Könnyen kezelhető modern megjelenésű letöltés kliens szoftver az EagleGet

Nagyobb méretű fájlok, videók szakadásmentes és rugalmas kezelését tudod rá bízni. Különlegessége hogy a rengeteg funkciót mind ingyen kapod. Itt a legújabb kiadása.

Maga az alkalmazás még kevésbé ismert, de jó úton halad a népszerűség felé, rendszeres frissítéseket kapunk a fejlesztőktől. Nem csak hagyományos fájl letöltéseket bízhatunk rá hanem képes a YouTube-on található tartalmak automatikus kezelésére. Szinte az összes fontosabb böngészőt ismeri és hajlandó azokkal együtt működni, figyeli a vágólapot az alapján, hogy milyen fájlkiterjesztés típust engedélyezünk a számára. Képes a szóban forgó munkafolyamatot akár 6-szor gyorsabban végrehajtani, ezek akár szüneteltetve is kivitelezhető. Támogatja a RapidShare, illetve a 4shared megosztókon található állományokat is. Az összes funkciója itt tekinthető meg.

A legújabb verzióját innen töltheted le…

Kapcsolódó alkalmazások

  • VIPRE Internet Security 2012VIPRE Internet Security 2012   Tűzfal szolgáltatással és web védelemmel ellátott szoftver a VIPRE Internet Security.   Böngészési szokásainknak teremthetünk biztonságosabb közeget a címben szereplő alkalmazás […]
  • A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik…A Windows Doctor 2.7.6.0 már Windows 8.1 támogatással is rendelkezik… Professzionális, multifunkciós karbantartó szoftver, ami a Windows leggyakoribb hibáira kínál a számunkra megoldást, itt a legújabb letölthető változat.
  • Frissíts a KMPlayer 3.7.0.109-es kiadásáraFrissíts a KMPlayer 3.7.0.109-es kiadására Ha őt használod filmjeid megtekintésére akkor frissítened kell mivel újabb kiadás van elérhető ami kisebb hibajavításokon esett át.
  • Magic Defender- Android játékokMagic Defender- Android játékok     A Magic Defender nevű Android játékban meg kell védened a várat a támadó szörnyektől.   Rendszeres nemkívánatos vendégként térnek vissza az Orkok akik igen sok fejfájást okoznak […]
  • TSR Watermark Image Software 3.5.8.6TSR Watermark Image Software 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software segítségével vízjelet helyezhetünk el azokon a képeken amelyet erre a feladatra szántunk. Számos képformátum esetén használható, JPEG, PNG, GIF, TIF. Képek […]
Összefoglaló
Cikk neve
Könnyen kezelhető modern megjelenésű letöltés kliens szoftver az EagleGet
Leírás
Nagyobb méretű fájlok, videók szakadásmentes és rugalmas kezelését tudod rá bízni. Különlegessége hogy a rengeteg funkciót mind ingyen kapod. Itt a legújabb kiadása.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code