Starship Commander- Űrhajós játék Androidra

Starship Commander screenshot

 

 Starship Commander screenshot

 

Semmisítsd meg az ellenséges űrhajókat amelyekkel útközben találkozol a Starship Commander nevű Android játékban.

 

Útra kelsz űrhajóddal hogy felfedezd a világegyetemet, utad koránt sem nevezhető egyszerűnek, hisz rengeteg ellenséggel akadhatsz össze akik megpróbálnak hátráltatni.

 

Lődd ki az ellenséges űrhajókat, szerezz plusz pontokat, majd fejleszd járművedet extra fegyverekkel hogy könnyebben tudd venni az akadályokat.

Rendkívül gyors reflexekre van szükség főleg ahogy egyre előrébb sodródunk az eseményekben. Számos fegyver, rengeteg idegen faj és egyéni küldetések jellemzik.

 

Ingyenes kiadás.

 

Starship Commander letöltés:

 

itt…

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Magnifixer 6.1Magnifixer 6.1 A Magnifixer egy képernyő nagyító és színszedő funkciót biztosító alkalmazás. A felületén előre megadható a nagyítás mértéke is. Ingyenes kiadás. 
  • Windows 8 theme Windows 8 theme       Meglévő operációs rendszerünk arculatát szabhatjuk át a Windows 8 theme csomag segítségével. Még meg sem jelent a Windows 8 rendszer máris számtalan hírt olvashatunk róla. Sok […]
  • Journey the Center of the EarthJourney the Center of the Earth     Egy remekbeszabott kalandjáték amely 3D megjelenítést is biztosít, nem más mint a Journey the Center of the Earth. Magával a játékkal utazást tehetünk a föld belsejében, amely […]
  • Speckie 4.4 (En)Speckie 4.4 (En)     Internet Explorer esetén használható helyesírás ellenőrző szoftver a Speckie 4.4 kiadása.   Rengeteg hasznos funkciót biztosít a Microsoft böngészője, most itt a lehetőség, hogy […]
  • Elérhető a Q-Dir 5.72-es kiadásaElérhető a Q-Dir 5.72-es kiadása Elérhető a remek fájlkezelő alkalmazás legújabb kiadása amivel sokkal könnyebben tudunk fájlmozgatási műveleteket végrehajtani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code