Wise Care 365 Pro 4.8.6

Wise Care 365 Pro

A Wise Care 365 Pro egy prémium kategóriás karbantartó program, amivel néhány kattintással tudsz a számítógéped teljesítményén javítani. Az alkalmazás tartalmaz egy merevlemez, Registry, Böngésző tisztítót, illetve egy indítópult kezelőt, továbbá töredezettség mentesítőt. Magyar nyelvi támogatással is bír. Rendszer visszaállítási pontok készítéséhez. Az ingyenes kiadáshoz képest sokkal több extra funkció fedezhető fel benne.

Egy teljes körű, rengeteg hasznos funkcióval ellátott prémium kategóriás karbantartó Program a Wise Care 365 Pro. Az alkalmazás az ingyenes kiadáshoz képest biztosít néhány extra funkciót, ami a hatékonyabb, alaposabb karbantartási feladatok elvégzése esetén jöhet jól.

A Wise Care 365 Pro letöltése után az alkalmazás egyetlen kattintással telepíthető, ezt követően egy Magyar nyelvű, modern, áttekinthető kezelőfelület fogad, ahol opcionálisan egyetlen parancs kiadásával kezdeményezhető a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlok felkutatása, illetve az azok eltávolítása.

A Wise Care 365 Pro segítségével eltávolíthatóak a korábban installált alkalmazások által visszahagyott munkafolyamat előzmények, ez az opció böngészők esetén is támogatott. Áttekinthetőek a Start menü elemei, az érvénytelen rendszer konfigurációs beállítások, nem megfelelő fájltársítások, a már használaton kívül eső ikonok. Ezeket az elemzés után egy áttekinthető listán lehet áttekinteni, azokat azonnal törölheted. A Wise Care 365 Pro megoldásának köszönhetően a regisztrációs adatbázis optimalizálható, így egy stabilabb megbízhatóbb operációs rendszert használhatsz a későbbiekben.

A Wise Care 365 Pro tartalmaz egy rendszerhangoló funkciót, ezzel a lehetőségével optimalizálható a Windows konfigurációs beállításai, ezzel tovább növelve a gép stabilitását.

Tartalmaz még egy töredezettség mentesítőt, indítópult kezelőt ( Startup Manager ), a fölösleges programok letiltásával a Windows betöltődése gyorsítható.

A Wise Care 365 Pro teljes körű támogatást nyújt abban hogy a helyi menü elemeit szerkeszthesd, el tudd távolítani azokat a kiegészítőket amiket nem használsz.

A kezelőfelületét beépített témákkal lehet megváltoztatni. A szoftverrel biztonsági mentéseket is tudsz készíteni a rendszerleíró értékeiről, vagy akár rendszer visszaállítási pontokat is készíthetsz vele.

Karbantartásra használhatod még a Wise Disk Cleaner vagy a szintén teljesen ingyenesen futtatható Ccleaner rendszer optimalizálóját.

A Wise Care 365 Pro a népszerű karbantartó program prémium kiadása, ami funkcionálisan sokkal több lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy jobb teljesítményt tudj kihozni a számítógépedből. Tartalmaz indítópult kezelőt, töredezettség mentesítőt, Registry, böngésző tisztító funkciót. Magyar nyelvű.

Wise Care 365 Pro

Wise Care 365 Pro összefoglaló:

 • Karbantartó program
 • Registry, böngésző tisztító funkció
 • Merevlemez tisztító
 • töredezettség mentesítő
 • helyi menü szerkesztő
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/wise-care-365.html

Kapcsolódó alkalmazások

 • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
 • Wise Care 365 Portable 4.8.6Wise Care 365 Portable 4.8.6  A Wise Care 365 Portable a népszerű multifunkciós karbantartó alkalmazás hordozható kiadása. Funkcionálisan hasonlóan széleskörű és még ingyenes is egyben. Böngésző, Registry […]
 • Wise Care 365 4.8.6Wise Care 365 4.8.6  A Wise Care 365 segítségével lehetőség van a Windows operációs rendszert hatékonyabb és gyorsabb állapotba hozni. Tartalmaz böngésző tisztítót, Registry optimalizálót, Töredezettség […]
 • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
 • CleanMyPC 1.8.10 Build 1148CleanMyPC 1.8.10 Build 1148 A CleanMyPC egy univerzális, Magyar nyelvű Windows karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez. A szoftver több hasznos kiegészítőeszközt is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Wise Care 365 Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Karbantartó Programok
Teljes ár
38,04 USD Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code