ASUS ZENBOOK UX21E Driver

ASUS ZENBOOK UX21E screenshot

ASUS ZENBOOK UX21E screenshot

 

ASUS ZENBOOK UX21E márkájú készülékhez tartozó illesztőprogramok letöltése.

 

A szóban forgó modell számos olyan tulajdonsággal veszi le a lábáról a kipróbálóit, illetve tulajdonosait, amilyen kevés modellre jellemző.

Az esztétikus külső mögött nagy tudás rejtőzik. Az ívesen lekerekített ház, rendkívül vékony kialakítást képvisel, mivel a modell legvastagabb pontja is csak 9mm.

Egy ilyen notebookon nem csak hogy élvezetesebb a munka, de bátran elővehetjük minden szégyenkezés nélkül legyünk bárhol is.

Természetesen a látványos felépítés semmit sem számítana, ha nem lenne kellő teljesítmény a háttérben.

Nagy akku kapacitásának köszönhetően, akár két hétig is kibírja egyetlen töltéssel, ha készenléti állapotban hagyjuk. Természetesen a készenléti időt sok tényező is befolyásolja, többek között minél több nagy energiaigényű eszköz van egy időben csatlakoztatva ez az idő annál rövidebb. Ha ki szeretnénk tolni az üzemidőt, érdemes minden fölösleges elemet eltávolítani aminek a használatát nem tervezzük a közeljövőben.

Az ASUS Super Hybrid Engine II technológia biztosítja a számunkra hogy, hibernált állapotból a lehető leghamarabb lehessen a készüléket visszahozni, hihetetlen de ez az érték mindössze két másodperc.

Teljesítmény:

Maga a modell hatalmas sebességről tesz tanúbizonyságot. Mivel a legújabb csatolófelületekkel van felszerelve, ezért egyaránt megtalálhatjuk az USB 3.0 valamint a 6Gb/s adatátviteli sebességet biztosító SATA csatlakozót.

Maga a készülék sem képes rendeltetésszerűen működni Driver meghajtóprogramok hiányában. Ha manuálisan szeretnénk ezeket frissíteni, illetve telepíteni, akkor ezeket a mellékelt oldalon találhatjuk.

Beszerezhető állományok:


BIOS, Chipset, AUDIO, VGA, USB, mutatóeszköz, Wireless, Bluetooth, kézikönyv

A megfelelő állomány kiválasztásához, először a telepített operációs rendszert kell, hogy kiválasszuk, annak megfelelően tudunk letöltést választani.

ASUS ZENBOOK UX21E Driver letöltés:

Itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Néhány nélkülözhetetlen szoftver WindowsraNéhány nélkülözhetetlen szoftver Windowsra Az alábbi alkalmazások alapnak minősülnek Windows operációs rendszeren, használatukkal fokozhatjuk a felhasználói élményt.
  • ZENONIA® 5 – Android játékokZENONIA® 5 – Android játékok   Réges- régen egy nagy háború zajlott az emberek között amelynek csupán egyetlen célja volt, mégpedig a végleges béke megteremtése. A ZENONIA® 5 nevű Android játékban ismét meg kell […]
  • Open TTD 1.15Open TTD 1.15   Open TTD 1.15 egy olyan stratégiai játék amelyben szállítmányozásokkal kell, hogy jövedelemre tegyünk szert.   Nem kisebb feladat hárul ránk mint egy szállítmányozási cég formájában […]
  • VidTrim- Android alkalmazásokVidTrim- Android alkalmazások     Videók vágására használható segédalkalmazás amely Android rendszerekre lett optimalizálva, nem más mint a VidTrim.   Ma már nem feltétlenül van szükség számítógépre azért hogy […]
  • Easy Downloader- Android alkalmazásokEasy Downloader- Android alkalmazások   Töltsön le nagyméretű fájlokat mobiljával az Easy Downloader segítségével. Androidot futtató mobilunk egyre több feladat ellátását biztosítja. Felmerülhet bennünk annak az igénye, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code