Superbird Portable 24.0

Superbird

Biztonságos gyors, és hordozható böngésző a Superbird Portable amely a Chromium alapjaira épül.

Maga az alkalmazás rendkívül nagy hangsúlyt fektet az egyszerűségre és a gyors oldal betöltődésre. Első ránézésre azonnal a Chrome mint böngésző jut az eszünkbe, kinézetben és elrendezésben teljesen megegyeznek.

Ez a letölthető változat egy tömörített állományban tölthető le, amit ha kicsomagoltunk már azonnal használhatóvá is válik abban az esetben ha rákattintunk az indító ikonra.

A Superbird Portable támogatja nyelvünket így könnyen el tudunk navigálni felületén. A beállítások eléréséhez hasonlóan a Google termékéhez a jobb felső sarokban található ikonra kattintva tudunk hozzáférni.

Egyszerű, de annál fontosabb beállításokat tudunk eszközölni, többek között lehetőségünk van más böngészők esetén használt előzmények szinkronizálására, indításkor megadható hogy miként cselekedjen, meghatározható az alapértelmezett keresésszolgáltató.

Mint más nagyobb böngésző esetén itt is támogatott a megkezdett URL begépelés automatikus kiegészítése, mi határozhatjuk meg hogy mennyi információt szolgáltasson ki rólunk ami a biztonságunkat tekintve nem egy másodlagos dolog.

Tudásban a Superbird Portable is bővíthető úgynevezett pluginokkal.

Előzményeink áttekinthetőek és törölhetőek egyetlen kattintással.

Superbird

Superbird Portable letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Frissült az  AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező…Frissült az AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező… A régiókódok által keletkező korlátozások oldhatóak fel a segítségével, itt a legújabb kiadása új szolgáltatásokkal.
  • Aspire 9800 DriverAspire 9800 Driver   Acer márkájú Aspire 9800 szériához tartozó Notebookhoz tartozó Driver letöltés.   A hatalmas kijelzővel rendelkező Notebook, igazi mozis élményt biztosít a számunkra, tovább […]
  • MegaDownloader 0.7MegaDownloader 0.7 A MegaDownloader egy különleges letöltésvezérlő szoftver ami a hétköznapi letöltési folyamataink során nyújt segítséget.   Nagyobb méretű fájlok esetén jelentős időveszteséget tud […]
  • Powder Player 1.10Powder Player 1.10 A Powder Player egy rendkívül robusztus, hatalmas Kodek támogatottsággal rendelkező videó, zenelejátszó szoftver. Az alábbi ingyenes alkalmazás több különleges funkcióval rendelkezik, […]
  • Red Alert 3 letöltésRed Alert 3 letöltés       A Red Alert 3 egy valósidejű stratégiai játék. Maga a progi egy szimulált alternatív jövőben játszódik ahol a második világháború meg sem történt, Einstein beavatkozásának […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code