Bulk Crap Uninstaller Portable 4.1

Bulk Crap Uninstaller Portable

A Bulk Crap Uninstaller Portable egy kis méretű, programeltávolító alkalmazás, amit nem kell telepíteni. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással. Tartalmaz még egy indítópult kezelőt ( Startup Manager ). Rendszer visszaállítási pontok létrehozásához.

Az alábbi alkalmazással könnyedén törölni tudod azokat a programokat, amik az idő folyamán fölöslegessé váltak a számodra. A Bulk Crap Uninstaller Portable funkcionálisan közel azonos opciókkal rendelkezik akárcsak a hagyományos telepíthető változat.

A Bulk Crap Uninstaller Portable letöltése után a kapott fájlt csak ki kell csomagolni, ezt követően a szoftver azonnal használható.

A Bulk Crap Uninstaller Portable indítása után a szoftver kilistáz minden olyan programot amit korábban a gépedre telepítettél. Itt az egyszerűbb átláthatóság érdekében több módszert is támogat. A kilistázás történhet betűrendben, méret szerint, illetve telepítési dátum alapján.

A listán található elemekről néhány egyszerűbb információt is lehet szerezni, gyártó, telepítési mappa. A programok eltávolítására több módszert is kínál. A szoftver különlegessége, hogy igen alapos munkát tud végezni, nem csak a fölösleges alkalmazás eltávolítását támogatja, hanem a hozzá tartozó, visszamaradt fájlok alapos felkutatása is rábízható.

Bulk Crap Uninstaller Portable extra funkciók:

A Bulk Crap Uninstaller Portable olyan szoftverek uninstallálását is lehetővé teszi, amiket korábban nehezen, vagy egyáltalán nem tudtál törölni. Amit még érdemes megemlíteni, hogy a programmal a Windows Store elemeit is áttekintheted, illetve törölhetőek, ha már nem tartasz rá igényt.

A Bulk Crap Uninstaller Portable tartalmaz még egy Startup Managert, amivel áttekinthető minden egyes olyan alkalmazás, ami a Windows indulásakor betöltődik, ezen a területen optimalizálhatsz, így gyorsabbá teheted a gép Bootolását a fölösleges elemek letiltásával.

A kezelőfelületén konfigurálható, hogy a rejtett fájlokat ki tudja listázni, könnyebbé tudja tenni a szóban forgó feladatsor végrehajtását. A beállításainál rengeteg testre szabási lehetőséghez hozzá tudsz férni.

A használaton kívül eső alkalmazások eltávolítására kipróbálhatod még az Advanced Uninstaller PRO vagy a Total Uninstall megoldását, ami az egyik leghatékonyabb segédalkalmazás a saját területén.

A Bulk Crap Uninstaller Portable a népszerű uninstaller program telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan teljes mértékben megegyezik a hagyományos installálható kiadással. Tartalmaz egy beépített Startup Manager funkciót is. Magyar nyelvű, ingyenes kiadás.

Bulk Crap Uninstaller Portable

Bulk Crap Uninstaller Portable összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • nagyon egyszerű a használata
 • rendszer visszaállítási pontokat is létre tud hozni
 • indítópult kezelő funkció
 • több módszer szerint is ki tudja listázni az eltávolításra szánt alkalmazásokat
 • funkcionálisan teljes mértékben testre szabható
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/bulk-crap-uninstaller/

Kapcsolódó alkalmazások

 • Bulk Crap Uninstaller 4.1Bulk Crap Uninstaller 4.1 A Bulk Crap Uninstaller egy egyszerűen használható hatékony programeltávolító alkalmazás. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül egyéb funkciókat is biztosít, mivel tartalmaz egy […]
 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • Total Uninstall 6.22.1Total Uninstall 6.22.1 A Total Uninstall az egyik legalaposabb programeltávolító alkalmazás, amit ma el lehet érni. A szoftver támogatja hogy a fölöslegesé vált szoftvereidet akár kötegelt formában tudd […]
 • Zsoft Uninstaller 2.5Zsoft Uninstaller 2.5 A Zsoft Uninstaller Programok eltávolításához tökéletes eszköz. Alapos munkát végez, el tudja távolítani a visszamaradt nyomokat. Tartalmaz startup managet és Registry backup segédet […]
 • ZSoft Uninstaller Portable 2.5ZSoft Uninstaller Portable 2.5 A ZSoft Uninstaller Portable egy telepítés nélkül használható program eltávolító alkalmazás ami tisztító funkciót, startup managert, és registry backup funkciót is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Bulk Crap Uninstaller Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Portable uninstaller
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük