AutoUP 2.3.1

AutoUP 2.3.1 screenshot

AutoUP 2.3.1 screenshot

 

Windows frissítéseket és telepített programjainkat frissíthetjük, kereshetünk új verziókat akár teljesen automatikusan az AutoUP 2.3.1 segítségével.

 

Azt gondolom senkinek sem kell ecsetelni, hogy mennyire és miért fontos hogy a használt programokból mindig a legújabbat használjuk, amellett hogy biztonságosabbak több funkciót is nyújtanak mint az elavul változatok.

 

Idővel eljöhet az a pillanat, amikor annyi szoftvert tartalmaz gépünk, hogy azok egyenként, manuális frissítése igen babrás nehézkes lehet. Erre jelenthet megoldást az AutoUP nevű alkalmazás ami teljes mértékben leveheti a vállunkról a terhet automatikusan ellenőrizheti a frissítéseket és igény esetén le is tölti azt az általunk előre meghatározott mappába.

 

A program letöltése és kicsomagolása után azonnal neki is láthatunk a rendszerünk átvizsgálásának, természetesen lehetőség van arra, hogy automatikusan töltődjön be a Windows- al majd ezután önállóan vizsgálja át illetve töltse le az új kiadásokat.

 

Két fő csoportra osztva kereshet frissítéseket, a telepített szoftverek számára és a Windows Update alapján. Igen képes a Windows számára is javítócsomagokat letölteni, így megkerülhető vagy le is cserélhető a beépített szolgáltatás.

 

Az így beszerzett Windows frissítéseket akár integrálhatjuk is telepítő készletünkbe.

 

A Software menüpontban minden kategóriára kiterjedően tudunk válogatni olyan alkalmazások között amik hasznosak lehetnek egy átlag felhasználó számára.

Ezen opción belül áttekinthetjük az automatikusan induló alkalmazásokat letilthatunk elemeket, de akár hozzá is adhatunk olyanokat amik már installálva vannak.

 

Összegezve, az AutoUP számos szempontból lehet előnyös a számunkra, mindamellett ingyenesen használható új szoftver verziók felderítésére, letöltésére, automatikusan induló alkalmazásaink konfigurálására.

 

AutoUP 2.3.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Warcraft 3 letöltésWarcraft 3 letöltés       Ha egy igazi stratégiai játékra vágyunk szerepjátékos behatással akkor bizonyára nyerő lesz számunkra a Warcraft 3.   Nem állíthatjuk róla hogy a stratégiai játékok között csak […]
  • Armagetron Advanced 0.2.8Armagetron Advanced 0.2.8   Látványos 3D grafikával rendelkező játék ami több platformra is elérhető, nem más mint az Armagetron Advanced 0.2.8.   A multiplayer módban is futtatható játékban lehetőségünk van […]
  • Ancestry – Android alkalmazásokAncestry – Android alkalmazások Készíts családfát hogy jó pár év múlva is tudd nyomon követni felmenőidet, az alkalmazás Ingyenesen használható Androidos készülékeken.     Ha Androidra keresel egy családfa készítő […]
  • Újabb ingyen letölthető alternatíva a vírusok eltávolításáraÚjabb ingyen letölthető alternatíva a vírusok eltávolítására Az alábbi vírusirtóval ingyenesen védheted meg a számítógépedet a trójaiaktól. Nem csak a védelem az erőssége, hanem az eltávolítás sem áll messze a
  • BloodLand- Android játékokBloodLand- Android játékok     Vedd fel a küzdelmet, védd meg magad a zombik támadásától a BloodLand nevű játékban.       Egy ismeretlen vírus üti fel a fejét, aki elkapja az egy olyan betegséget kap el, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code