EASEUS Data Recovery 5.8.5 -free

EASEUS Data Recovery

Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszahozni akár lehetetlennek látszó szituációkból is az EASEUS Data Recovery segítségével.

 

Az alkalmazás pár kattintással telepíthető, alapvető információk megadására azért szükség van, mi határozhatjuk meg azt a meghajtót amelyikre szeretnénk helyezni az installációs fájlokat és a licenc elfogadása sem kerülhető meg, ezek igaz sem időben sem pedig szaktudásban nem terhelnek minket.

A szoftver első indításakor azonnal észrevehetjük hogy egy letisztult egyszerű kezelőfelület fogad minket ahol szinte gyerekjáték a törölt adatok visszaállítási folyamatának kezdeményezése.

Számos helyzetben használhatjuk, támogatja az egyszerű, kukából is ürített fájlok visszaállítását, de attól sem hátrál meg ha egy formázott meghajtóról kell visszanyerni a véglegesnek látszó törölt elemeket. Egyetlen szabály van csak amit már többször is említettünk, ami már aranyszabálynak minősül hasonló szoftverek esetén, csak azokat az elemeket tudja sikeresen visszaállítani amik nem lettek többszörösen felülírva, a felülíródás akár akkor is bekövetkezhet ha tovább használjuk a meghajtót és a Windows fájlokat rak a régi helyére.

Javasolt hogy tárolóeszközünket visszaállítás végégéig ne használjuk!

 EASEUS Data Recovery

Az EASEUS Data Recovery fő eszköztára a törölt elemek vizsgálatát, teljes analízist illetve egy adott partíció áttekintését támogatja amit néhány kattintással el is tudunk indítani.

Ha kiválasztottuk azt a konkrét tárolóhelyet ahol feltételezett hogy megtalálható volt a kérdéses elem akkor a következő felületen ki kell hogy jelöljük mit is keresünk pontosan, avagy milyen fájlt, támogatottak:

Üzenetek, videók, zenék, képek, és akik bizonytalanok azok számára lett létrehozva az egyéb kategória.

Ha alkalmazzuk a fájl szűrési opciót lerövidíthetjük illetve meg tudjuk könnyíteni az EASEUS Data Recovery munkáját és mi is hamarabb vehetjük újra használatba az elveszettnek hitt fájlt.

Az adott partíció választása kötelező, akik bizonytalanok, egyszerűen válasszák ki az egész merevlemezt így a program teljes analízist fog végrehajtani. A munkafolyamat mérettől függően alakulhat. Az EASEUS Data Recovery lista formájában jeleníti meg az egyes elemeket amik között válogathatunk eredeti hozzáférési útvonal alapján.

 

Ingyenes kiadás:

 

EASEUS Data Recovery letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Easy RSS-olvasóEasy RSS-olvasó – Android alkalmazások Légy naprakész a híreket illetően, kövesd nyomon kedvenc weboldalaid hírcsatornáját az alkalmazás segítségével, az Easy RSS-olvasó ingyenesen futtatható minden Android […]
  • Connection Meter 8.49Connection Meter 8.49   A Connection Meter 8.49 segítségével hatékonyan tudja nyomon követni hálózati kapcsolatait.   Ez a remek alkalmazás a beállítások során semmilyen problémát nem okozhat, Windows […]
  • Speccy Portable 1.24Speccy Portable 1.24 Mindenre kiterjedő információkkal szolgál a Speccy Portable a számítógépünkkel kapcsolatban, ez a változat nem igényel telepítést, egy USB kulcsról is futtatható.     Ha többet akarsz […]
  • 3D Compass- Android alkalmazások3D Compass- Android alkalmazások     Tudd meg az égtájakat mobilod segítségével, látványos egyben egyszerű kezelőfelületű alkalmazás a 3D Compass.   Az alábbi alkalmazás számos esetben jól jöhet a számunkra, ha […]
  • Lost HorizonLost Horizon   Izgalmas kalandjáték, amely a hasonló nevű képregény adaptációja, nem más mint a Lost Horizon. Maga a játék története a második világháborút megelőző időkben játszódik, ahol főhősünk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code