PDFCreator 1.6.0

PDFCreator

PDF állományokat tudunk létrehozni az alábbi program segítségével, nem más minta PDFCreator.

Az egyszerűen kezelhető program segítségével minden nehézségtől mentesen tudunk létrehozni PDF állományokat. Telepítése során arra kell odafigyelni, hogy ne telepítse saját toolbarjait, ezt az adott lépésnél ne engedélyezzük a számára.

Maga a program bármilyen szoftver esetén használható, ami rendelkezik nyomtatási funkcióval.

Az alkalmazás telepítése egyszerűen pár lépésben végrehajtható, az installer indítása után a szoftver Magyar nyelven kommunikál velünk ahol haladó beállításokat is választhatunk, így magunk dönthetjük el hogy miként hajtjuk végre a folyamatot.

Ha a haladóknak szánt módszert válasszuk, akkor mi adhatjuk meg a telepítési mappa helyét és a hálózati beállításokat. Természetesen ez az opció kezdők számára elhanyagolható.

A licenc feltételek elfogadása itt sem kerülhető el, hamar túl lehetünk rajta.

Ha a haladó beállítások mellett tettük le a voksunkat, a program meg fogja tőlünk kérdezni hogy hálózati vagy normál módot szeretnénk, hálózat esetén más gépekről is van rá mód hogy elérjük a programot.

Meg kell adnunk a nyomtatónak a nevét, a program fel is ajánl egyet ha bizonytalankodnánk. Erre azért van szükség, mivel a PDFCreator létrehoz egy virtuális nyomtatót gépünkön, amellyel különb -féle állományokat tudunk majd kinyomtatni.

A telepítési mappa megadása után az összetevőket kell összeválogatnunk. Itt további súgófájlokat és nyelveket adhatunk hozzá.

A folyamat végeztével a szoftver letölti azokat az összetevőket amiket előzőleg megadtunk a számára, ezután már érdemben nem is marad túl sok dolgunk, csak várakoznunk kell. Automatikusan kicsomagolja és telepíti azokat.

PDFCreator

 Ingyenes kiadás.

PDFCreator letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Firefox Plugin letöltésFirefox Plugin letöltés   A népszerű böngésző tudását bővíthetjük úgynevezett pluginok segítségével. Ha Mozilla Firefox böngészőt futtatunk akkor az alábbi kiegészítők hasznosak lehetnek. Nagy […]
  • SpeedFanSpeedFan 4.43 letöltés A SpeedFan 4.43 egy kiváló ingyenes rendszer monitorozó alkalmazás amivel, információk at tudhatunk meg számítógépünk hardveres jellemzőiről, sőt ellenőrizhetjük az egyes hardver elem […]
  • Fájlmegosztás és keresés profin… BearShareFájlmegosztás és keresés profin… BearShare A szoftverrel mások által közzétett, illetve a mi saját tartalmainkat tudjuk elérhetővé tenni. Multimédiás állományok esetén használható.
  • Blender Portable 2.68Blender Portable 2.68       A Blender portable egy széleskörűen felhasználható 3D grafikai program. A nyílt forráskódú program számos operációs rendszerre elérhető. Kis méretével ellentétben hatalmas […]
  • USB Monitor 6.23USB Monitor 6.23     USB portok monitorozására illetve az azokat használó külső eszközök figyelésére használható program a USB Monitor 6.23. Segítségével gyorsan és biztonságosan tudjuk figyelemmel […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code