Free Hide IP 3.9.3.2

Free Hide IP

Rejtsd el IP címedet a kíváncsi emberek elől a Free Hide IP segítségével. Számos területen lehet hasznos a szóban forgó funkció.

Mivel egyre több ártó szándékú oldallal futhatunk össze a hétköznapjaink során, nagyon fontos hogy kellő hangsúlyt fektessünk az anonimitásra.

Legtöbb információt az IP címünk szolgáltatja, mivel minden számítógép tulajdonosnak aki a világhálóra csatlakozik egyedi azonosítója van. Ez alapján nem csak hogy a tartózkodási helyünk behatárolható, hanem, az adott számítógép is. Természetesen ez függ attól is hogy statikus, vagy dinamikus hozzáférési címünk van.

Az adott azonosító megváltoztatása talán még abban az esetben is igen hasznos tud lenni a számunkra, ha ki lennénk valahonnan tiltva a címünk alapján ezáltal megtalálhatjuk a belépéshez a kiskaput.

Segítségével lehetőségünk van a valós IP címünket elrejteni, majd a valóságtól eltérő címet megjeleníteni ezáltal könnyen meg tudjuk téveszteni a rólunk érdeklődőket.

Telepítése:

 Az installációs folyamat a szokványos sorrendben történik, a letöltött állomány indítása után a licenc feltételeket érdemes elfogadni, ami után a hely megadása következik.

A következő opciónál érdemes arra odafigyelni, hogy ne engedélyezzük a számára hogy beépített toolbarjait installálja mert fölösleges ikontárral, illetve alapértelmezett keresőszolgáltató cserével ajándékoz meg minket. Az utolsó lépésben az egyéni összetevők között tudunk válogatni, ha nem szeretnénk időt pazarolni, válasszuk a Full opciót. Ezután egy egyszerű átlátható felület fogad minket, ahol egyetlen kattintással tudjuk megváltoztatni IP- címünket. Minimális beállítási lehetőségeket biztosít, engedélyezhetjük a számára hogy automatikusan induljon a Windows -al illetve, mely böngészők esetén integrálja szolgáltatásait. A lista, Firefox, Explorer, illetve az Opera böngészőt tartalmazza. Hivatalos oldalIngyenes változat.

Free Hide IP

Kapcsolódó alkalmazások

  • Friss alkalmazások PC-dreFriss alkalmazások PC-dre  Ezekre az alkalmazásokra mindenképp szükséged lehet, érdemes kipróbálni őket.   Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.2 Képnézegető alkalmazás megosztási lehetőségekkel, […]
  • WindowBlinds 8.02 Windows operációs rendszerünk alapértelmezett ablak rendszerét cserélhetjük le a WindowBlinds segítségével.     Ha nem vagyunk megelégedve a hagyományos ablak témával, saját ízlésünk […]
  • Darkness Within 2: The Dark Lineage Darkness Within 2: The Dark Lineage     Háromdimenziós kalandjáték amelyben egy igazi nyomozóként vethetjük bele magunkat a játék rejtelmeibe, nem más mint a Darkness Within 2: The Dark Lineage. A remek történettel […]
  • Hőmérő- Android alkalmazásokHőmérő- Android alkalmazások Tudd meg az aktuális hőmérsékletet az alábbi ingyenes program segítségével.     Sok mindenre fel lehet használni mobilunkat, ha Android operációs rendszert futtat mobilunk akkor […]
  • Megérkezett a SuperAntiSpyware 5.6.1042 -es kiadásaMegérkezett a SuperAntiSpyware 5.6.1042 -es kiadása Valósidejű védelmet biztosító, magas felismerési aránnyal dolgozó kémprogram eltávolító szoftver. A makacsabb fertőzések sem jelentenek a számára problémát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code