ConvertXtoDVD 5.0.0.45

ConvertXtoDVD

 

A ConvertXtoDVD egy meglepően sok funkciót biztosító konvertáló, ami fejezeteket is képes hozzáadni az állományhoz, a végeredmény közvetlenül lemezre írható.

 

 

Magának a fejlesztőcégnek rengeteg ingyenesen is használható szoftvere tölthető le, többek között az egyik legnépszerűbb és legismertebb a VSO Downloader nevű alkalmazás ami videók letöltésére használható.

Az alábbi program szintén egy multimédiás segéd ami konvertálási folyamatok esetén lehet a hasznunkra.

Magát a dekódolást igen széleskörűen képes támogatni, sőt némi plusz funkciót is belecsempésztek ami a videó szerkesztésében jöhet jól.

A dekódolás sebessége a kategóriájának megfelelően, erősen a középmezőnybe sorolható, még így is sokkal gyorsabb munkára képes mint néhány nagyobb névvel ellátott konvertáló szoftver.

 ConvertXtoDVD

A ConvertXtoDVD munka közben nem terheli le túlságosan a rendszert így nem válik használhatatlanná a számítógép mialatt ő fut.

Támogatja a fejezetek hozzáadását az állományhoz ezáltal sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válhat a filmen belüli navigáció. Önállóan kijelöl szakaszhatárokat de ezt mi felülbírálhatjuk. Különlegességei közzé tartozik még a vágási funkció és annak lehetősége hogy feliratokat adjunk hozzá illetve hangcsatornákat távolítsunk el ha fölöslegesek.

Fontosabb támogatott formátumok:

DivX, AVI, MPG, WMV, SWF, TS, VOB, MPEG stb.

Ha elvégezte feladatát azonnal felajánlja annak lehetőségét hogy lemezre írjuk. Ha menteni akarjuk a számítógépre saját kiterjesztést ad hozzá amit a saját beépített lejátszó programjával tudunk visszanézni.

Próbaverziós.

 

ConvertXtoDVD letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinBuilder 0.82WinBuilder 0.82   Saját bootolható állományt hozhatunk létre akár Live CD formátumban a WinBuilder 0.82 segítségével. Ma már szinte bármilyen Live CD-t létre tudunk hozni Linux alapon, amely […]
  • Itt az Avast! Pro Antivirus 9.0.2007Itt az Avast! Pro Antivirus 9.0.2007 Széleskörűen használható igen megbízható vírusvédelmi megoldásokat biztosító szoftver ami képes a gyanús eredetű letöltött fájljainkat elszeparáltan futtatni.
  • Radio Maximus 1.56Radio Maximus 1.56   A világhálón elérhető online rádiók vételét biztosító segédalkalmazás a Radio Maximus 1.56.   A világháló elterjedésével egyre nagyobb körben kezd elterjedni az internetes rádió. […]
  • WinGrab 1.40.12WinGrab 1.40.12     Ingyenes és kis méretű képlopó segédalkalmazás a WinGrab 1.40.12. A monitoron zajló események azonnali elmentésére használhatjuk. Kis mérete révén minimális mértékben terheli le […]
  • GPU-Z 0.7.0GPU-Z 0.7.0 Kis méretű de annál hasznosabb alkalmazás amely számos információt árul el számítógépünkről, nem más mint a GPU-Z. A program segítségével részletes információkat tudhatunk meg […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code