EASEUS Data Recovery 5.8.5 -free

EASEUS Data Recovery

Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszahozni akár lehetetlennek látszó szituációkból is az EASEUS Data Recovery segítségével.

 

Az alkalmazás pár kattintással telepíthető, alapvető információk megadására azért szükség van, mi határozhatjuk meg azt a meghajtót amelyikre szeretnénk helyezni az installációs fájlokat és a licenc elfogadása sem kerülhető meg, ezek igaz sem időben sem pedig szaktudásban nem terhelnek minket.

A szoftver első indításakor azonnal észrevehetjük hogy egy letisztult egyszerű kezelőfelület fogad minket ahol szinte gyerekjáték a törölt adatok visszaállítási folyamatának kezdeményezése.

Számos helyzetben használhatjuk, támogatja az egyszerű, kukából is ürített fájlok visszaállítását, de attól sem hátrál meg ha egy formázott meghajtóról kell visszanyerni a véglegesnek látszó törölt elemeket. Egyetlen szabály van csak amit már többször is említettünk, ami már aranyszabálynak minősül hasonló szoftverek esetén, csak azokat az elemeket tudja sikeresen visszaállítani amik nem lettek többszörösen felülírva, a felülíródás akár akkor is bekövetkezhet ha tovább használjuk a meghajtót és a Windows fájlokat rak a régi helyére.

Javasolt hogy tárolóeszközünket visszaállítás végégéig ne használjuk!

 EASEUS Data Recovery

Az EASEUS Data Recovery fő eszköztára a törölt elemek vizsgálatát, teljes analízist illetve egy adott partíció áttekintését támogatja amit néhány kattintással el is tudunk indítani.

Ha kiválasztottuk azt a konkrét tárolóhelyet ahol feltételezett hogy megtalálható volt a kérdéses elem akkor a következő felületen ki kell hogy jelöljük mit is keresünk pontosan, avagy milyen fájlt, támogatottak:

Üzenetek, videók, zenék, képek, és akik bizonytalanok azok számára lett létrehozva az egyéb kategória.

Ha alkalmazzuk a fájl szűrési opciót lerövidíthetjük illetve meg tudjuk könnyíteni az EASEUS Data Recovery munkáját és mi is hamarabb vehetjük újra használatba az elveszettnek hitt fájlt.

Az adott partíció választása kötelező, akik bizonytalanok, egyszerűen válasszák ki az egész merevlemezt így a program teljes analízist fog végrehajtani. A munkafolyamat mérettől függően alakulhat. Az EASEUS Data Recovery lista formájában jeleníti meg az egyes elemeket amik között válogathatunk eredeti hozzáférési útvonal alapján.

 

Ingyenes kiadás:

 

EASEUS Data Recovery letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • MiniTool Power Data Recovery Free 6.6MiniTool Power Data Recovery Free 6.6  A MiniTool Power Data Recovery Free lehetőséget biztosít arra hogy a véletlenül törölt tartalmainkat vissza tudjuk állítani néhány egyszerű lépésben. Szinte bármikor törölhetünk […]
  • NAS Data Recovery 2.01NAS Data Recovery 2.01   Törölt adatok visszaállítására használható program a NAS Data Recovery 2.01 változata.   Ez a remek szoftver számtalan esetben hasznos lehet a számunkra. A véletlenül törölt adatok […]
  • EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5EASUS Data Recovery Wisard WinPE 5.8.5 Elérhetetlen, összeomlott Windows operációs rendszerünkön tárolt fontos adatainkat tudjuk kimenteni az alábbi alkalmazással, nem más mint az EASUS Data Recovery Wisard WinPE.(fizetős)   […]
  • Néhány frissült alkalmazásNéhány frissült alkalmazás Néhány friss alkalmazás, amik elkerülhették a figyelmedet.   LockHunter 2.0 Törölj a segítségével olyan fájlokat amit a Windows nem engedélyez […]
  • Fences 2.01Fences 2.01   Az asztalon található ikonok szabad rendezésére használható program a Fences.   Ha rengeteg programot telepítettünk a számítógépünkre sok ikon található az asztalunkon, akkor nagy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code