Free Hide IP 3.9.3.2

Free Hide IP

Rejtsd el IP címedet a kíváncsi emberek elől a Free Hide IP segítségével. Számos területen lehet hasznos a szóban forgó funkció.

Mivel egyre több ártó szándékú oldallal futhatunk össze a hétköznapjaink során, nagyon fontos hogy kellő hangsúlyt fektessünk az anonimitásra.

Legtöbb információt az IP címünk szolgáltatja, mivel minden számítógép tulajdonosnak aki a világhálóra csatlakozik egyedi azonosítója van. Ez alapján nem csak hogy a tartózkodási helyünk behatárolható, hanem, az adott számítógép is. Természetesen ez függ attól is hogy statikus, vagy dinamikus hozzáférési címünk van.

Az adott azonosító megváltoztatása talán még abban az esetben is igen hasznos tud lenni a számunkra, ha ki lennénk valahonnan tiltva a címünk alapján ezáltal megtalálhatjuk a belépéshez a kiskaput.

Segítségével lehetőségünk van a valós IP címünket elrejteni, majd a valóságtól eltérő címet megjeleníteni ezáltal könnyen meg tudjuk téveszteni a rólunk érdeklődőket.

Telepítése:

 Az installációs folyamat a szokványos sorrendben történik, a letöltött állomány indítása után a licenc feltételeket érdemes elfogadni, ami után a hely megadása következik.

A következő opciónál érdemes arra odafigyelni, hogy ne engedélyezzük a számára hogy beépített toolbarjait installálja mert fölösleges ikontárral, illetve alapértelmezett keresőszolgáltató cserével ajándékoz meg minket. Az utolsó lépésben az egyéni összetevők között tudunk válogatni, ha nem szeretnénk időt pazarolni, válasszuk a Full opciót. Ezután egy egyszerű átlátható felület fogad minket, ahol egyetlen kattintással tudjuk megváltoztatni IP- címünket. Minimális beállítási lehetőségeket biztosít, engedélyezhetjük a számára hogy automatikusan induljon a Windows -al illetve, mely böngészők esetén integrálja szolgáltatásait. A lista, Firefox, Explorer, illetve az Opera böngészőt tartalmazza. Hivatalos oldalIngyenes változat.

Free Hide IP

Kapcsolódó alkalmazások

  • IP Hider Pro 5.8.0IP Hider Pro 5.8.0 Az IP Hider Pro egy IP cím elrejtő, megváltoztató alkalmazás ami nem csak böngészéshez hanem alkalmazások privátabb használata esetén is használható. Könnyen kezelhető.
  • SafeIP 2.0.0.2602SafeIP 2.0.0.2602 Anonim böngészést biztosít azáltal hogy az eredeti IP címet lecseréli egy hamisra, továbbá a forgalmazott adatcsomag titkosítását is végrehajtja. A SafeIP Magyar nyelven is tud.       A […]
  • NoScript 2.3.9NoScript 2.3.9   Biztonságosabb és gyorsabb böngészésben lehet részünk az alábbi kiterjesztés segítségével, nem más mint a NoScript 2.3.9. Az alábbi böngésző kiterjesztéssel lehetőségünk van a […]
  • Foxmail 7.091 [e-mail kliens]Foxmail 7.091 [e-mail kliens]     E-mail üzenet megtekintésére használható szoftver, amivel a műveletet a böngésző megnyitása nélkül tehetjük meg, nem más mint a Foxmail 7.091 kiadása.   Igazi profi üzenet […]
  • Music Editor Free 2012 -Audió szerkesztő, vágó, ID3 tag kezelőMusic Editor Free 2012 -Audió szerkesztő, vágó, ID3 tag kezelő  A Music Editor Free számos előre elkészített effektust, hangfelvételi lehetőséget, szerkesztőt és az elkészült állomány archiválásának a céljából CD írót is kapott, tehát minden olyan […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code