NetBalancer 9.9.5

pillanatkép

 A NetBalancer hálózati sávszélességünk szabályozására használható szoftver. Korszerű technológiát biztosít mindenki számára. Látványos megjelenés, egyedi jelentések jellemzik.

A sávszélesség szabályozására eddig csak letöltésvezérlő alkalmazások esetén volt lehetőségünk, ha a folyamat alatt éppen böngészni is szerettünk volna, nem kellett azzal a szomorú ténnyel szembesülnünk, hogy meg kell várnunk míg az egész állomány lejön.

Ezek a szoftverek lehetőséget biztosítottak arra hogy igénybevételnek megfelelően korrigáljuk a sávszélességet, s ha kell csökkenti a terhelést a vonalról, hogy internetezés közben mit se vegyünk észre a háttérben zajló munkából.

NetBalancer Áttekintése:

Kiterjeszti ennek a lehetőségét minden más telepített alkalmazásra aminek kapcsolata van az internettel. A NetBalancer segítségével folyamatosan figyelemmel tudjuk kísérni az egyes programok hálózati kapcsolatait és ha mi úgy látjuk jónak korlátozást is kiróhatunk rájuk.

A program telepítése közben létrehoz egy visszaállítási pontot, ami akkor lehet hasznos ha valamilyen nem várt esemény következtében hiba lép fel és jobbnak látjuk ha a változtatásokat visszavonjuk.

Sajnos egyetlen hátrány ami személy szerint zavar, hogy a telepítés végén mindenképp újra kell indítsuk a számítógépet a változtatások érvényesítéséhez, maga az installálás sem nevezhető túlságosan rövidnek, főleg ha külön futtatott tűzfalunk van ami sorra kérni fogja tőlünk hogy hagyjuk jóvá a szoftver port igényeit.

Ha viszont ezeken a hosszadalmas lépéseken túl vagyunk meglepődve tapasztalhatjuk, mennyi információ birtokába kerülhetünk néhány másodpercen belül.

A NetBalancer teljes részletességgel sorol fel minden egyes alkalmazást ami portot hozott létre annak az érdekében, hogy kapcsolatot tudjon fenn tartani a gyártói távoli számítógéppel. Továbbá látványos grafikon formájában kísérhetjük végig a sávszélességünk aktuális terheltségi állapotát, s annak valós értékeit.

 pillanatkép

Sávszélesség korlátozás létrehozása:

 Most térjünk rá arra a funkcióra ami erősségét képezi, vagyis a korlátozásokra.

Maga a program a NetBalancer sajnos Magyar kezelőfelülettel nem rendelkezik, ettől függetlenül könnyen ki tudunk rajta igazodni. Ha a listán található elemekről meggyőződtünk, hogy melyik mire szolgál, illetve nem lesz e belőle gond, hogy csökkentjük annak rendelkezésre álló sávszélességét akkor csupán annyi dolgunk van hogy, az adott elemere kattintsunk jobb egérgombbal, majd az opciók közül válasszuk ki azt amelyiket végre szeretnénk hajtani.

Mint látható, egyaránt külön tudjuk szabályozni a le, illetve feltöltési sebességet de akár véglegesen meg is vonhatjuk egy adott szoftver jogosultságát ha mi illetéktelennek ítélnénk meg azt. Hivatalos oldal..

Maga a szoftver próbaverziós változat ami egyszerre csak 5 program kontrollálását támogatja egyidejűleg. Természetesen a Pro verzió már nem tartalmaz ilyen korlátozásokat.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
  • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
  • Windows 7 Manager 5.1.9Windows 7 Manager 5.1.9 Windows 7 Manager nevű alkalmazás segítségével garantáltan gyorsabbá, összeszedettebbé teheted a gépedet, sőt még egyedi beállításokat is eszközölhetsz rajta. Profi Windows konfiguráló […]
  • Icy Tower 1.3.1Icy Tower 1.3.1 Irányítsd a játék főhősét úgy hogy minden akadályt probléma nélkül tudjon venni, ez nem más mint az Icy Tower 1.3.1. Az aranyos kis figurát kel úgy vezetnünk a függőlegesen haladó […]
  • Smart Defrag Portable 3.0.3Smart Defrag Portable 3.0.3 Számítógépünk karbantartására illetve optimalizálására használható program a Smart Defrag Portable változata. Ha már nem ma telepítettük fel operációs rendszerünket bizonyára […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
NetBalancer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD DEMO
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük