BackUp Maker 6.302

BackUp Maker

BackUp Maker

 

Ha egy professzionális megoldást keresünk biztonsági mentések készítésére akkor próbáljuk ki a BackUp Maker 6.302 változatát.

 

Adataink védelmének a szolgálatára lett készítve az alábbi alkalmazás. Egyetlen konfiguráció után a továbbiakban a program elvégzi automatikusan a rá bízott feladatot.

Különlegessége hogy az elkészített biztonsági mentéseket számos módon tudjuk archiválni. Beépített íróalkalmazásával közvetlenül lemezre tudjuk rögzíteni. Támogatja a külső adathordozókat is, az előre meghatározott paraméterek alapján azokra is ment.

FTP kapcsolatos mentéseket is támogat, titkosítási eljárásának köszönhetően garantált hogy az illetéktelen felhasználók nem tudnak hozzá férni.

 

Az elkészült mentést ZIP formátumban menti el így a visszaállítás során bármilyen tömörítő szoftver segítségével ki tudjuk csomagolni.

 

BackUp Maker letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • GPU-Z 0.7.0GPU-Z 0.7.0 Kis méretű de annál hasznosabb alkalmazás amely számos információt árul el számítógépünkről, nem más mint a GPU-Z. A program segítségével részletes információkat tudhatunk meg […]
  • Solid Spheres Solid Spheres   Logikai játék amelyben a golyók eltüntetése a cél, nem más mint a Solid Spheres. Ha van egy fölösleges fél óránk nem tudjuk mivel is lehetne eltölteni azt az időt, akkor bátran […]
  • Ocenaudio: Audió fájl szerkesztő programOcenaudio: Audió fájl szerkesztő program Ideális eszköz arra a feladatra, hogy audió állományainkon manipulációkat tudjunk végrehajtani, pluginozható, továbbá teljesen ingyenesen használható.
  • Beállítások mentése és visszaállítása AndroidonBeállítások mentése és visszaállítása Androidon  Ezek az alkalmazások az egyik leghatékonyabb eszközök, hogy Androidos mobilodon tárolt tartalmaidról mentést tudj készíteni.   Box Backup  Készíts biztonsági mentést a […]
  • Nokia PC SuiteNokia PC Suite Nokia márkájú mobil készülékünk számítógéppel való szinkronizálására használható szoftver a Nokia PC Suite ezen szériája. Az alábbi segédalkalmazással lehetőségünk adódik arra hogy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code