Air kürt – Android alkalmazások

Air kürt

Az Air kürt nem csak focirajongóknak, meccsekre járóknak jöhet jól akár a hétköznapok során is remek szórakoztató feladatot képes betölteni. Ingyenes Android alkalmazás.

Lásd el mobilodat kürt funkcióval! Nem csak meccseken jöhet jól hanem egy remekbe szabott poén erejéig is megállja a helyét. Barátaid arcára pillanatok alatt döbbenetet tudsz varázsolni, a meglepetés nem marad el.

Legyen szó bármilyen eseményről garantáltan hasznos lehet, mivel közel 6 hangeffektus között tudunk válogatni. Sem a használata sem pedig az erőforrás igénye nem fog a számunkra kellemetlen meglepetéseket okozni.

Free változat

.Air kürt

 Air kürt letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Tölthető a Mozilla Firefox 25.0Tölthető a Mozilla Firefox 25.0 Akik ezt a böngészőt használják alapértelmezetten azok számára eljött a frissítés pillanata, új kiadás érhető el belőle. Néhány újdonságot, illetve hibajavításokat kapott.
  • USB Safely Remove 5.0USB Safely Remove 5.0   USB tárolóeszközök eltávolítását hajthatjuk végre az USB Safely Remove 5.0 segítségével. A hagyományos Windows által nyújtott funkciókon felül sokkal hatékonyabb lehetőséget […]
  • Film letöltés, kikapcsolódási tippek…Film letöltés, kikapcsolódási tippek… Néhány ingyenesen is elérhető alkotást most bárki ingyenesen elérhet az alábbi oldalról, azok le is tölthetőek.
  • Windows 8 letöltés Számos plusz funkcióval rendelkező, biztonságosabb operációs rendszer, a Windows 8 amelyet mindenki ingyen letölthet.     Teljesen átgondolt, átalakított rendszer formájában rukkolt elő […]
  • Hangrögzítő- Android alkalmazásokHangrögzítő- Android alkalmazások   Készíts hangfelvételeket az alábbi kiegészítővel, a Hangrögzítő ingyenesen letölthető alkalmazás. Ha Androidos készülékkel rendelkezel, amivel hangfelvételeket is szeretnél […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code