Fresh HTML 3.70

Fresh HTML

Weboldalak készítésére alkalmas szerkesztő program amely könnyű kezelés és ingyenesség jellemzi, nem más mint a Fresh HTML.

 

WYSIWYG szerkesztőjének köszönhetően azt látjuk munka közben mint ami a végeredmény lesz, tehát kezdők számára kifejezetten hasznos lehet. Támogatja a scripteket, lehetőségünk van a meta tagok egyedi beállítására így jó helyezést tudunk elérni a keresőkben.

HTML kód szerkesztés és helyesírás ellenőrzési lehetőség bővíti szolgáltatásait. Ingyenes kiadás.

Egyszerű szövegszerkesztős felületének köszönhetően olyan minimális ismeretekkel rendelkező felhasználók is könnyedén el tudnak rajta igazodni akik még csak most ismerkednek a HTML rejtelmeivel.

Természetesen egy ilyen jellegű munka esetén szinte elengedhetetlen hogy HTML szinten is belenyúljunk az állományba, (mármint azok akik szeretnék) ebben is támogat minket.

 Kinézetének fokozására úgynevezett sablonokat is használhatunk.

Fresh HTML Telepítése:

Látványos kezelőfelületű telepítés varázsló segít véghezvinni a folyamatot, a kis méretű állomány letöltése után a licenc feltételeket kell hogy elfogadjuk ezután azt a mappát kell megadni a számára ahová települjön. Az esetek döntő többségében az alapértelmezett, szoftver által felajánlott mappa is megfelelő lehet.

Itt a program tájékoztat minket hogy 14,5 MB szabd területre van szüksége, minden bizonnyal ez nem fog problémát jelenteni.

Létrehozhatunk indító ikont az asztalon, hozzáadhatjuk az automatikusan induló szoftverek listájához, ha napi jelleggel vennénk használatba.

Fresh HTML

Fresh HTML letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • LiveTube Player 1.0.34LiveTube Player 1.0.34 A LiveTube Player YouTube videók keresésére, illetve azok megtekintésére használható ingyenes alkalmazás. Lejátszólista, illetve megosztási lehetőség támogatással. Mindenképp érdemes […]
  • Megérkezett a Free Download Manager legújabb kiadásaMegérkezett a Free Download Manager legújabb kiadása Itt a népszerű letöltés kliens legújabb kiadása, számos különleges szolgáltatást biztosít, FTP, illetve HTML támogatással is el van látva.
  • Power Point Viewer 2007Power Point Viewer 2007 Elkészített bemutatók megtekintésére használható megjelenítő a Power Point Viewer 2007. Különlegessége hogy jelszóval védett állományok megtekintése esetén is bevethető, továbbá […]
  • SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2 – Android játékok Szamurájként kell megvédened a faludat az öntudatlanul támadó zombiktól a SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2 nevű Androidra optimalizált látványos, ingyenes játékban. Vedd kedvenc […]
  • Google Books Downloader 1.7Google Books Downloader 1.7   A Google Books Downloader 1.7 segítségével a Google által szolgáltatott állományokat tölthetjük le a lehető legegyszerűbben.   Ha rendszeresen olvasunk Google Book anyagokat vagy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code