Fizetős vírusirtó ami most 60 napig használható

A Norton AntiVirus most 60 napig használható, bárki kipróbálhatja különleges szolgáltatásait.

Mivel ma igen fontos szerep jut a vírusirtó szoftvereknek nem mindegy hogy milyen védelmi programot vetünk be a műveletre. Kétségtelenül a legszéleskörűbb szolgáltatást a fizetős alkalmazások biztosítják.

Ha már a széleskörűség mint fogalom szóba kerül akkor a Norton AntiVirus lehet az egyik legszemléltetőbb példa.

Az új kiadás már az első pillanattól, vagyis az installálástól kezdve a felhasználóhoz igazodik, a lehető legkevesebb interakciót igényli csak, valóban néhány kattintásra van csupán szükség. Maga a telepítés már nem zajlik olyan akadás mentesen, a fájlok előkészítése és másolása már sokkal hosszadalmasabb és erőforrás igényes folyamat. Ami mellette szól hogy semmit nem kell tenni még újra sem kell hogy indítsuk a számítógépet.

A próbaverziós változat 60 napig használható, nem kell foglalkoznunk a kód megadásával a Norton AntiVirus mindent önállóan elvégez helyettünk.

A valós idejű védelmen felül, igen mélyrehatóan konfigurálható, mi szabhatjuk meg a keresések módját, mélységét. Az alkalmazásbesorolások opciója alatt felsorol minden egyes futó szoftvert amit veszélyességi szintjének megfelelően kategorizálni is képes.

A Norton AntiVirus itt tölthető le…

A vizsgálatok eredménye a mások beszámolója és a felhasználói tábor nagysága határozza meg.

Böngészővédelmének köszönhetően sokkal biztonságosabban látogathatjuk az olyan oldalakat ahol jelszavakra is szükség van mivel a Norton AntiVirus azokat is biztonságban kezeli (opcionális).

Kapcsolódó alkalmazások

  • Glary Utilities PRO 5.8.5Glary Utilities PRO 5.8.5 A Glary Utilities PRO egy multifunkciós feladatokat ellátó univerzális karbantartó szoftver, ami az ingyenes kiadáshoz képest sokkal több lehetőséget biztosít, többek között időzíthető […]
  • FLV Media Player 2.03FLV Media Player 2.03   FULL HD illetve, FLV videók lejátszására használható multimédiás segéd az FLV Media Player 2.03.     Segítségével akár teljes képernyős módban tekinthetjük meg a legjobb felbontással […]
  • Hatékonyabb böngésző takarítási lehetőséggel jelentkezik a CCleanerHatékonyabb böngésző takarítási lehetőséggel jelentkezik a CCleaner Frissült a népszerű karbantartó és takarító alkalmazás. Akik eddig is vele optimalizálták a Windowst, itt az ideje, hogy áttérjenek az újabb kiadásra.
  • Windows 8 USB Installer Maker 1.0Windows 8 USB Installer Maker 1.0   Saját bootolható USB meghajtó eszközt készíthetsz a Windows 8 számára így olyan gépeken is tudsz telepíteni amik nem tartalmaznak CD/DVD meghajtót.     A mai notebookok már nem […]
  • Néhány nélkülözhetetlen szoftver WindowsraNéhány nélkülözhetetlen szoftver Windowsra Az alábbi alkalmazások alapnak minősülnek Windows operációs rendszeren, használatukkal fokozhatjuk a felhasználói élményt.
Összefoglaló
Cikk neve
Fizetős vírusirtó ami most 60 napig használható
Leírás
A Norton AntiVirus most 60 napig használható, bárki kipróbálhatja különleges szolgáltatásait.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code