ASUS ZENBOOK UX21E Driver

ASUS ZENBOOK UX21E screenshot

ASUS ZENBOOK UX21E screenshot

 

ASUS ZENBOOK UX21E márkájú készülékhez tartozó illesztőprogramok letöltése.

 

A szóban forgó modell számos olyan tulajdonsággal veszi le a lábáról a kipróbálóit, illetve tulajdonosait, amilyen kevés modellre jellemző.

Az esztétikus külső mögött nagy tudás rejtőzik. Az ívesen lekerekített ház, rendkívül vékony kialakítást képvisel, mivel a modell legvastagabb pontja is csak 9mm.

Egy ilyen notebookon nem csak hogy élvezetesebb a munka, de bátran elővehetjük minden szégyenkezés nélkül legyünk bárhol is.

Természetesen a látványos felépítés semmit sem számítana, ha nem lenne kellő teljesítmény a háttérben.

Nagy akku kapacitásának köszönhetően, akár két hétig is kibírja egyetlen töltéssel, ha készenléti állapotban hagyjuk. Természetesen a készenléti időt sok tényező is befolyásolja, többek között minél több nagy energiaigényű eszköz van egy időben csatlakoztatva ez az idő annál rövidebb. Ha ki szeretnénk tolni az üzemidőt, érdemes minden fölösleges elemet eltávolítani aminek a használatát nem tervezzük a közeljövőben.

Az ASUS Super Hybrid Engine II technológia biztosítja a számunkra hogy, hibernált állapotból a lehető leghamarabb lehessen a készüléket visszahozni, hihetetlen de ez az érték mindössze két másodperc.

Teljesítmény:

Maga a modell hatalmas sebességről tesz tanúbizonyságot. Mivel a legújabb csatolófelületekkel van felszerelve, ezért egyaránt megtalálhatjuk az USB 3.0 valamint a 6Gb/s adatátviteli sebességet biztosító SATA csatlakozót.

Maga a készülék sem képes rendeltetésszerűen működni Driver meghajtóprogramok hiányában. Ha manuálisan szeretnénk ezeket frissíteni, illetve telepíteni, akkor ezeket a mellékelt oldalon találhatjuk.

Beszerezhető állományok:


BIOS, Chipset, AUDIO, VGA, USB, mutatóeszköz, Wireless, Bluetooth, kézikönyv

A megfelelő állomány kiválasztásához, először a telepített operációs rendszert kell, hogy kiválasszuk, annak megfelelően tudunk letöltést választani.

ASUS ZENBOOK UX21E Driver letöltés:

Itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • ASUS U41SV driverASUS U41SV driver   ASUS U41SV márkájú Notebookohoz tartozó driver letöltés.   Rendkívül hosszú akku üzemidő jellemzi az alábbi Notebookot. Ha rendszeresen vagyunk úton, munkánk során szükséges hogy […]
  • M5A88-V EVO DriverM5A88-V EVO Driver   Remek tulajdonságokkal rendelkező ASUS Alaplap az M5A88-V EVO, továbbá itt található a hozzá tartozó illesztőprogramok.   Az AMD többmagos processzorokat támogató alaplap remekül […]
  • F1A75-V PRO DriverF1A75-V PRO Driver   Az F1A75-V PRO alaplaphoz tartozó Driver letöltés.   Az ASUS márkanév alatt futó alaplapokhoz tartozó Drivereket lehet beszerezni a mellékelt linken. Hiányuk esetén a számítógép […]
  • Eee PC 1001PX DriverEee PC 1001PX Driver   ASUS márkájú 1001PX szériát képviselő készülékhez tartozó driver letöltés. Kis méret, energiatakarékos üzemmód jellemzi az alábbi eszközt. Ha utazásunk során fontos hogy kedvenc […]
  • P8H67-M driver letöltésP8H67-M driver letöltés   P8H67-M típusú ASUS alaplapokhoz tartozó driver. Az LGA1155 tokozással készült processzorokat fogadó alaplap, PCI Express csatolóval készült. Támogatja a hatékonyabb működés […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code