File Scavenger 4.1

File Scavenger

Véletlenül törölt fájlok visszaállítására használható segédszoftver a File Scavenger, letisztult felület, egyszerű használhatóság jellemzi.

Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe hogy egy adott fájl sorsa felett túlságosan hamar döntünk és töröljük azt. Gond csak akkor adódik ebből ha pótolni, újra beszerezni szinte lehetetlen akkor csak az idegeskedés maradna ha nem létezne a File Scavenger.

Neki köszönhetően visszaállíthatóak az olyan törölt elemek amik még nem lettek az idő folyamán felülírva a merevlemezen. Ha ez megtörtént, sajnos már nincs remény. De ne szaladjunk ennyire előre.

Hasonló működésű program a Recuva , próbáljuk ki őt is.

Maga a program igen egyszerűen használható, úgy lett kialakítva hogy a folyamat könnyen és természetesen a legfontosabb gyorsan végrehajtható legyen.

A letölthető File Scavenger két módon is futtatható, az egyik az installálást követeli meg a másik esetében Portable módon foghatjuk munkára.

Mivel érdemes minimalizálni a felülíródás esélyét, javasolt az utóbbi alternatívával használni amit a szoftver indításakor választhatunk ki.

A File Scavenger használata igen egyszerű: a felső legördülő listáról válasszuk ki azt a formátumot amit vissza szeretnénk állítani, az alsó listán pedig tallózzuk be a meghajtót.

A scan gomb lenyomásával a szoftver megjelenít lista formájában minden elemet amit vissza tud hozni.

Csak a helyet kell hogy megadjuk, ahová menteni szeretnénk a többi az alkalmazás dolga. Használható külső adathordozók és memóriakártyák esetén is.

Támogatott meghajtó formátumok:

NTFS, FAT, Ext2, Ext3, HFS, HFS+, HFSX, UFS1

Próbaverziós szoftver ami képek esetén használható.

File Scavenger

File Scavenger letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • 7x77×7 -Android játékok Ebben a játékban össze kell raknod az azonos színnel rendelkező építőelemeket, állítsd fel saját rekordodat Android rendszert futtató mobilodon. Egyszerű de annál szórakoztatóbb […]
  • JetStart 4.4JetStart 4.4   A JetStart 4.4 egy speciális rendszer kiegészítés amely segítségével átláthatóbban tudjuk számítógépünket vezérelni.   Ezzel a remek szoftverrel egy kezelőfelületen tudjuk […]
  • Uranium Backup 8.66Uranium Backup 8.66   Biztonsági mentések készítésére használható szoftver az Uranium Backup  ezen változata.   Ez a szoftver viszonylag egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, ezért a használata sem túl […]
  • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
  • VidCoderVidCoder 1.21     DVD/Blu-ray rippelésére tökéletes segédprogram a VidCoder 1.21 kiadása.   Kiválóan konfigurálható, egyénileg testreszabható, előre meghatározhatjuk az állomány méretét, minőségét […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code