Xvirus Personal Guard 6.0.5.0

Xvirus Personal Guard

Az Xvirus Personal Guard egy megbízható, kis mérettel bíró víruskereső és eltávolító szoftver, ami valós idejű védelmet biztosít a kipróbálói számára. Egyénileg választható ki a keresés módja.

Ha semmilyen védelemmel nem rendelkezik számítógépünk előbb vagy utóbb kénytelenek leszünk valamilyen ingyenes megoldás keresésre, vagy azért hogy megelőzzük a bajt, vagy elhárítsuk. Az utóbbi eset már elég kellemetlen, hisz vannak olyan vírusok amelyek meggátolják a védelmi szoftverek installálását vagy annak futását. A géped védelmének megerősítésére felhasználhatod az Xvirus Personal Guard nevű alkalmazást.

Mielőtt beszednénk egy vírust, javasolt az Xvirus personal guard nevű szoftver bevetése.

Az Xvirus Personal Guard kis méretével ellentétben meglepően sok funkciót fedezhetünk fel benne, többek között áttekinthetjük a segítségével a háttérben futó folyamatokat amelyek közül a jártasabbak azonnal kiszúrhatják a gyanúsabb elemeket.

Az Xvirus Personal Guard több keresési módot és online frissíthető adatbázist tartogat a számunkra. További különlegességei közzé tartozik a fájl titkosítási opció amely során a számára betallózott állományokat jelszóval védhetjük le az illetéktelenek elől.

Karantént és több beállítási módot biztosít. Az Xvirus Personal Guard beszerezhető Pro változatban is ami némileg több lehetőséget nyújt, általános célokra a jelenlegi változat is megfelelő.

Xvirus Personal Guard

Hivatalos oldal. 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Panda Cloud Antivirus ikonPanda Cloud Antivirus 3.0.1 [freeware] A Panda Cloud Antivirus nevű alkalmazással a számítógépünket védhetjük meg a kártékony behatoló szoftverektől egy speciális megközelítést biztosító vírusirtó szoftver […]
  • Panda Cloud Antivirus Pro 3.0.1Panda Cloud Antivirus Pro 3.0.1 A Panda Cloud Antivirus Pro egy prémium antivírus szoftver ami tartalmaz folyamatfigyelőt és tűzfal szolgáltatást is. Felhőalapú víruskereső alkalmazás. Minden szóba jövő védelmi […]
  • NetBalancer avagy sávszélesség korlátozó programNetBalancer avagy sávszélesség korlátozó program Az alkalmazással figyelemmel tudod követni a hálózati aktivitásodat, illetve a futtatott szoftvereid számára egyedi limiteket hozhatsz létre.
  • Tetris – Android JátékokTetris – Android Játékok   A már-már klasszikusnak számító játék elérhető Android rendszerekre, a Tetris próbára teszi kirakós képességeinket. Számos platformon és formában lehetőségünk volt kipróbálni a […]
  • Nero Kwik Media 1.18.20100Nero Kwik Media 1.18.20100       Multifunkciós szoftvercsomag formájában áll a szolgálatunkra a Nero Kwik Media legfrissebb változata. Legyen szó képeink vagy videóink rendezéséről, vagy esetleg meg is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Xvirus Personal Guard
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code