AutoUP 2.3.1

AutoUP 2.3.1 screenshot

AutoUP 2.3.1 screenshot

 

Windows frissítéseket és telepített programjainkat frissíthetjük, kereshetünk új verziókat akár teljesen automatikusan az AutoUP 2.3.1 segítségével.

 

Azt gondolom senkinek sem kell ecsetelni, hogy mennyire és miért fontos hogy a használt programokból mindig a legújabbat használjuk, amellett hogy biztonságosabbak több funkciót is nyújtanak mint az elavul változatok.

 

Idővel eljöhet az a pillanat, amikor annyi szoftvert tartalmaz gépünk, hogy azok egyenként, manuális frissítése igen babrás nehézkes lehet. Erre jelenthet megoldást az AutoUP nevű alkalmazás ami teljes mértékben leveheti a vállunkról a terhet automatikusan ellenőrizheti a frissítéseket és igény esetén le is tölti azt az általunk előre meghatározott mappába.

 

A program letöltése és kicsomagolása után azonnal neki is láthatunk a rendszerünk átvizsgálásának, természetesen lehetőség van arra, hogy automatikusan töltődjön be a Windows- al majd ezután önállóan vizsgálja át illetve töltse le az új kiadásokat.

 

Két fő csoportra osztva kereshet frissítéseket, a telepített szoftverek számára és a Windows Update alapján. Igen képes a Windows számára is javítócsomagokat letölteni, így megkerülhető vagy le is cserélhető a beépített szolgáltatás.

 

Az így beszerzett Windows frissítéseket akár integrálhatjuk is telepítő készletünkbe.

 

A Software menüpontban minden kategóriára kiterjedően tudunk válogatni olyan alkalmazások között amik hasznosak lehetnek egy átlag felhasználó számára.

Ezen opción belül áttekinthetjük az automatikusan induló alkalmazásokat letilthatunk elemeket, de akár hozzá is adhatunk olyanokat amik már installálva vannak.

 

Összegezve, az AutoUP számos szempontból lehet előnyös a számunkra, mindamellett ingyenesen használható új szoftver verziók felderítésére, letöltésére, automatikusan induló alkalmazásaink konfigurálására.

 

AutoUP 2.3.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Windows Updates Downloader 2.50Windows Updates Downloader 2.50     Ezzel a programmal minden nehézségtől mentesen be tudjuk szerezni az operációs rendszerünkhöz tartozó összes frissítést, nem más mint a Windows Updates Downloader 2.50.   Ha […]
  • BitTorrent 7.8.30182BitTorrent 7.8.30182 Profi letöltésvezérlő szoftver ami a legnépszerűbb fájlcserélő protokollokat támogatja egyetlen felületen, nem más mint a BitTorrent. A mások által közkedvelt és megosztott […]
  • Windows Update agent 7.4 Windows Update agent 7.4   Windows operációs rendszerek biztonsági frissítések beszerzését támogató segédalkalmazás a Windows Update agent 7.4 változata.   A frissítések beszerzése Windows rendszerekhez […]
  • Star Downloader Free 1.52Star Downloader Free 1.52   Letöltéseink könnyebb kezelését megvalósító ingyenes kliens szoftver a Star Downloader Free.   A megszakadt letöltések és manuális folyamatok elkerülésének a céljából jött létre az […]
  • FlashGet 3.7.0.1220FlashGet 3.7.0.1220     Egy kiváló és kis méretű letöltésvezérlő a FlashGet ezen szériája. Ha rendszeresen töltünk le programokat és egyéb fájlokat az internetről, azok mérete sokszor elég nagy, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code