AutoUP 2.3.1

AutoUP 2.3.1 screenshot

AutoUP 2.3.1 screenshot

 

Windows frissítéseket és telepített programjainkat frissíthetjük, kereshetünk új verziókat akár teljesen automatikusan az AutoUP 2.3.1 segítségével.

 

Azt gondolom senkinek sem kell ecsetelni, hogy mennyire és miért fontos hogy a használt programokból mindig a legújabbat használjuk, amellett hogy biztonságosabbak több funkciót is nyújtanak mint az elavul változatok.

 

Idővel eljöhet az a pillanat, amikor annyi szoftvert tartalmaz gépünk, hogy azok egyenként, manuális frissítése igen babrás nehézkes lehet. Erre jelenthet megoldást az AutoUP nevű alkalmazás ami teljes mértékben leveheti a vállunkról a terhet automatikusan ellenőrizheti a frissítéseket és igény esetén le is tölti azt az általunk előre meghatározott mappába.

 

A program letöltése és kicsomagolása után azonnal neki is láthatunk a rendszerünk átvizsgálásának, természetesen lehetőség van arra, hogy automatikusan töltődjön be a Windows- al majd ezután önállóan vizsgálja át illetve töltse le az új kiadásokat.

 

Két fő csoportra osztva kereshet frissítéseket, a telepített szoftverek számára és a Windows Update alapján. Igen képes a Windows számára is javítócsomagokat letölteni, így megkerülhető vagy le is cserélhető a beépített szolgáltatás.

 

Az így beszerzett Windows frissítéseket akár integrálhatjuk is telepítő készletünkbe.

 

A Software menüpontban minden kategóriára kiterjedően tudunk válogatni olyan alkalmazások között amik hasznosak lehetnek egy átlag felhasználó számára.

Ezen opción belül áttekinthetjük az automatikusan induló alkalmazásokat letilthatunk elemeket, de akár hozzá is adhatunk olyanokat amik már installálva vannak.

 

Összegezve, az AutoUP számos szempontból lehet előnyös a számunkra, mindamellett ingyenesen használható új szoftver verziók felderítésére, letöltésére, automatikusan induló alkalmazásaink konfigurálására.

 

AutoUP 2.3.1 letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • IcoFXIcoFX 2.0   Ikonokat tudunk készíteni pillanatok alatt az IcoFX 2.0 segítségével, akár egy fotó felhasználásával. Ha nem vagyunk megelégedve a hagyományos Windowsos ikonokkal egyedi dizájnnal […]
  • MahJong SuiteMahJong Suite 8.5 Igazi klasszikus játék amely próbára teszi képességeinket, nem más mint a MahJong Suite 8.5. Ez a játék remek kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. Különlegessége a […]
  • Ben 10 letöltésBen 10 letöltés       Az amerikai televízióban bemutatott animációs sorozata a Ben 10 már játék formájában is elérhető.         A játék és maga a történet középpontjában Ben a 10 éves fiú áll, aki egy […]
  • Skype 8.17.0.2Skype 8.17.0.2 A Skype egy ingyenes, Magyar nyelvű videótelefonálások lebonyolítására alkalmas szoftver, amivel akár konferencia, illetve Chat beszélgetéseket is lebonyolíthatsz. Ideális fájlok […]
  • Napelemes töltő- Android alkalmazásokNapelemes töltő- Android alkalmazások     Mókás alkalmazás Android rendszerekre, tréfáld meg a barátaidat a Napelemes töltő segítségével.   Tréfáld meg a barátaidat az alábbi program segítségével, hitesd el velük hogy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code