File Scavenger 4.1

File Scavenger

Véletlenül törölt fájlok visszaállítására használható segédszoftver a File Scavenger, letisztult felület, egyszerű használhatóság jellemzi.

Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe hogy egy adott fájl sorsa felett túlságosan hamar döntünk és töröljük azt. Gond csak akkor adódik ebből ha pótolni, újra beszerezni szinte lehetetlen akkor csak az idegeskedés maradna ha nem létezne a File Scavenger.

Neki köszönhetően visszaállíthatóak az olyan törölt elemek amik még nem lettek az idő folyamán felülírva a merevlemezen. Ha ez megtörtént, sajnos már nincs remény. De ne szaladjunk ennyire előre.

Hasonló működésű program a Recuva , próbáljuk ki őt is.

Maga a program igen egyszerűen használható, úgy lett kialakítva hogy a folyamat könnyen és természetesen a legfontosabb gyorsan végrehajtható legyen.

A letölthető File Scavenger két módon is futtatható, az egyik az installálást követeli meg a másik esetében Portable módon foghatjuk munkára.

Mivel érdemes minimalizálni a felülíródás esélyét, javasolt az utóbbi alternatívával használni amit a szoftver indításakor választhatunk ki.

A File Scavenger használata igen egyszerű: a felső legördülő listáról válasszuk ki azt a formátumot amit vissza szeretnénk állítani, az alsó listán pedig tallózzuk be a meghajtót.

A scan gomb lenyomásával a szoftver megjelenít lista formájában minden elemet amit vissza tud hozni.

Csak a helyet kell hogy megadjuk, ahová menteni szeretnénk a többi az alkalmazás dolga. Használható külső adathordozók és memóriakártyák esetén is.

Támogatott meghajtó formátumok:

NTFS, FAT, Ext2, Ext3, HFS, HFS+, HFSX, UFS1

Próbaverziós szoftver ami képek esetén használható.

File Scavenger

File Scavenger letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • UltraMixerA legjobb programok -kategória- következő Néhány program amit mindenképp érdemes lenne hogy kipróbálj. UltraMixerSegítségével akár komolyabb szaktudás nélkül is belekóstolhatsz a DJ -k világába, rengeteg effektus és […]
  • Ultra Video Splitter 6.3Ultra Video Splitter 6.3   Videók szerkesztése esetén bevethető szoftver az Ultra Video Splitter 6.3. Segítségével minden különösebb probléma nélkül tudjuk kivágni videókból azokat a jeleneteket amelyek […]
  • Advanced Archive Password Recovery 4.53Advanced Archive Password Recovery 4.53     Tömörített fájlokhoz tartozó elveszett jelszavak visszaszerzését támogató segédalkalmazás az Advanced Archive Password Recovery 4.53.   Ha rendelkezünk olyan tömörített […]
  • DreamPlan Home Design Software 1.05DreamPlan Home Design Software 1.05 Profi ingyenesen futtatható, telepítést nem igénylő lakástervező és berendező program a DreamPlan Home Design Software. Meg szeretnéd tervezni álmaid otthonát, de nem tudod, hogy […]
  • Clean Virus MSN 4.2.0Clean Virus MSN 4.2.0     MSN vírusok semlegesítésére alkalmas biztonságtechnikai szoftver a Clean Virus MSN.   Komoly károkat tud okozni számítógépünkön az MSN vírus, tehát ezért semmiképp nem szabad […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code