Ace Video Converter 3.6

Ace Video Converter

Számos eszközt támogató ingyenes konvertáló szoftver az Ace Video Converter.

Ma már ha konvertálásról van szó semmiképp nem kell bonyolult beállításokkal bajlódnunk, mivel találhatunk olyan programokat, amelyek profiba rendezve kínál a számunkra konfigurációs lehetőséget így kezdők is pillanatok alatt elsajátíthatják annak használatát.

 Ace Video Converter telepítése, áttekintése:

 Az installációs folyamat Magyar nyelven indul, így a nehezén túl is lennénk, tájékoztat minket az Ace Video Converter hogy a gépre fog települni és javasolt minden olyan folyamat leállítása, ami nélkülözhető, nehogy összeakadjanak szoftvereink.

Természetesen a licenc feltételek elfogadása kötelező, el is olvasható anyanyelvünkön.

Saját telepítési mappa választható, a lényeg hogy legalább 60MB szabad helyre van szüksége. Ikont hozhatunk létre, ami a könnyebb és gyorsabb indítást segíti illetve hozzá adhatjuk a startup elemekhez napi használat esetén. A folyamat végén el is indítható.

Sajnos első indításkor elfelejt ismét a nyelvünkön kommunikálni, így manuálisan kell ismét kiválasztanunk a használni kívánt nyelvet, amit az options, choose language útvonalon tehetünk meg.

Szintén ezen a felületen adhatjuk meg a számára hogy hová mentse el a kezelt videót, itt rövid útvonalat érdemes választani.

Többek között a Ace Video Converter tartalmaz egy YouTube videó letöltőt ahol csak az URL-t kell megadni a használatához.

Túl sok funkciót nem tartalmaz, de az alapvető feladatokat tökéletesen ellátja minimális konfigurációval.

Ingyenes.

Ace Video Converter

Ace Video Converter letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Hamster Free Video Converter 2.0Hamster Free Video Converter 2.0     Kezdő felhasználók körében is igen nagy népszerűségnek örvend a Hamster Free Video Converter 2.0 változata.   Ezzel a nagyon egyszerű konvertáló alkalmazással szinte pár […]
  • Copernic Desktop Search 3.6Copernic Desktop Search 3.6 A Copernic Desktop Search segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk különböző formátumú dokumentumokat és PDF fájlokat keresni. Mivel a program kategorizálva biztosít a számunkra […]
  • Megérkezett az ACDSee Video Converter 4.0.0.117-es kiadásaMegérkezett az ACDSee Video Converter 4.0.0.117-es kiadása Univerzális konvertáló szoftver profilos elrendezéssel, többek között YouTube feltöltő funkciót is biztosít.
  • Advanced X Video Converter Advanced X Video Converter   Mobil eszközeinknek megfelelő formátumok létrehozására alkalmas Konvertáló szoftver az Advanced X Video Converter. Ha kedvenc videó állományainkat nem csak számítógépen, hanem […]
  • 4Free Video Converter 3.64Free Video Converter 3.6 Filmek dekódolására használható ingyenes szoftver a 4Free Video Converter. Azok szerkesztésére, egyesítésére is képes. Letöltés innen. Könnyű kezelhetőség jellemzi. Multimédiás […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code