Atlantis Word Processor 1.6.5

Atlantis Word Processor

 

Atlantis Word Processor

 

Szövegszerkesztő alkalmazás amely számos komplett szoftver képességeit ötvözi egyetlen felületen, nem más mint az Atlantis Word Processor 1.6.5.

 

Az alábbi szoftver teljes körű megoldást biztosít, számunkra a szövegszerkesztések esetén. Legyen szó egyszerű szövegszerkesztési műveletekről, vagy komoly munkákról egyaránt megtaláljuk benne a számításunkat.

Maga a program erősségét egy speciális gépelési eljárásnak köszönheti, amely során képes tanulási készségeket mutatni felénk, ezáltal nem csak hatékonyabb, de gyorsabb munkára is használható.

Dokumentumainkat, bármikor átkonvertálhatjuk eBook formátumra amely ma igen népszerűnek és támogatottnak számít.

 

Ha bizalmas adatokon dolgozunk, nem szeretnénk másokkal megosztani lehetőségünk van azt letitkosítani, hogy csak azok olvashassák el az elkészülése után akik jogosultak.

 

Maga a kezelőfelület rendkívül átlátható, minden egyes menüpont a megfelelő elrendezésnek köszönhetően bármikor elérhető.

A jelen kiadás, számos hibajavításon esett át ezen túl hatékonyabb és megbízhatóbb funkcionalitást biztosít a számunkra.

A minőségért sajnos fizetnünk is kell, csak ellenszolgáltatás ellenében használható véglegesen, de ha ki szeretnénk próbálni, most itt a lehetőség, a 30 napos változat a mellékelt linken elérhető.

 

Atlantis Word Processor letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • LanTool 0.22LanTool 0.22     Hálózati adminisztrációs munkákkal foglalatoskodók számára nélkülözhetetlen szoftver a LanTool 0.22.   Ennek a remek szoftvernek a futtatásával számos új funkció birtokába […]
  • Flock BrowserFlock Browser       Közösségi tartalmak azonnali elérését is támogató program a Flock 3.5.0 változata. A napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi média közvetlen elérését […]
  • Visual Explorer Ultimate 3.1Visual Explorer Ultimate 3.1 A Visual Explorer Ultimate egy különleges böngésző ami a weboldalak megjelenítésén kívül számos érdekes, hasznos funkciót is biztosít. RSS olvasót is tartalmaz. Nem egy hagyományos […]
  • Bios Agent 2.20Bios Agent 2.20     Minden fontosabb információt megjelenít a rendszerünkről a Bios Agent 2.20 kiadása.   Számos információt tudhatunk meg számítógépünkről ezzel az ingyenes tesztprogrammal. Többek […]
  • FreeFixer 1.15FreeFixer 1.15  A FreeFixer nevű alkalmazás nemkívánatos, számítógépünkre potenciálisan veszélyt jelentő szoftverek eltávolítására lett kifejlesztve. Profi víruskereső alkalmazás. Ingyenes. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code