The Legend of Sleepy Hollow – Android játékok

The Legend of Sleepy Hollow

The Legend of Sleepy Hollow

Remek háttértörténettel rendelkező ingyenes játék Androidra a The Legend of Sleepy Hollow.

 

 

A közelmúltban játszódó alkalmazásban, valódi kihívások elé nézhetünk. Három játékmód között válogathatunk ahol több mint 70 küldetés vár arra hogy maradéktalanul teljesítsük.

Egyénileg választható nehézségi szintjének köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját elképzeléseit. Ingyenes változat.

 

The Legend of Sleepy Hollow letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Itt a Gimp 2.8.8Itt a Gimp 2.8.8 Hordozható, illetve telepíthető változatban is beszerethető profi képkezelő, szerkesztő szoftver ami az összes fontos említésre méltó manipulációs eljárást támogatja.
  • GIMPshop 2.2.8 (Photoshop alternatíva)GIMPshop 2.2.8 (Photoshop alternatíva)  Profi képszerkesztő alkalmazás ami funkcionálisan képes felvenni a versenyt a nagyobb nevekkel is, nem más mint a GIMPshop.     Ez az ingyenes nyílt forráskóddal rendelkező szoftver […]
  • Grappling HookGrappling Hook       Egy remek grafikával rendelkező ügyességi és logikai játék a Grappling Hook. A 22 pályát tartalmazó játékban, amely az űrben játszódik, különféle tárgyakat kell hogy […]
  • Image Tuner: Vízjelezés és konvertálás automatikusanImage Tuner: Vízjelezés és konvertálás automatikusan Az alkalmazás segítségével teljesen automatikusan tudod fotóidat átkonvertálni, méretezni, de akár vízjelet is elhelyezhetsz rajta.
  • PowerISO: Így hozhatsz létre új ISO fájlokat…PowerISO: Így hozhatsz létre új ISO fájlokat… Új állományok létrehozására, meglévők szerkesztésére használható Profi ISO kezelő szoftver a PowerISO, támogatja még a virtuális meghajtók létrehozásának a lehetőségét is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük