Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.2

Ad-Aware

Valós idejű védelemmel és hatékony kártevő eltávolítási technológiával száll szembe a nemkívánatos behatolókkal az Ad-Aware jelenlegi kiadása. Az alábbi vírusirtó letöltés, illetve annak kipróbálása teljesen ingyenes.

Teljes körű védettséget biztosít a számunkra az alábbi vírusvédelmi szoftver.

Hatékonyan ismeri fel a rendszerleírókat megfertőző szoftvereket amelyeket el is tud távolítani, ha bekövetkezett a baj.

Egy rövid telepítést követően mélyreható vizsgálatnak vethetjük alá a számítógépet, így teljes mértékben megbizonyosodhatunk arról, hogy a rendszerünket támadás érte e vagy fellélegezhetünk.

A szoftver telepítése során meg kell választanunk azt a nyelvet amelyen szeretnénk használni, azután a licenc elfogadás és a telepítési könyvtár megadása következik.

A telepítés módjának megadása után a program automatikusan letölti a kiegészítőket, továbbá a vírusdefiníciós adatbázist amit automatikusan alkalmaz is. Az alkalmazás megadja annak lehetőségét hogy ezt átugorjuk, de ez nem ajánlott. Sajnos sem a letöltés, sem pedig annak alkalmazása nem egy rövid folyamat, várakoznunk kell.

Az online adatbázis frissítés lehetőséggel rendelkező szoftver, garantálja a védelmet az online terjedő behatolókkal szemben.

Az előző kiadáshoz képest komoly ráncfelvarráson esett át, gyorsabb és megbízhatóbb üzemmód jellemzi.

Próbaverziós változat, amelyet 30 napig használhatunk korlátozásoktól mentesen.

Ad-Aware

Ad-Aware letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Texas Poker- Android játékokTexas Poker- Android játékok Mennyire vagy jó póker játékos? Most megtudhatod, töltsd le az alábbi játékot és garantált kikapcsolódásban lesz részed, a Texas Poker ingyen használható.   Androidos mobil […]
  • StarBurn: grabber funkcióval ellátott író szoftver….StarBurn: grabber funkcióval ellátott író szoftver…. Elérhető a széleskörűen felhasználható CD/DVD kezelő szoftver legújabb kiadása, beszerezhető telepíthető, illetve hordozható kivitelben is.
  • Maxthon skin letöltésMaxthon skin letöltés     A gyors böngészési lehetőséget biztosító kiváló böngészőhöz, vagyis a Maxthonhoz szerezhetünk be úgynevezett skint amivel teljesen átalakíthatjuk böngészőnk kinézetét.   Ezt a […]
  • Remote Desktop Client- Android alkalmazások Remote Desktop Client- Android alkalmazások   Vezérelje számítógépét mobilja segítségével a Remote Desktop Client szoftver alkalmazásával. Érd el a számítógépeden tárolt fájljaidat Androidos készüléked segítségével, legyél […]
  • Eee PC X101H driverEee PC X101H driver   Asus Eee PC X101H márkájú Netbookhoz tartozó driver letöltés. Maga a termék számos olyan paraméterrel rendelkezik amely kiemeli az átlagosnak titulált kategóriából. Többek között […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code