Ad-Aware Free Antivirus+ 10.5.2

Ad-Aware

Valós idejű védelemmel és hatékony kártevő eltávolítási technológiával száll szembe a nemkívánatos behatolókkal az Ad-Aware jelenlegi kiadása. Az alábbi vírusirtó letöltés, illetve annak kipróbálása teljesen ingyenes.

Teljes körű védettséget biztosít a számunkra az alábbi vírusvédelmi szoftver.

Hatékonyan ismeri fel a rendszerleírókat megfertőző szoftvereket amelyeket el is tud távolítani, ha bekövetkezett a baj.

Egy rövid telepítést követően mélyreható vizsgálatnak vethetjük alá a számítógépet, így teljes mértékben megbizonyosodhatunk arról, hogy a rendszerünket támadás érte e vagy fellélegezhetünk.

A szoftver telepítése során meg kell választanunk azt a nyelvet amelyen szeretnénk használni, azután a licenc elfogadás és a telepítési könyvtár megadása következik.

A telepítés módjának megadása után a program automatikusan letölti a kiegészítőket, továbbá a vírusdefiníciós adatbázist amit automatikusan alkalmaz is. Az alkalmazás megadja annak lehetőségét hogy ezt átugorjuk, de ez nem ajánlott. Sajnos sem a letöltés, sem pedig annak alkalmazása nem egy rövid folyamat, várakoznunk kell.

Az online adatbázis frissítés lehetőséggel rendelkező szoftver, garantálja a védelmet az online terjedő behatolókkal szemben.

Az előző kiadáshoz képest komoly ráncfelvarráson esett át, gyorsabb és megbízhatóbb üzemmód jellemzi.

Próbaverziós változat, amelyet 30 napig használhatunk korlátozásoktól mentesen.

Ad-Aware

Ad-Aware letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Biztonságos Windows Pucolás egyetlen alkalmazássalBiztonságos Windows Pucolás egyetlen alkalmazással A PrivaZer segítségével biztonságosan tudod törölni a számítógépen található azon visszamaradt előzményeket amik a Windows, illetve programjaid futtatása során összegyűltek.
  • Artweaver free 3.0Artweaver free 3.0   Egy könnyen kezelhető képszerkesztő alkalmazás az Artweaver free 3.0.   Ezzel a képszerkesztő alkalmazással képeink restaurálására adódik lehetőség. Számos eszköz segítségével […]
  • Dungeon Hunter 3 – Android játékokDungeon Hunter 3 – Android játékok   Az arénában mérhetjük össze erőnket a Dungeon Hunter 3 nevű játékban. Az újabb rész számos újdonsággal lepi meg kipróbálóit, mostantól sokkal hatékonyabban tudjuk a szereplőket […]
  • Multimedia Manager 2.5Multimedia Manager 2.5         Minimális méretű multimédiás mindenes segédprogram a Multimedia Manager 2.5. Napjainkban egyre nagyobb igény kezd mutatkozni a több funkciós feladatokat ellátó programok […]
  • 3D Waterfall Live Wallpaper- Android alkalmazások3D Waterfall Live Wallpaper- Android alkalmazások   Egyedi kinézettel láthatjuk el készülékünket a 3D Waterfall Live Wallpaper segítségével. Ha már rengeteg alkalmazás, illetve játék van telepítve készülékünkön, akkor nem maradt más […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code