File Scavenger 4.1

File Scavenger

Véletlenül törölt fájlok visszaállítására használható segédszoftver a File Scavenger, letisztult felület, egyszerű használhatóság jellemzi.

Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe hogy egy adott fájl sorsa felett túlságosan hamar döntünk és töröljük azt. Gond csak akkor adódik ebből ha pótolni, újra beszerezni szinte lehetetlen akkor csak az idegeskedés maradna ha nem létezne a File Scavenger.

Neki köszönhetően visszaállíthatóak az olyan törölt elemek amik még nem lettek az idő folyamán felülírva a merevlemezen. Ha ez megtörtént, sajnos már nincs remény. De ne szaladjunk ennyire előre.

Hasonló működésű program a Recuva , próbáljuk ki őt is.

Maga a program igen egyszerűen használható, úgy lett kialakítva hogy a folyamat könnyen és természetesen a legfontosabb gyorsan végrehajtható legyen.

A letölthető File Scavenger két módon is futtatható, az egyik az installálást követeli meg a másik esetében Portable módon foghatjuk munkára.

Mivel érdemes minimalizálni a felülíródás esélyét, javasolt az utóbbi alternatívával használni amit a szoftver indításakor választhatunk ki.

A File Scavenger használata igen egyszerű: a felső legördülő listáról válasszuk ki azt a formátumot amit vissza szeretnénk állítani, az alsó listán pedig tallózzuk be a meghajtót.

A scan gomb lenyomásával a szoftver megjelenít lista formájában minden elemet amit vissza tud hozni.

Csak a helyet kell hogy megadjuk, ahová menteni szeretnénk a többi az alkalmazás dolga. Használható külső adathordozók és memóriakártyák esetén is.

Támogatott meghajtó formátumok:

NTFS, FAT, Ext2, Ext3, HFS, HFS+, HFSX, UFS1

Próbaverziós szoftver ami képek esetén használható.

File Scavenger

File Scavenger letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • SlimCleaner 4.0.29347SlimCleaner 4.0.29347 Nagy takarító alkalmazás amely már a jelenkor technológiáját használja fel a folyamat elvégzésére, nem más mint a SlimCleaner. Segítségével ráncba szedhetjük az elhasználódott […]
  • Easy Download Manager 3.4Easy Download Manager 3.4 Rendkívül egyszerű kezelőfelülettel rendelkező minimális felhasználói beavatkozást igénylő letöltés kliens az Easy Download Manager 3.4.   Nagyméretű fájlokat tölthetünk le a […]
  • Mit főzzek ma? Receptajánló – Android alkalmazásokMit főzzek ma? Receptajánló – Android alkalmazások   Frissítsd fel konyhai ismereteidet egy remek Android alkalmazás segítségével, a Mit főzzek ma? Receptajánló naponta szolgáltat számodra újdonságokat. Ha már minden receptet […]
  • Néhány applikáció ami elkerülhette a figyelmedet: Heti ajánlóNéhány applikáció ami elkerülhette a figyelmedet: Heti ajánló Néhány applikáció ami elkerülhette a figyelmedet: Heti ajánló File Manager – Android alkalmazások Fájl kezelő mobilra, igen lehetséges, hasznosságát nem hiszem hogy nagyon kell […]
  • A Glary Utilities legújabb kiadása már Windows 8.1 alatt is futtathatóA Glary Utilities legújabb kiadása már Windows 8.1 alatt is futtatható Az ingyenesen is használható szoftver nem egy hétköznapi karbantartó mivel egy sor olyan különleges funkcióhoz is hozzáférést biztosít ami más alkalmazás esetén nem volna […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code