WebShot 1.8.8.1- Képlopó alkalmazások, programok

WebShot pillanatkép

WebShot pillanatkép

 

Komplett weboldalakat tudunk megörökíteni az alábbi képlopó szoftverrel, kifejezetten az alábbi feladatra lett kifejlesztve a WebShot 1.8.8.1.

 

Ha egy speciális képlopó alkalmazást keresünk, amivel weboldalakat tudunk megörökíteni teljes terjedelmében, akkor a WebShot hozhat számunkra tökéletes megoldást.

 

Maga a program egy speciális technikát vet be a folyamat végrehajtására, itt a megörökítésre szánt oldalak címét kell hogy megadjuk majd annak a helyét hogy hová szeretnénk majd elmenteni.

Az eddigiek során ha képlopásról volt szó akkor az adott weboldal meglátogatásával tudtuk a folyamatot elvégezni, a megnyitott lapot billentyűkombináció lenyomásával tudtuk archiválni, sok ilyen kategóriájú szoftver nem támogatja a hosszú scrollozható weboldalakat tehát a hosszabb oldalak vége sajnos lemaradt.

 

A WebShot az eddigiektől eltérően, úgy működik hogy a címsorába meg kell adni a kívánt oldal címét majd hozzá kell hogy adjuk a listához, Igen lehetőségünk van arra hogy listákat hozzunk létre tehát egyszerre több oldalt is lefényképezhetünk úgy, hogy meg sem látogatjuk.

 

A címek megadásakor van egy fontos szabály, amit mindenképp érdemes betartani, hogy a http előtagot semmiképp se hagyjuk le, hiányában nem érünk el eredményt.

 

A testre szabhatóság területén lehetőségünk van az előre elkészítendő kép nevét megadni, meghatározható a kép mérete ami alapkonstrukció szerint a megjelenítőnkhöz igazodik.

 

Egyszerű kezelhetőség, ingyenesség jellemzi.

 

WebShot letöltés:

 

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • MotoGP 08MotoGP 08         A MotoGP 08 játék megjelent számos formátumban. Most a méltán világhírűvé vált Gyorsasági motoros versenyzés világába nyerhetünk betekintést, játékos formában.     Egyéni […]
  • Megérkezett a Freemake Video Converter 4.0.4.4-es kiadása!Megérkezett a Freemake Video Converter 4.0.4.4-es kiadása! Professzionális konvertáló alkalmazás ami, a kimeneteket profilokba rendezve biztosítja a felhasználók számára. Mindamellett hogy rengeteg dolgot tud, még ingyenesen is használható.
  • Bump-Android alkalmazásokBump-Android alkalmazások   Fájlcserélésre használható szoftver, amely segítségével bármilyen állományt megoszthatunk barátainkkal, a Bump könnyű használatot biztosít. Az alábbi alkalmazás segítségével a […]
  • Költségek – Android alkalmazásokKöltségek – Android alkalmazások   Kövesd nyomon napi költségeidet, gazdálkodj ügyesebben ezzel az Android alkalmazással.     A mellékelt mobil programmal, sokkal gazdaságosabban tudod kezelni hétköznapi […]
  • Fences 2.01Fences 2.01   Az asztalon található ikonok szabad rendezésére használható program a Fences.   Ha rengeteg programot telepítettünk a számítógépünkre sok ikon található az asztalunkon, akkor nagy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code