FurMark 1.10.6

FurMark

Videokártyánk komplett tesztelésére használható program a FurMark.

Ha szeretnénk tudni, hogy GPU-nk milyen állapotban van, mindenre kiterjedő tesztnek szeretnénk alávetni, akkor használjuk az alábbi programot.

Stabilitási teszttel tudhatjuk meg hogy rendelkezik e valamilyen hibával, még azelőtt felismerhetőek mielőtt komolyabb baj volna. Továbbá abban az esetben is hasznos lehet ha csupán azt szeretnénk megtudni, hogy milyen teljesítmény végletekkel rendelkezik.
Tuningosoknak nélkülözhetetlen kiegészítő.

A tesztek széleskörűségét és hatékonyságát az is tanúsítja hogy a végeredményt össze tudjuk hasonlítani más felhasználók által biztosított hasonló konfigurációjú hardverekkel, így hamar ki tud tűnni a teljesítménybeli adatok romlásának jelei.

FurMark

 A FurMark futtatása során érdemes arra odafigyelni hogy az összes illesztőprogram fel legyen telepítve illetve megfelelően konfigurálva legyen mivel csak így kaphatunk valósághű adatokat.

A FurMark egy néhány kattintásos installációs lépéssorozattal telepíthető ami után egy igen egyszerű letisztult felület fogad minket.

Kis mérete ellenére igen hasznos szolgálatot tud tenni.

 FurMark letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Freez Screen Video Capture 1.2Freez Screen Video Capture 1.2 A Freez Screen Video Capture segítségével videofelvétel formájában örökíthetjük meg azokat a folyamatokat ami az asztalunkon zajlik. Játék, vagy bemutatók készítése esetén szükségessé […]
  • Elérhető a legújabb XnView 2.05Elérhető a legújabb XnView 2.05 Elérhető a nagy népszerűségnek örvendő képnézegető és konvertáló szoftver legújabb kiadása, új fotóformátum támogatással várja kipróbálóit.
  • Calibre 3.20.0Calibre 3.20.0 A Calibre egy kiváló E-könyv olvasó ami további extra lehetőségeket is tartalmaz felhasználóinak. Többek között RSS olvasót is tartalmaz. Magyar nyelvű. Ez a remek program a Calibre […]
  • Rádió 1 screenshotRádió 1- Android alkalmazások, programok   Hallgasd a népszerű rádió csatornát vagyis a Rádió 1-et mobilodon is ehhez nincs is másra szükséged csak a címben szereplő Android Programra. A Rádió 1 csatornát nem hiszem hogy […]
  • Warsow 0.62- Akció játékWarsow 0.62- Akció játék   Pörgős, ütemes játékmenet jellemzi a Warsow 0.62 kiadását.   Maga a játék hálózati módban futtatható, tehát lehetőségünk van összemérni erőnket másokkal, de akár barátainkkal is. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code