Audio Record Wizard 5.5

Audio Record Wizard

Audio Record Wizard

 

Az Audio Record Wizard 5.5 segítségével lehetőségünk van Windows rendszer alatt hanglopás műveleteket végrehajtani.

 

Ha egy olyan segédalkalmazást keresünk amely képes hangfelvételeket készíteni a számítógépünkön zajló háttérhangokról, amely szinte bármi lehet, legyen az zenelejátszó ,film stb. akkor használjuk ezt a programot.
Ha egy filmből szeretnénk úgy kivágni hang elemeket, hogy a képre nincs szükség, keresnünk kell egy olyan programot amellyel ez a művelet végrehajtható. Szerencsére rengeteg lehetőségünk van, mivel szoftver is van bőven.
Ezek mind hozzáértést és annál inkább időt igényelnek tőlünk.

Ettől egyszerűbb megoldást kínál az alábbi program. Használata nagyon egyszerű, csak elindítjuk a kérdéses állományt, majd az Audio Record Wizard Record gombjával elindítjuk a felvételt is.

Ha végére értünk a hanglopásnak csak el kell mentenünk a számunkra megfelelő formátumra, ami lehet: MP3, OGG, WAV.
Próbaverziós változat.

Audio Record Wizard letöltés:

itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Frissíts az AIMP 3.55.1320 kiadásáraFrissíts az AIMP 3.55.1320 kiadására Elérhető a népszerű zenelejátszó szoftver legújabb kiadása, rengeteg audió formátumot támogat, de az online rádióadások streamingelése sem jelent neki gondot.
  • Egyszerű Registry tisztító installálható és portable változatbanEgyszerű Registry tisztító installálható és portable változatban Regisztrációs adatbázis karbantartására használható ingyenes alkalmazás aminek minden számítógépen jelen kellene lennie.
  • Weather Underground  -Android AlkalmazásWeather Underground -Android Alkalmazás   Valós időben kísérhetjük figyelemmel az időjárás változását a Weather Underground nevű Android kiegészítővel. Ha mobilunkon is tudni szeretnénk hogyan alakul az időjárás, ami utazás […]
  • 4 Kép 1 Szó: kitalálod?4 Kép 1 Szó: kitalálod? – Android alkalmazások A 4 Kép 1 Szó: kitalálod? nevű alkalmazás szórakoztató, egyben elgondolkodtató program Android rendszerekre, tedd próbára leleményességed még ma! Az alkalmazás lényege, mint a címe […]
  • RealWorld Paint 2013.1RealWorld Paint 2013.1   RealWorld Paint, avagy ingyenes, egyszerűen kezelhető rajzoló szoftver Windowsra. Magyar nyelvi támogatást is kapott és minden olyan szerkesztő eszközt tartalmaz ami általános otthoni […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code