AutoUP 2.3.1

AutoUP 2.3.1 screenshot

AutoUP 2.3.1 screenshot

 

Windows frissítéseket és telepített programjainkat frissíthetjük, kereshetünk új verziókat akár teljesen automatikusan az AutoUP 2.3.1 segítségével.

 

Azt gondolom senkinek sem kell ecsetelni, hogy mennyire és miért fontos hogy a használt programokból mindig a legújabbat használjuk, amellett hogy biztonságosabbak több funkciót is nyújtanak mint az elavul változatok.

 

Idővel eljöhet az a pillanat, amikor annyi szoftvert tartalmaz gépünk, hogy azok egyenként, manuális frissítése igen babrás nehézkes lehet. Erre jelenthet megoldást az AutoUP nevű alkalmazás ami teljes mértékben leveheti a vállunkról a terhet automatikusan ellenőrizheti a frissítéseket és igény esetén le is tölti azt az általunk előre meghatározott mappába.

 

A program letöltése és kicsomagolása után azonnal neki is láthatunk a rendszerünk átvizsgálásának, természetesen lehetőség van arra, hogy automatikusan töltődjön be a Windows- al majd ezután önállóan vizsgálja át illetve töltse le az új kiadásokat.

 

Két fő csoportra osztva kereshet frissítéseket, a telepített szoftverek számára és a Windows Update alapján. Igen képes a Windows számára is javítócsomagokat letölteni, így megkerülhető vagy le is cserélhető a beépített szolgáltatás.

 

Az így beszerzett Windows frissítéseket akár integrálhatjuk is telepítő készletünkbe.

 

A Software menüpontban minden kategóriára kiterjedően tudunk válogatni olyan alkalmazások között amik hasznosak lehetnek egy átlag felhasználó számára.

Ezen opción belül áttekinthetjük az automatikusan induló alkalmazásokat letilthatunk elemeket, de akár hozzá is adhatunk olyanokat amik már installálva vannak.

 

Összegezve, az AutoUP számos szempontból lehet előnyös a számunkra, mindamellett ingyenesen használható új szoftver verziók felderítésére, letöltésére, automatikusan induló alkalmazásaink konfigurálására.

 

AutoUP 2.3.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • SD Card File ExplorerSD Card File Explorer     A memóriakártyán tárolt adatok mozgatására, áttekintésére használható Android alkalmazás az SD Card File Explorer.     Sok esetben nehéz lehet a mobilunk memóriakártyáján tárolt […]
  • Dropbox 1.4.12 logóDropbox 24.4.17 A Dropbox egy ingyenesen használható, Magyar nyelvű fájlok megosztására alkalmas szoftver, ami rengeteg kényelmi funkciót tartalmaz. Szinte bármilyen fájltípus esetén használható. Az […]
  • Foobar 2000Foobar 2000 1.19       Komplett multimédiás és átalakító program a Foobar 2000 1.19 kiadása. Ez a minimális mérettel rendelkező szoftver multimédiás szempontból mindenesnek számít, mivel szinte […]
  • Beállítások mentése és visszaállítása AndroidonBeállítások mentése és visszaállítása Androidon  Ezek az alkalmazások az egyik leghatékonyabb eszközök, hogy Androidos mobilodon tárolt tartalmaidról mentést tudj készíteni.   Box Backup  Készíts biztonsági mentést a […]
  • PhotoScape Portable 3.6.3PhotoScape Portable 3.6.3   Professzionális fotó kezelő alkalmazás ami nem csak szerkesztésre de akár a végeredmény megtekintésére is használható. A PhotoScape Portable változata.   Kevés olyan képnézegető van […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code