WinGuard Pro 8.14

WinGuard

Windowsunkat és az azon tárolt fájlokat, mappákat tehetjük sokkal biztonságosabbá a WinGuard nevű szoftvernek köszönhetően.

 

Ha számítógépünket több felhasználó is igénybe veszi, nem szeretnénk külön felhasználói fiókok bevetésével korlátozásokat létrehozni, viszont vannak olyan adatok amiket mégsem szeretnénk mások által is elérhetővé tenni, akkor a titkosítás mint folyamat jelenthet a számunkra megoldást.

Az alábbi szoftver egyetlen mesterjelszó segítségével védi meg a kérdéses állományokat.

Segítségével akár alkalmazásokat is titkosíthatunk, használatát jelszóhoz köthetjük, legyen szó böngészőről, levelező programról, vagy akár rendszer beállítási lehetőségekről, tűzfal hozzáférésről.

Egyetlen fiókon belül hozhatunk létre olyan korlátozásokat, amilyet csak szeretnénk.

Telepítése után a tálcáról várja hogy szükség legyen a használatára, ha egy felhasználó egy olyan anyaghoz próbál hozzáférni amihez mi korlátozást rendeltünk azonnal felugrik és kéri a feloldó jelszót, hiányában fölösleges bármilyen próbálkozás, az előre megadott azonosítónkat érdemes úgy feljegyezni hogy az a későbbiek folyamán bármikor a rendelkezésünkre álljon, nehogy magunkat is kizárjuk.

Ha új szabályt szeretnénk létrehozni a WinGuard segítségével, akkor azt be kell tallóznunk a számára majd egyetlen kattintással tudjuk azt titkosítani, vagy feloldani a későbbiek folyamán. Ha felmerül a kérdés, hogy mennyire biztonságos akkor a választ a 128 bites AES titkosítás eljárás adja meg.

WinGuard telepítése:

 Az installációs folyamat szokásos sorrendben történik, meg kell adnunk a számára hogy hová kerüljenek a program fájljai, továbbá el kell fogadnunk a licenc feltételeket. A hagyományos programokhoz képest kevesebb kérdéssel zaklat minket, hamar használatba vehető. Két változatban tölthető le, egyrészt van egy fizető és egy ingyenes kiadása, értelemszerűen a free változat némi korlátozást tartalmaz, nem támogat annyi funkciót, otthoni felhasználás esetén ez is bőséges lehet számunkra. Hivatalos oldal:

WinGuard

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • KCleaner Portable 3.4.0.94KCleaner Portable 3.4.0.94 A KCleaner Portable egy igazán egyszerűen használható merevlemez tisztító, karbantartó program. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztíthatod a böngészőket, vele minden olyan fájl […]
  • Shake Spears! – Android játékokShake Spears! – Android játékok Utazz vissza az időben légy lovag a Shake Spears! Nevű Android játékban.     Most valódi időutazásban vehetsz részt, ahol a végállomás a lovagok kora, a remek történetet felvonultató […]
  • Java Runtime EnvironmentJava Runtime Environment 6       Java környezet biztosítására használható kiegészítő a Java Runtime Environment 6. Számítógépünk tökéletesebb kihasználásának érdekében ajánlott, illetve böngészők […]
  • Your Uninstaller! 7.3Your Uninstaller! 7.3     Windows rendszerünk alap funkcióinak beállítására és fölösleges programok eltávolítására használható program a Your Uninstaller! 7.3 Ezzel a segédprogrammal minden nehézség […]
  • Néhány ingyenesen futtatható Portable szoftver kezdőknek és haladóknakNéhány ingyenesen futtatható Portable szoftver kezdőknek és haladóknak Egyre több alkalmazásnak lelehető fel az úgynevezett telepítést nem igénylő változata, ezeket a változatokat csak futtatnunk kell a használathoz, nézzünk néhány hasznos kiadást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code