Superbird Portable 24.0

Superbird

Biztonságos gyors, és hordozható böngésző a Superbird Portable amely a Chromium alapjaira épül.

Maga az alkalmazás rendkívül nagy hangsúlyt fektet az egyszerűségre és a gyors oldal betöltődésre. Első ránézésre azonnal a Chrome mint böngésző jut az eszünkbe, kinézetben és elrendezésben teljesen megegyeznek.

Ez a letölthető változat egy tömörített állományban tölthető le, amit ha kicsomagoltunk már azonnal használhatóvá is válik abban az esetben ha rákattintunk az indító ikonra.

A Superbird Portable támogatja nyelvünket így könnyen el tudunk navigálni felületén. A beállítások eléréséhez hasonlóan a Google termékéhez a jobb felső sarokban található ikonra kattintva tudunk hozzáférni.

Egyszerű, de annál fontosabb beállításokat tudunk eszközölni, többek között lehetőségünk van más böngészők esetén használt előzmények szinkronizálására, indításkor megadható hogy miként cselekedjen, meghatározható az alapértelmezett keresésszolgáltató.

Mint más nagyobb böngésző esetén itt is támogatott a megkezdett URL begépelés automatikus kiegészítése, mi határozhatjuk meg hogy mennyi információt szolgáltasson ki rólunk ami a biztonságunkat tekintve nem egy másodlagos dolog.

Tudásban a Superbird Portable is bővíthető úgynevezett pluginokkal.

Előzményeink áttekinthetőek és törölhetőek egyetlen kattintással.

Superbird

Superbird Portable letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Szem teszt – Android alkalmazásokSzem teszt – Android alkalmazások   Teszteld le a látásodat, tudd meg hogy minden rendben van e, az alábbi alkalmazás segítségével.   Nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, ettől még hasznos lehet, otthonunkban […]
  • Tölthető a fájlcserélő szoftver legújabb kiadása… FrostWireTölthető a fájlcserélő szoftver legújabb kiadása… FrostWire Elérhető a keresőt is tartalmazó fájlcserélő szoftver legfrissebb kiadása. Felületéről szinte bármilyen tartalom beszerzését kezdeményezhetjük.
  • XnView Portable 2.43XnView Portable 2.43 XnView Portable, avagy profi és ingyenes képnézegető. Az évek folyamán rengeteg olyan kép gyűlhet össze a számítógépünkön amelyektől igen nehezen vennénk búcsút, mivel ezek száma drámaian […]
  • Agnitum Outpost Security Suite 7.1Agnitum Outpost Security Suite 7.1 Gyorsan reagáló hatékony védelemmel ruházza fel rendszerünket az Agnitum Outpost Security Suite jelenlegi kiadása. Ma már egyre nagyobb veszélynek vagyunk kitéve, a világháló egyre […]
  • TrustPort Total Protection 12.0TrustPort Total Protection 12.0   Számítógépünk védelmét hivatott biztosítani a TrustPort Total Protection.   Az alap változatán kívül ez a kiadás továbbfejlesztett, heurisztikus védelmet is biztosít a behatolókkal […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code