DriverPack Solution Lite 13

DriverPack Solution Lite

A DriverPack Solution Lite illesztőprogramjaink széleskörű menedzselésére használható program, keresésre és mentésre is felhasználható.

 

 

Mivel az illesztőprogramoknak igen fontos szerep jut, ezért azokból mindig a legújabbat érdemes használni, illetve telepítenünk kell azokat, a feladatra rengeteg szoftver található, vagyis azokról való informálódásra és mentésükre, pontosan ezeket képes végrehajtani a DriverPack Solution Lite.

A szoftver telepítése során arra érdemes odafigyelni hogy toolbarokat kísérel meg hozzáadni böngészőnkhöz, ezeket tiltsuk meg a számára.

Az installáció után önállóan átvizsgálja a számítógépünket és megjeleníti hogy szükség van e felhasználói beavatkozásra. Magyar nyelven kommunikál ezért könnyű kezelni.

DriverPack Solution Lite  

Segítségével egyetlen kattintással tudunk biztonsági mentést készíteni a már bevált, jól működő driverekről, a kész állományt egy exe fájlba helyez, ami egy önkicsomagoló fájl a szükséges helyzetben csak futtatni kell. Egyszerű elkészítés és visszaállítás jellemzi.

A szoftver ingyenesen némi korlátozást tartalmaz.

 

DriverPack Solution Lite letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • FunnyVoice 1.3FunnyVoice 1.3       Hangunk árnyalatának módosítására használható szoftver a FunnyVoice 1.3. Ezzel a vicces kis szoftverrel megváltoztathatjuk hangunk árnyalatát. Ha mély hangunk lenne akár […]
  • Picasa Portable 3Picasa Portable 3 Képkezelő, kategorizáló és bemutató készítő alkalmazás a Picasa Portable, a népszerű platform hordozható változata. Ezt a kiadást nem kell installálni csak az önkicsomagoló fájlt […]
  • Így tudsz CD/DVD meghajtót emulálni…Virtual CloneDriveÍgy tudsz CD/DVD meghajtót emulálni…Virtual CloneDrive Az alábbi alkalmazás segítségével virtuális meghajtókat emulálhatsz így futtathatóvá válnak olyan alkalmazások is amik csak ilyen módon hajlandóak elindulni. Új változat érhető el.
  • Java Runtime EnvironmentJava Runtime Environment 6       Java környezet biztosítására használható kiegészítő a Java Runtime Environment 6. Számítógépünk tökéletesebb kihasználásának érdekében ajánlott, illetve böngészők […]
  • Rohos Mini Drive 1.9Rohos Mini Drive 1.9     USB kulcsok titkosítására használható, Magyar kezelőfelülettel rendelkező szoftver ami ingyen használható, vagyis a Rohos Mini Drive.   Ha USB kulcsunkat egyszerre több […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code