Comodo Cleaning Essentials 2.5.242177

Comodo Cleaning Essentials

Comodo Cleaning Essentials

 

Már bekövetkezett vírus és kémprogram támadások elhárítására használható biztonságtechnikai szoftver a Comodo Cleaning Essentials jelen kiadása.

 

Ha mindenféle védelmi szoftver nélkül böngésztünk a világhálón nagy valószínűséggel be is szerettünk egy nemkívánatos szoftvert mivel könnyen felismerték és ki is használták rendszerünk gyenge pontjait. Ebben az esetben nem kell azonnal kétségbe esnünk vannak olyan szoftverek amelyek pontosan ebben az esetben lehetnek a hasznunkra, Az alábbi szoftver hatékonyan képes felismerni, illetve eltávolítani azokat a nemkívánatos szoftvereket illetve kémprogramokat amelyek igencsak meg tudják keseríteni hétköznapjainkat.

Heurisztikus keresési módjának köszönhetően esélye sincs a behatolónak.

 

A könnyű kezelhetőség mellett a másik figyelemre méltó tulajdonsága hogy még telepítenünk sem kell akár külső adathordozóról is tudjuk futtatni.

 

Segítségével figyelemmel tudjuk követni a háttérben zajló folyamatokat és ha gyanús elemet találunk azonnal le is tudjuk állítani.

 

Comodo Cleaning Essentials letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Kingsoft PC Doctor 3.7.0.47Kingsoft PC Doctor 3.7.0.47   Windows gyorsító, takarító, optimalizáló, Boot gyorsító funkció egyetlen felületen. Ezeket mind ingyen hajtja végre a Kingsoft PC Doctor.       A régen telepített Windows, illetve a […]
  • Itt van a Torch Browser 25.0Itt van a Torch Browser 25.0 Megérkezett a Chrome alapjaira épülő böngésző legújabb kiadása, számos különleges szolgáltatást és plusz funkciót biztosít a Google böngészőjéhez képest.
  • Beszerezhető a Freemake Video Downloader 3.6.0.1-es kiadásaBeszerezhető a Freemake Video Downloader 3.6.0.1-es kiadása A YouTube, Facebook, illetve hasonló tartalommegosztást biztosító oldalakról tölthetünk le videókat akár egyetlen kattintásos módszerrel. Új kiadás érhető el.
  • MadTracker 2.6.1MadTracker 2.6.1       Minimális mérettel rendelkező zeneszerkesztő szoftver a MadTracker 2.6.1. Ha zeneszerkesztésről van szó akkor a MadTracker tökéletes alternatíva, amivel akár digitalizálni, […]
  • Terminator SalvationTerminator Salvation       A Terminator Salvation 2016-ban játszódik az ítélet napja bekövetkezte után az emberek elbújnak a gyilkos gépek elől, akik mindent megtesznek azért hogy az emberiség csak emlékké […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code