App Backup & Restore- Android alkalmazások

App Backup & Restore screenshot

App Backup & Restore screenshotTudd adataidat biztonságban mobilodon is az App Backup & Restore kiegészítőnek köszönhetően.

 

 

Nem csak a számítógépek esetében fontos hogy az adataink biztonságban legyenek, hanem ma már mobilunk esetén is kellő hangsúlyt kell, hogy fektessünk a feladatra.

Mivel egyre több feladatot tudunk készülékünkre bízni, ezért annál több olyan fájl is azon kerül tárolásra, amelynek az elvesztése komoly problémákat okozhat a számunkra.

Ha nem szeretnénk adatainkat elveszíteni egy nem várt esemény következtében akkor időben készítsünk biztonsági mentést.

Az alábbi alkalmazás korszerű mentések készítésére alkalmas Android rendszeren, az állományokat a memóriakártyára menthetjük így fizikailag nem lesznek egy felületen a telefonnal.

Az állományokat több -féle szempont alapján is tudjuk rendezni így az azok áttekintése sem lehet a későbbiek folyamán probléma. Alkalmazásaink mentésére talán az egyik legjobb.

 

Ingyenes kiadás.

 

App Backup & Restore letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • mIRC 7.27mIRC 7.27 Megjelent a népszerű csevegőprogram legújabb kiadása a mIRC megkönnyíti hétköznapjainkat. A méltán népszerűvé vált csevegőprogram, számos újítással rukkolt elő a felhasználók örömére. […]
  • BumpTop freeBumpTop free       Ha ingyenes program segítségével szeretnénk virtuális 3D asztal környezetet produkálni akkor Próbáljuk ki és használjuk bátran a BumpTop nevü szoftvert. Az unalmas Windows […]
  • Shutdown Scheduler 8.0Shutdown Scheduler 8.0   A mindenre kiterjedő részletességgel konfigurálható programban, előre meg tudjuk határozni, hogy számítógépünk mikor kapcsoljon ki. Ez a program nem más mint a Shutdown Scheduler 8.0   […]
  • Biztonságosabban futtathatod alkalmazásaidat a Sandboxie nevű programmalBiztonságosabban futtathatod alkalmazásaidat a Sandboxie nevű programmal Új kiadás érhető el akik használják térjenek át most. Neki köszönhetően sokkal biztonságosabban tudjuk futtatni alkalmazásainkat.
  • Napelemes töltő- Android alkalmazásokNapelemes töltő- Android alkalmazások     Mókás alkalmazás Android rendszerekre, tréfáld meg a barátaidat a Napelemes töltő segítségével.   Tréfáld meg a barátaidat az alábbi program segítségével, hitesd el velük hogy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code