adott szövegkörnyezetet, azt le is fordíthatod egyetlen parancs kiadásával. Kevés ilyen jellegű alkalmazás érhető el napjainkban, igen előnyös, hogy a szoftver Magyar nyelven is használható.

Az IceCream Ebook Reader beállításainál konfigurálható a megjelenített tartalom szöveges jellemzői, illetve profil formájában választható ki hogy milyen napszak szerint futtatod a programot. Ha elnyerné a szoftver a tetszésedet, meg is vásárolható, ebben az esetben sokkal több funkció válik elérhetővé, természetesen az ingyenes kiadás is biztosít annyi funkciót, ami otthoni felhasználás esetén igénynek tekinthető.

Ebook tartalmak megnyitására használhatod még a Calibre nevű alkalmazást, belőle Portable változat is beszerezhető, ezt a verziót több gépen is futtatni tudod.

Az IceCream Ebook Reader egy Magyar nyelven futtatható E könyv olvasó program, ami az egyszerűségre koncentrál. A beállításait tekintve az egyszerűséget és a hatékonyságot tartja szem előtt. Beszerezhető prémium változatban is.

IceCream Ebook Reader

IceCream Ebook Reader összefoglaló:

 • E könyv olvasó alkalmazás
 • beszerezhető prémium változatban is
 • korszerű beállítási lehetőségek
 • több népszerű formátum esetén nyújt támogatást
 • MOBI, EPUB, FB2, PDF, CBZ, CBR
 • szöveg fordító funkció
 • definiálható megjelenés
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://icecreamapps.com/Ebook-Reader/

Kapcsolódó alkalmazások

 • Calibre Portable 3.20.0Calibre Portable 3.20.0 A Calibre Portable egy telepítés nélkül használható E-könyv olvasó alkalmazás, ami RSS olvasóval is el van látva. Magyar nyelvű. Funkcionálisan biztosít modern olyan lehetőséget, amire […]
 • IceCream Slideshow Maker 3.01IceCream Slideshow Maker 3.01 Az IceCream Slideshow Maker egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő, képszerkesztő szoftver, amivel látványos diavetítéseket tudsz készíteni fotókból. A létrehozott Slideshow meg is […]
 • IceCream Screen Recorder 5.0IceCream Screen Recorder 5.0 Az IceCream Screen Recorder egy modern, nagyon egyszerűen használható képlopó, videó felvevő alkalmazás. A szoftver egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz, ami rajzoló funkciót is […]
 • IceCream Image Resizer 1.49IceCream Image Resizer 1.49 Az IceCream Image Resizer egy nagyon egyszerű lehetőségeket tartogat képszerkesztő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver megoldásának köszönhetően, kötegelten, vagyis […]
 • Aku Video Converter 7.0Aku Video Converter 7.0 Az Aku Video Converter egy egyszerű, célratörő kialakítással rendelkező konvertáló szoftver amellyel pillanatok alatt állíthatunk elő számos ismert formátumot.     Az alkalmazás egy […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
5 based on 5 votes
Teljes név
IceCream Ebook Reader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD DEMO
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük