CodySafe 1.1.0

CodySafe

A CodySafe hordozható alkalmazásaink könnyebb kezelésében segít minket azáltal hogy egy alternatív start menüt bocsát rendelkezésünkre.

 

 

Kifejezetten a hordozható programjainkat tudjuk közvetlenül az alkalmazás segítségével elérni, látványos felépítés és széleskörű beállítási opciók jellemzik.

 Ha USB kulcson tároljuk a számunkra leginkább bevált szoftverek hordozható változatát, egy adott tételszám után valóságos rémálom tud lenni az azok közötti navigáció, ezt hivatott jelentősen megkönnyíteni a CodySafe ami start menüként szolgál programjaink elérésének a céljából. Első indításakor meg kell adnunk USB meghajtók elérési útvonalát, majd ki kell hogy válasszuk a beállítás panelon a Magyar nyelvet. Bármikor hozzáadhatunk új hordozható programot, de akár telepített szoftver parancsikon is hozzárendelhető, azokat is kezeli.

A csoportosított hozzáférésen felül kinézetét témák segítségével variálhatjuk, hozzárendelhetünk billentyűparancsokat, ellenőrizhetjük meghajtóink állapotát, az esetleges szektorhibák ki is javíthatóak, valós időben képes figyelni az autorun vírusok jelenlétét.

 CodySafe

CodySafe áttekintés:

  • alternatív start menü portable szoftvereink számára
  • témák támogatása
  • meghajtó doktor és autorun vírus ellenőrző
  • billentyűkombinációs vezérlési lehetőség
  • Magyar nyelv

 

 

CodySafe letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Gavotte RamdiskGavotte Ramdisk   Számítógépünk virtuális memóriáját tudjuk kibővíteni a Gavotte Ramdisk nevű segédprogram segítségével.     Ez a program nagy segítség lehet abban hogy bővíteni tudjuk a […]
  • Doom 2Doom 2 letöltés         Az első rész megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend folytatás, a minimális rendszerkövetelményeket igénylő Doom 2.       Az új részben számos olyan momentummal […]
  • Auslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazásAuslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazás Ezzel a remek programmal el tudod távolítani azokat a fájlokat a számítógépedről amikből több is előfordul. Helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen.
  • Itt a Gimp 2.8.8Itt a Gimp 2.8.8 Hordozható, illetve telepíthető változatban is beszerethető profi képkezelő, szerkesztő szoftver ami az összes fontos említésre méltó manipulációs eljárást támogatja.
  • Közzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatátKözzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatát Ha rengeteg alkalmazás van telepítve számítógépedre nem szeretnél újabbat installálni, de szükséged van egy karbantartóra, hogy a Windowst kipucold, akkor használd ezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük