Foxit Reader 5.4.5

Foxit Reader

PDF állományok kezelésére használható ingyenes alkalmazás a Foxit Reader kiadása.

A program egyszerű, látványos felületen kínálja fel a számunkra a lehetőségeket. Telepítése rendkívül egyszerű, csupán a beépített varázslóját kell figyelemmel kísérni, ami végig is visz minket a folyamaton. Természetesen mint minden népszerűbb alkalmazás esetén erre is igaz hogy megtalálhatjuk az installálást nem igénylő alternatíváját, avagy Foxit Reader Portable módon is beszerezhető. Ha mégis telepítenénk akkor nézzük miként kell eljárnunk:

Foxit Reader telepítése:

A viszonylag kis méretű telepítőállomány letöltése után, egy aranyos látványos ikonnal rendelkező fájlt kapunk aminek az installálása pillanatok alatt le is zavarható.

Az Angol nyelvű licenc feltételek elfogadása után érdemes arra odafigyelni hogy a szoftver megkísérli beépíteni böngészőnkbe az ASK toolbart ami módosítja annak alapértelmezett beállításait, a megjelenő felületen vegyük ki a jelölőnégyzetekből a pipát ezáltal megakadályozhatjuk a folyamatot.

Ezután csak azt a mappát kell kijelölni amelyikbe szeretnénk hogy a szoftver elhelyezze fájljait, itt hagyhatunk mindent alapértelmezetten. Következőnek az installáció módját kell meghatároznunk alapértelmezés szerint a full. Avagy minden kiegészítő elérhetővé válik.

Meghatározhatjuk hogy hozzáadja az automatikusan induló programok listájához illetve az is hogy parancsikont hozzon létre az asztalon. Az első csak abban az esetben javasolt ha intenzív munkára lesz fogva, ellenkező esetben csak eggyel több program lesz ami lassítja a gépünk indulását.

Miután áttekintettük az összegző felületet, ami az előzőleg megadott információkat tartalmazza, a fájlok másolásával a Foxit Reader használható is lett.

Egyszerű, intuitív felület vár minket, ami tartalmaz egy beépített nézőkét, keresőt. Kinyomtathatunk vele állományokat, vagyis minden olyan alap feladat ellátására tökéletes ami egy otthoni felhasználás esetén felmerülhet.

A szoftver támogatja a Magyar nyelvet, igaz ennek az aktiválása kissé eltér a szokványostól mivel manuálisan kell kijelölni majd felkérni rá az alkalmazást hogy töltse le a számunkra. Ezt az Edit – preferences menüponton keresztül tudjuk elérni.

 Ingyenes változat.

Foxit Reader

 Foxit Reader letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • LimeWire 5.5.14LimeWire 5.5.14       Ha egy gyors fájlcserélő alkalmazásra vágyunk, könnyű felhasználhatósággal, akkor az ingyenes kiadású LimeWire megér egy próbát. Segítségével, legyünk bárhol is gyors […]
  • Üzemanyag-számítógép – Android alkalmazásokÜzemanyag-számítógép – Android alkalmazások   Tudd meg mennyit fogyaszt autód egy adott útszakaszon az Üzemanyag-számítógép nevű Android alkalmazással.     A program segítségével teljesen automatikusan ki tudod számítani hogy […]
  • BYTubeD- Csoportos videó letöltésBYTubeD- Csoportos videó letöltés   Az alábbi Firefox kiegészítővel egyszerre több videót is le tudsz tölteni a YouTube-ról, a BYTubeD kényelmessé teheti szokásaidat.   Az alábbi kiterjesztés segítségével nincs […]
  • BurnAware Premium 11.1BurnAware Premium 11.1 A BurnAware Premiummal adatlemezeket állíthatunk össze, illetve multimédiás tartalmainkat tudjuk CD/DVD lemezre írni. A free változattól sokkal több funkciót biztosít. ISO fájlok esetén […]
  • Pop Art Studio 5.3Pop Art Studio 5.3   Professzionális képszerkesztő és restauráló program a Pop Art Studio 5.3 változata. Képek szerkesztésének számos lehetőségét biztosítja számunkra ez a  grafikai program. Számtalan […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code