Foxit Reader 5.4.5

Foxit Reader

PDF állományok kezelésére használható ingyenes alkalmazás a Foxit Reader kiadása.

A program egyszerű, látványos felületen kínálja fel a számunkra a lehetőségeket. Telepítése rendkívül egyszerű, csupán a beépített varázslóját kell figyelemmel kísérni, ami végig is visz minket a folyamaton. Természetesen mint minden népszerűbb alkalmazás esetén erre is igaz hogy megtalálhatjuk az installálást nem igénylő alternatíváját, avagy Foxit Reader Portable módon is beszerezhető. Ha mégis telepítenénk akkor nézzük miként kell eljárnunk:

Foxit Reader telepítése:

A viszonylag kis méretű telepítőállomány letöltése után, egy aranyos látványos ikonnal rendelkező fájlt kapunk aminek az installálása pillanatok alatt le is zavarható.

Az Angol nyelvű licenc feltételek elfogadása után érdemes arra odafigyelni hogy a szoftver megkísérli beépíteni böngészőnkbe az ASK toolbart ami módosítja annak alapértelmezett beállításait, a megjelenő felületen vegyük ki a jelölőnégyzetekből a pipát ezáltal megakadályozhatjuk a folyamatot.

Ezután csak azt a mappát kell kijelölni amelyikbe szeretnénk hogy a szoftver elhelyezze fájljait, itt hagyhatunk mindent alapértelmezetten. Következőnek az installáció módját kell meghatároznunk alapértelmezés szerint a full. Avagy minden kiegészítő elérhetővé válik.

Meghatározhatjuk hogy hozzáadja az automatikusan induló programok listájához illetve az is hogy parancsikont hozzon létre az asztalon. Az első csak abban az esetben javasolt ha intenzív munkára lesz fogva, ellenkező esetben csak eggyel több program lesz ami lassítja a gépünk indulását.

Miután áttekintettük az összegző felületet, ami az előzőleg megadott információkat tartalmazza, a fájlok másolásával a Foxit Reader használható is lett.

Egyszerű, intuitív felület vár minket, ami tartalmaz egy beépített nézőkét, keresőt. Kinyomtathatunk vele állományokat, vagyis minden olyan alap feladat ellátására tökéletes ami egy otthoni felhasználás esetén felmerülhet.

A szoftver támogatja a Magyar nyelvet, igaz ennek az aktiválása kissé eltér a szokványostól mivel manuálisan kell kijelölni majd felkérni rá az alkalmazást hogy töltse le a számunkra. Ezt az Edit – preferences menüponton keresztül tudjuk elérni.

 Ingyenes változat.

Foxit Reader

 Foxit Reader letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Microsoft Windows kártevő-eltávolító eszköz -32bitMicrosoft Windows kártevő-eltávolító eszköz -32bit   Operációs rendszerünkre települt kártevők eltávolítására használható szoftver a Microsoft Windows kártevő-eltávolító eszköz -32bites változata.   Ezzel az ingyenes szoftverrel el […]
  • Soccer Kicks – Android játékokSoccer Kicks – Android játékok   3D grafikára épülő kiváló játékélményt biztosító Android program a Soccer Kicks.   Ha egy látványos izgalmas sportjátékot keresel Androidos mobilodra akkor próbáld ki a címben […]
  • Mercenaries 2: World in FlamesMercenaries 2: World in Flames     Igazi zsoldosként küzdhetünk Venezuelában, egy igazi akciójáték keretében, nem más mint a Mercenaries 2: World in Flames.     Ebben a játékban nem kell a mások által kiadott […]
  • Flash Player for AndroidFlash Player – Android alkalmazások   Android operációs rendszert futtató készülékre optimalizált segéd, amellyel Flash tartalmakat tudunk lejátszani, nem más mint a Flash Player.   Kedvenc okos készülékünk esetében is […]
  • GetGo Download Manager 4.8.5GetGo Download Manager 4.8.5 Nagyobb méretű fájlok letöltésére, fájljaink kategorizált elérésére használható remek kis letöltés kliens szoftver a GetGo Download Manager.   Napjainkban már szinte el sem képzelhető […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code