Alternate Archiver 3.410

Alternate Archiver

Az Alternate Archiver egy paneles lerendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás. A szoftver segítségével nem csak hogy sokkal egyszerűbbé válik a számítógépeden a navigáció, hanem számos népszerű fájlszerkesztési feladatot is el lehet vele végezni. Fájlok archiválásához ( tömörítés, kicsomagolás ), átnevezéséhez, szinkronizálás, illetve az azok végleges megsemmisítéséhez is ideális. Fájlkereső funkcióval. Magyar nyelvű. Ingyenes.

Jelentősen meg tudod könnyíteni a PC-d merevlemezén a navigációt ezzel az ingyenes fájlkezelő alkalmazással. Az Alternate Archiver számos egyedi funkciót biztosít a kipróbálói számára.

Az Alternate Archiver letöltése után, a telepítést követően egy paneles elrendezéssel bíró felhasználói felületen érheted el a számítógépeden tárolt fájlokat, ahol nem csak a navigáció válik egyszerűbbé, hanem néhány alapvető fájlszerkesztési funkció is közvetlenül elérhető. Az alapvető fájlmozgatási műveleteken felül a szoftvert fel lehet használni átnevezési feladatokhoz, itt számos egyedi testre szabási opcióval rendelkezik. Egy beépített fájlkeresőt is tartalmaz.

Az Alternate Archiver nevű alkalmazással egy korszerű fájlkicsomagoló, tömörítő szoftvert is kapsz, ami támogat minden ma népszerű formátumot, amivel dolgod lehet.

A szinkronizálójával két mappa tartalmát tudod összevetni, a korábban megadott kritériumok figyelembe vétele mellett. Itt szűrőket, illetve kizárásokat is meg lehet neki adni.

A bizalmas jellegű tartalmaid végleges megsemmisítésére az Alternate Archiver egy felhasználóbarát elrendezésű funkciót biztosít, ahol csak annyit kell tenned, hogy megadod azt a fájlt amit visszaállíthatatlan formában szeretnél törölni.

Az Alternate Archiver megoldásában felfedezhető még egy alapvető karbantartó funkció, amivel privát módon törölhető a merevlemez azon területe ahol korábban törölt fájlok voltak. Ez az opció az előzőleg említett funkció továbbfejlesztett változata. Az ingyenes alkalmazás jelenleg csak Angol nyelven érhető el.

Fájlkezelő alternatívájaként választhatod még a Tablacus Explorer, illetve az igen népszerű Multi Commander nevű programot, ezzel a programmal egy korszerűbb ZIP kezelő funkciót is kapsz. Az Xyplorer megoldásából Portable változat is elérhető.

Az Alternate Archiver egy teljesen ingyenesen használható fájlkezelő szoftver, amivel fájlokat nevezhetsz át, mozgathatsz, tartalmaz egy végleges fájlmegsemmisítőt, archiválót, illetve mappa szinkronizálót. Fájlkeresési műveletekhez.

Alternate Archiver

Alternate Archiver összefoglaló:

Kapcsolódó alkalmazások

  • PeaZip 7.1.0PeaZip 7.1.0 A PeaZip egy univerzális, Magyar nyelvi támogatással bíró fájlkezelő alkalmazás. A szoftverrel tömörített fájlokat hozhatsz létre, vagy egyszerűen a meglévőket csomagolhatod ki. Több […]
  • Total Commander 9.10Total Commander 9.10 A Total Commander az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás ami rengeteg lehetőséget biztosít a számunkra, kétpaneles elrendezéssel. A Magyar nyelvi támogatással bíró alkalmazással […]
  • Unreal Commander 3.57.1292Unreal Commander 3.57.1292 Az Unreal Commander egy kétpaneles fájlkezelő alkalmazás számtalan extrával. ideális hogy FTP fájlkezelési feladatokat rá tudj bízni, támogatja a tömörített fájlokat, azokat vele ki lehet […]
  • FilezillaFileZilla 3.31.0 A FileZilla egy FTP kliensként használható, rengeteg kényelmi funkciót biztosító fájlkezelő alkalmazás, amivel opcionálisan adott mappák tartalmát lehet szinkronizálni. Kedvencek […]
  • SmartFTP 9.0.2557SmartFTP 9.0.2557 A SmartFTP egy több népszerűbb protokollt is támogató FTP kliens program, amivel egyedi fájlkezelési feladatokat tudsz elvégezni. Fájlok mozgatásához, szerkesztéséhez, az azok […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
Alternate Archiver
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code