Funny Photo Maker 1.14

Funny Photo Maker screenshot

 

Funny Photo Maker screenshot

 

 

Készíts mókás képeket sablonok segítségével a Funny Photo Maker 1.14 segítségével.

 

Ma már unalmas számba vehetőek azok a képek amelyek megközelítőleg ugyanazt adják vissza mint amiről készült. Ha fel szeretnénk dobni réginek számító képünket néhány effektus segítségével, akkor próbáljuk ki a Funny Photo Maker nevű szoftvert ami számos lehetőséget kínál a számunkra.

 

Magára a feladatra rengeteg program található, ezek kezelőfelülete átláthatatlan és az esetek döntő többségében még fizetni is kell érte.

Mindezeket a szempontokat figyelembe véve született meg az alábbi grafikai segéd.

 

Használatával kereteket adhatunk a képhez, számos hatás és effektus áll repertoárjában. További különlegessége, hogy a munkafolyamat nem igényel sok időt néhány perc alatt végezhetünk, attól függően hogy milyen mélységig akarunk módosításokat végrehajtani.

 

Sablonok használatával akár néhány kattintással is végezhetünk.

Ingyenes változat.

 

Funny Photo Maker letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Google Earth 7.1.2.2041Google Earth 7.1.2.2041   Megújult keresőfelület és számos újdonság jellemzi a Google Earth  ezen szériájának kiadását.   Legyünk bárhol a világon, az alábbi szoftver segítségével bárhová elbarangolhatunk, […]
  • DDownloads 2.04DDownloads 2.04 Töltsd le kedvenc programjaidat a hivatalos forrásból az alkalmazás segítségével. Hatalmas adatbázis, átlátható felület jellemzi a DDownloads nevű segédet.     Egyre több oldal kínál […]
  • Angry Birds -Android játékAngry Birds -Android játék   Ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk, kéznél van Androidos készülékünk, töltsük le az Angry Birds nevű játékot. A játékban a tojásainkat kell, hogy megvédjük az éhes malacoktól. […]
  • Már tölthető a tűzróka idei első, legújabb kiadásaMár tölthető a tűzróka idei első, legújabb kiadása Kétségtelenül sereghajtó böngészőnek számít a hazánkban, de mégsem őt használjuk a legtöbben, ha te őt használod frissíts a Mozilla Firefox idei első kiadására.
  • A Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egybenA Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egyben Egyetlen alkalmazás segítségével az összes szóba jövő hibajelenséget meg tudjuk szüntetni, továbbá takaríthatjuk a számítógépen felhalmozódott fölösleges fájlokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code