avast! Browser Cleanup 8.0.4469

avast! Browser Cleanup

 A böngészőnkhöz telepített nemkívánatos, vagy már fölösleges kiegészítőktől szabadulhatunk meg, konfigurálhatjuk azokat az avast! Browser Cleanup segítségével.

 

Az alkalmazással pillanatok alatt megszabadulhatunk azoktól az összetevőktől amik már nem használatosak. Bizonyos esetekben igen nehézkes ezektől megszabadulni, vagy a kevés tudásnak köszönhetően vagy egyszerűen nem is vagyunk azzal tisztában hogy egy szoftver telepítése során beépült böngészőnkbe.

 

Természetesen ezektől manuálisan is megszabadulhatnánk de ettől sokkal praktikusabb megoldást kínál az avast! Browser Cleanup, Avagy ha Magyarul szeretnénk nevén szólítani az avast! Böngésző tisztító.

avast! Browser Cleanup

Egyszerűen és gyorsan teszi lehetővé az ezekhez való hozzáférést, nem csak az áttekintésben és az eltávolításban lehet hasznos hanem egyszerűen ki is kapcsolhatjuk azokat de engedélyezhetővé is válnak szakértelem nélkül.

Magyar kezelőfelülete a lehető legbeszédesebb elrendezéssel biztosított. Ingyenes. Nem igényel telepítést.

 

avast! Browser Cleanup letöltés:

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • JetAudio 8.0.17JetAudio 8.0.17 Videók és zenei fájlok lejátszására használható professzionális szoftver, ami otthoni igényeinket teljes mértékben képes kielégíteni, nem más mint a JetAudio 8.0.17.   Ha számunkra […]
  • Tixati Portable 2.57Tixati Portable 2.57 A Tixati Portable egy telepítés nélkül használható korszerű letöltésvezérlő alkalmazás. Az időzíthető feladatokat támogató szoftver ideális választás abból a célból, hogy Torrent alapú […]
  • ImgBurn Portable 2.5.8.0ImgBurn Portable 2.5.8.0 Hordozható adatlemez író és multimédiás tartalom archiváló alkalmazás az ImgBurn Portable, rendkívül egyszerű, letisztult felhasználói felület és használat jellemzi.     Magyar nyelvi […]
  • Megérkezett az Advanced Uninstaller PRO legújabb kiadásaMegérkezett az Advanced Uninstaller PRO legújabb kiadása Multifunkciós karbantartó szoftver ami képes pucolni a böngészőnk előzményeit és a start menü elemei is rendszerezhetőek.
  • Tölts le és konvertálj a Freemake Video Converter segítségévelTölts le és konvertálj a Freemake Video Converter segítségével Egyetlen alkalmazás a felületén helyet ad az összes fontos funkciónak ami videók esetén fel tud merülni, tud letölteni, konvertálni, rippelni, videót vágni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code