Alternate File Shredder 2.090

Alternate File Shredder

Az Alternate File Shredder egy ingyenesen használható fájlmegsemmisítő szoftver. Az alábbi alkalmazásnak köszönhetően visszaállíthatatlan formában törölhetsz szinte bármilyen fájlt. Nagyon egyszerű a használata, néhány kattintással is eredményt tud biztosítani.

Egy nagyon egyszerűen használható, fájlok végleges megsemmisítésére használható profi fájltörlő szoftver az Alternate File Shredder. A program nem csak a biztonságos eredményeket tartja szem előtt, hanem az egyszerű használat is az előnyei között hozható fel.

Az Alternate File Shredder letöltése után a néhány lépést igénylő telepítési folyamat végeztével a szoftver azonnal használható. Az alkalmazás szinte bármilyen tartalom esetén maximális támogatást nyújt, legyen az kép, videó, szöveges dokumentum.

A használatához csak annyit kell tenni, hogy elindítod az Alternate File Shredder nevű alkalmazást, majd a felületére húzod azt a tartalmat, amit vele szeretnél törölni visszaállíthatatlanul. Lehetőség van egyetlen fájl megadására, vagy akár egy teljes mappát is be lehet neki tallózni. A felületén egy egyszerűbb fájlkezelő is található, ahol a betallózott tartalmakat lehet rendszerezni, a törlés előtt szükség esetén vissza is lehet vonni a betallózott elemet.

Az Alternate File Shredder beállításainál megadható, hogy a törlés során az adott fájlt hányszor írja felül, természetesen ezt a beállítást nem kötelező módosítani. Opcionálisan véletlenszerű adatokkal is felül tudja azt írni.

Az Alternate File Shredder semmilyen extra beállítást nem igényel a rendeltetésszerű használat érdekében, hatékony eredményeket biztosít. A program jelenleg nem érhető el honosított formában, csak Angol nyelven használható.

Ha az alkalmazás nem nyerné el a tetszésedet, helyette választhatod a szintén nagyon egyszerűen futtatható xShredder nevű alkalmazást. Roppant egyszerű, rugalmas kezelőfelületet biztosít minden kipróbálójának.

Az Alternate File Shredder egy nagyon egyszerűen használható Windows 10 rendszereket is támogató végleges fájlmegsemmisítő szoftver, amivel visszaállíthatatlan formában tudsz szinte bármilyen tartalmat törölni. Több törlési módszert is biztosít a kipróbálóinak. Ingyenes.

Alternate File Shredder

Alternate File Shredder összefoglaló:

 • Végleges fájlmegsemmisítő alkalmazás
 • egyszerű a használata
 • választható törlési módszer
 • csekély erőforrás igénnyel bír
 • egyszerre több fájlt is támogat
 • fogd és vidd módszerrel importálhatóak a tartalmak
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.alternate-tools.com/pages/c_fileshredder.php?lang=ENG

Kapcsolódó alkalmazások

 • xShredder 4.1.1xShredder 4.1.1 Az xShredder egy különleges fájlkezelő alkalmazás amivel a bizalmas adatainkat tudjuk végérvényesen, visszaállíthatatlanul törölni. Szinte biztos hogy mindannyian kerültünk már […]
 • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
 • FilezillaFileZilla 3.31.0 A FileZilla egy FTP kliensként használható, rengeteg kényelmi funkciót biztosító fájlkezelő alkalmazás, amivel opcionálisan adott mappák tartalmát lehet szinkronizálni. Kedvencek […]
 • CleanMyPC 1.8.10 Build 1148CleanMyPC 1.8.10 Build 1148 A CleanMyPC egy univerzális, Magyar nyelvű Windows karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez. A szoftver több hasznos kiegészítőeszközt is […]
 • PeaZip Portable 6.4.1PeaZip Portable 6.4.1  A PeaZip Portable kiadását fájlok összehasonlítására, tömörítésre, kicsomagolásra és számos egyéb hasznos dologra fel lehet használni. Támogatja a jelszó védelmet, tartalmaz egy végleges […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Alternate File Shredder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code