Antivirus for Android

Antivirus for Android screenshot

Antivirus for Android screenshotVédd meg mobilodat a kártékony programoktól az Antivirus for Android segédszoftver segítségével.

Ma már nem csak a számítógépünk esetén kell, hogy kellő hangsúlyt fektessünk a biztonságra. Mivel Android operációs rendszert futtató készülékünk is egyre széleskörűbb feladatkört képes ellátni ezért a vírusokat készítő rossz szándékú emberek is terjeszkednek ebbe az irányba.

 

Az alábbi kiegészítő segítségével, gondoskodhatunk arról, hogy mindig a legnagyobb biztonságban legyünk.

 

Futtatásával pillanatok alatt meg tudunk arról győződni, hogy fertőzött e a készülékünk vagy sem. Gyors scan opciójának köszönhetően, nem kell hosszasan várakozni az eredményekre.

A gyártói információk alapján, kompatibilis az összes készülékkel ami Android rendszert futtat.

 

Felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően, egyszerű a használata.

 

Adatbázisát online tudjuk frissíteni.

Ingyenes változat.

Antivirus for Android letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Basketball Shot- Android játékokBasketball Shot- Android játékok   Kosárlabda képességeinket tehetjük próbára egy remek játék keretein belül, nem más mint a Basketball Shot. Gyűjts minél több pontot és légy te a toplista élén egy remek Androidos […]
  • GPU Meter 1.1-Windows 7 minialkalmazásGPU Meter 1.1-Windows 7 minialkalmazás   Videokártyánk aktuális terheltségi állapotáról tudhatunk meg információkat a GPU Meter 1.1 segítségével. Ezzel a minialkalmazással lehetőségünk van megtudni hogy a videokártyánk […]
  • ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 12.0.104.000ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 12.0.104.000 Beépített tűzfalat és valósidejű védelmet biztosító ingyenesen használható védelmi modul a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall. A fejlesztő jóvoltából több konstrukció formájában is […]
  • Itt a Vuze 5.1.0.0 -ás kiadásaItt a Vuze 5.1.0.0 -ás kiadása Zenei állományok keresésére, saját tartalmaink megosztására, illetve közvetlenül azok megnyitására is felhasználható szoftver. Itt a legfrissebb kiadása.
  • A Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egybenA Windows Doctor rendszer hangoló, takarító és optimalizáló egyben Egyetlen alkalmazás segítségével az összes szóba jövő hibajelenséget meg tudjuk szüntetni, továbbá takaríthatjuk a számítógépen felhalmozódott fölösleges fájlokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code