EASEUS Data Recovery 5.8.5 -free

EASEUS Data Recovery

Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszahozni akár lehetetlennek látszó szituációkból is az EASEUS Data Recovery segítségével.

 

Az alkalmazás pár kattintással telepíthető, alapvető információk megadására azért szükség van, mi határozhatjuk meg azt a meghajtót amelyikre szeretnénk helyezni az installációs fájlokat és a licenc elfogadása sem kerülhető meg, ezek igaz sem időben sem pedig szaktudásban nem terhelnek minket.

A szoftver első indításakor azonnal észrevehetjük hogy egy letisztult egyszerű kezelőfelület fogad minket ahol szinte gyerekjáték a törölt adatok visszaállítási folyamatának kezdeményezése.

Számos helyzetben használhatjuk, támogatja az egyszerű, kukából is ürített fájlok visszaállítását, de attól sem hátrál meg ha egy formázott meghajtóról kell visszanyerni a véglegesnek látszó törölt elemeket. Egyetlen szabály van csak amit már többször is említettünk, ami már aranyszabálynak minősül hasonló szoftverek esetén, csak azokat az elemeket tudja sikeresen visszaállítani amik nem lettek többszörösen felülírva, a felülíródás akár akkor is bekövetkezhet ha tovább használjuk a meghajtót és a Windows fájlokat rak a régi helyére.

Javasolt hogy tárolóeszközünket visszaállítás végégéig ne használjuk!

 EASEUS Data Recovery

Az EASEUS Data Recovery fő eszköztára a törölt elemek vizsgálatát, teljes analízist illetve egy adott partíció áttekintését támogatja amit néhány kattintással el is tudunk indítani.

Ha kiválasztottuk azt a konkrét tárolóhelyet ahol feltételezett hogy megtalálható volt a kérdéses elem akkor a következő felületen ki kell hogy jelöljük mit is keresünk pontosan, avagy milyen fájlt, támogatottak:

Üzenetek, videók, zenék, képek, és akik bizonytalanok azok számára lett létrehozva az egyéb kategória.

Ha alkalmazzuk a fájl szűrési opciót lerövidíthetjük illetve meg tudjuk könnyíteni az EASEUS Data Recovery munkáját és mi is hamarabb vehetjük újra használatba az elveszettnek hitt fájlt.

Az adott partíció választása kötelező, akik bizonytalanok, egyszerűen válasszák ki az egész merevlemezt így a program teljes analízist fog végrehajtani. A munkafolyamat mérettől függően alakulhat. Az EASEUS Data Recovery lista formájában jeleníti meg az egyes elemeket amik között válogathatunk eredeti hozzáférési útvonal alapján.

 

Ingyenes kiadás:

 

EASEUS Data Recovery letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Microsoft Windows kártevő-eltávolító eszköz -32bitMicrosoft Windows kártevő-eltávolító eszköz -32bit   Operációs rendszerünkre települt kártevők eltávolítására használható szoftver a Microsoft Windows kártevő-eltávolító eszköz -32bites változata.   Ezzel az ingyenes szoftverrel el […]
  • Avast! Internet Security 9.0.2016Avast! Internet Security 9.0.2016 Teljes körű, illetve valósidejű védelmet biztosító prémium Antivírus szoftver az Avast! Internet Security, tartalmaz „Sandbox” módot a gyanús alkalmazások biztonságosabb futtatásának […]
  • Color Pilot 4.80Color Pilot 4.80   Digitális kamerákkal készített képek számtalan módosítási lehetőségét támogató képszerkesztő program a Color Pilot 4.80 változata. A digitális kamerákkal készített fotók számtalan […]
  • Outpost Firewall Pro 8.1.1 [Profi tűzfal]Outpost Firewall Pro 8.1.1 [Profi tűzfal] Professzionális tűzfal szolgáltatás, ami teljes mértékben a mi biztonságunkat tartja szem előtt, igen részletes beállítási lehetőség és tanuló mód jellemzi.   A Windows tulajdonosok […]
  • Free Direct Download ManagerFree Direct Download Manager -Android alkalmazások Keress letöltéseket az alkalmazás segítségével, majd szerezd be azt közvetlenül, Android rendszerre optimalizált letöltés kliens a Free Direct Download Manager. Az alábbi […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük