Ace Video Converter 3.6

Ace Video Converter

Számos eszközt támogató ingyenes konvertáló szoftver az Ace Video Converter.

Ma már ha konvertálásról van szó semmiképp nem kell bonyolult beállításokkal bajlódnunk, mivel találhatunk olyan programokat, amelyek profiba rendezve kínál a számunkra konfigurációs lehetőséget így kezdők is pillanatok alatt elsajátíthatják annak használatát.

 Ace Video Converter telepítése, áttekintése:

 Az installációs folyamat Magyar nyelven indul, így a nehezén túl is lennénk, tájékoztat minket az Ace Video Converter hogy a gépre fog települni és javasolt minden olyan folyamat leállítása, ami nélkülözhető, nehogy összeakadjanak szoftvereink.

Természetesen a licenc feltételek elfogadása kötelező, el is olvasható anyanyelvünkön.

Saját telepítési mappa választható, a lényeg hogy legalább 60MB szabad helyre van szüksége. Ikont hozhatunk létre, ami a könnyebb és gyorsabb indítást segíti illetve hozzá adhatjuk a startup elemekhez napi használat esetén. A folyamat végén el is indítható.

Sajnos első indításkor elfelejt ismét a nyelvünkön kommunikálni, így manuálisan kell ismét kiválasztanunk a használni kívánt nyelvet, amit az options, choose language útvonalon tehetünk meg.

Szintén ezen a felületen adhatjuk meg a számára hogy hová mentse el a kezelt videót, itt rövid útvonalat érdemes választani.

Többek között a Ace Video Converter tartalmaz egy YouTube videó letöltőt ahol csak az URL-t kell megadni a használatához.

Túl sok funkciót nem tartalmaz, de az alapvető feladatokat tökéletesen ellátja minimális konfigurációval.

Ingyenes.

Ace Video Converter

Ace Video Converter letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ahnenblatt 2.69Ahnenblatt 2.69     Családfánk készítését bízhatjuk rá erre a remek szoftverre ami nem más mint a Ahnenblatt 2.69.   Egy családfa készítése igen időigényes folyamat, ha nem szeretnénk túlságosan sok […]
  • Duplicate Cleaner 3.1.4Duplicate Cleaner 3.1.4 Itt a megoldás, hogy meg tudjuk tisztítani a számítógépet a többszörözött elemektől, Duplicate Cleaner biztosítja a szóban forgó funkciót.     Az évek folyamán a rendszeresen használt […]
  • CCleaner használataCCleaner használata Multifunkciós lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver, aminek a használatával, tisztább Windowst kapsz.
  • Celestia 1.6.1Celestia 1.6.1     Képzeletbeli űrutazásra invitál minket amit akár oktatóprogramként is tekinthetünk ami nem más mint a Celestia 1.6.1. A program futtatása során olyan képzeletbeli utazásban […]
  • Jetboost 2.0Jetboost 2.0   Rendszerünk optimalizálása terén igen hasznos alkalmazásnak számít a Jetboost 2.0 kiadása.     Ez a különleges szoftver a futtatása során leállít minden olyan alkalmazást a háttérben […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code