Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.2

Ad-Aware

Valós idejű védelemmel és hatékony kártevő eltávolítási technológiával száll szembe a nemkívánatos behatolókkal az Ad-Aware jelenlegi kiadása. Az alábbi vírusirtó letöltés, illetve annak kipróbálása teljesen ingyenes.

Teljes körű védettséget biztosít a számunkra az alábbi vírusvédelmi szoftver.

Hatékonyan ismeri fel a rendszerleírókat megfertőző szoftvereket amelyeket el is tud távolítani, ha bekövetkezett a baj.

Egy rövid telepítést követően mélyreható vizsgálatnak vethetjük alá a számítógépet, így teljes mértékben megbizonyosodhatunk arról, hogy a rendszerünket támadás érte e vagy fellélegezhetünk.

A szoftver telepítése során meg kell választanunk azt a nyelvet amelyen szeretnénk használni, azután a licenc elfogadás és a telepítési könyvtár megadása következik.

A telepítés módjának megadása után a program automatikusan letölti a kiegészítőket, továbbá a vírusdefiníciós adatbázist amit automatikusan alkalmaz is. Az alkalmazás megadja annak lehetőségét hogy ezt átugorjuk, de ez nem ajánlott. Sajnos sem a letöltés, sem pedig annak alkalmazása nem egy rövid folyamat, várakoznunk kell.

Az online adatbázis frissítés lehetőséggel rendelkező szoftver, garantálja a védelmet az online terjedő behatolókkal szemben.

Az előző kiadáshoz képest komoly ráncfelvarráson esett át, gyorsabb és megbízhatóbb üzemmód jellemzi.

Próbaverziós változat, amelyet 30 napig használhatunk korlátozásoktól mentesen.

Ad-Aware

Ad-Aware letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • ACDSee Photo Editor 6.0ACDSee Photo Editor 6.0  Az ACDSee Photo Editor egy széleskörűen használható rengeteg lehetőséget biztosító fotó szerkesztő program ami az egyszerű felépítésre törekedett. Fotóink szerkesztésének ideális […]
  • Ezzel tudod visszaállítani a véletlenül törölt fájljaidat (Recuva)Ezzel tudod visszaállítani a véletlenül törölt fájljaidat (Recuva) A véletlenül törölt fájljaidat tudod a segítségével visszaállítani, abban az esetben is megoldást nyújthat ha már a kukát is kiürítetted.
  • Meganoid 2 FREEMeganoid 2 FREE – Android játékok Retro stíluselemeket magába foglaló, valódi izgalmakat biztosító játék Android rendszert futtató platformra a Meganoid 2 FREE. Klasszikus pályamászkálós játék amelyben […]
  • Üzenet Mester- Android alkalmazásokÜzenet Mester- Android alkalmazások   Mókás és komoly hanglejtésű szöveges üzenetek gyűjteményét kapjuk az Üzenet Mester nevű Android program keretein belül.   Ha családtagot vagy barátot köszöntünk fel mobilunk […]
  • Dice Me Online Free- Android játékokDice Me Online Free- Android játékok   Dobd meg a maximális pontszámot, juss toplisták élére a Dice Me Online Free Android játékban. Klasszikus póker kocka játék, amiben megkísértheted a szerencsédet. Rendelkezésedre […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code