Start8 letöltés

Start8

Start8

 

A Windows 8 Consumer Preview renszerének Metro felületét cserélhetjük le a jól megszokott start menüre.

Már bárki számára elérhető a legújabb operációs rendszer próbaverziós változata, vagyis a Windows 8. Számos újdonságot hozott a számunkra, többek között jóval több eszközön lesz képes stabil futást biztosítani, így már táblagépeken is használható lesz.

 

Elsősorban ezeken és az érintőkijelzőkkel felszerelt számítógépeken lehet igen hasznos az úgynevezett Metro felület ami jelentősen megkönnyíti az egyes menüpontok közötti navigációt.

Ettől függetlenül mégis vannak olyan felhasználók akik nincsenek ezzel az újítással kibékülve, akár a hardveres jelenlét hiányának köszönhetően. Ők inkább szívesen látnák viszont a régi jól bevált Start menüt.

Erre a célra lett kifejlesztve a szóban forgó alkalmazás, amely pár kattintással vissza is állítja a számunkra előre elképzelt rendet.

 

Start8 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • VirtualBox Használata – BlogVirtualBox Használata – Blog Ezzel a nyílt forráskódú alkalmazással egyszerre több operációs rendszert is futtatsz egy alól, lehetséges Windows alatt Linuxot futtatni, de akár ez fordítva is megvalósítható.
  • 3D videó letöltő kliens szoftver: 4k Video Downloader3D videó letöltő kliens szoftver: 4k Video Downloader Az alkalmazással nem csupán hagyományos kimenettel rendelkező YouTube tartalmak érhetőek el hanem a 3D formátumok is támogatottak az esetében.
  • MKV PlayerMKV Player 4.6 Kiváló és könnyen kezelhető médialejátszó alkalmazás számos extrával kiegészítve az Open Subtitles MKV PLAYER 4.6. Különlegességei közé tartozik hogy nagyon jól kezeli a […]
  • Easy RSS-olvasóEasy RSS-olvasó – Android alkalmazások Légy naprakész a híreket illetően, kövesd nyomon kedvenc weboldalaid hírcsatornáját az alkalmazás segítségével, az Easy RSS-olvasó ingyenesen futtatható minden Android […]
  • Nrg2iso 2.0.1.0Nrg2iso 2.0.1.0     Egy hasznos kis konvertáló alkalmazás amely segítségével ISO formátumú állományokat tudunk létrehozni, nem más mint a Nrg2iso 2.0.1.0.   Ez a rendkívül kis mérettel rendelkező […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code