Screenshot ER DEMO- Android alkalmazások

Screenshot ER DEMO pillanatkép

Screenshot ER DEMO pillanatkép

 

Készíts pillanatképet a mobilod kijelzőjén zajló eseményekről a Screenshot ER DEMO segédprogram segítségével.

Bizony, Androidos készülékünk esetén is megörökíthetünk olyan pillanatokat amelyek fontosak a számunkra, majd azon további módosításokat is végrehajthatunk mielőtt akár meg is osztjuk azokat másokkal.

Az alkalmazás késleltetéssel készít felvételeket, az aktiválása után, 6Mp-ünk van arra hogy felkészüljünk az ideális pillanatra.

Ha a legváratlanabb pillanatokban támad kedvünk használni, akkor, futtassuk folyamatosan a háttérben, így azonnal készíthetünk képeket.

Elérni követlenül az adott ikon segítségével tudjuk. Számos beállítást elvégezhetünk rajta, többek között megadhatjuk a számára hogy hová mentse el az elkészült képet, de akár a kimeneti formátum is meghatározható.

Érdemes megjegyezni, hogy mivel Demo változattal állunk szemben tartalmaz némi korlátozást. A teljes verzióhoz képest, vízjelet helyez el a kész állományon, illetve kötelező kivárni a 6 Mp-es késleltetést. Ezek a teljes verzió esetén nem fedezhetőek fel.

Screenshot ER DEMO letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Könnyen kezelhető modern megjelenésű letöltés kliens szoftver az EagleGetKönnyen kezelhető modern megjelenésű letöltés kliens szoftver az EagleGet Nagyobb méretű fájlok, videók szakadásmentes és rugalmas kezelését tudod rá bízni. Különlegessége hogy a rengeteg funkciót mind ingyen kapod. Itt a legújabb kiadása.
  • Yahoo! MessengerYahoo! Messenger 11.5 Videóbeszélgetések, illetve szöveges üzenetek váltására használható kommunikációs szoftver a Yahoo! Messenger 11.5 kiadása. A szöveges üzenetek, illetve a videóbeszélgetések […]
  • Google+Google+ For Android Google+ fiókunkhoz tudunk hozzáférni Androidos készülékünkkel az alábbi kiegészítő segítségével. A szóban forgó közösségi oldal Mobil eszközzel való összeköttetését segítő kiegészítő […]
  • ComicRack 0.9.148ComicRack 0.9.148     Képregények megtekintésére, olvasására használható segédalkalmazás a ComicRack 0.9.148. Ez a remek szoftver pontosan arra a feladatra lett kifejlesztve hogy képregényeket […]
  • Staff-FTP 2.99Staff-FTP 2.99 A Staff-FTP egy széleskörű támogatást nyújtó fájlkezelő alkalmazás amely segítségével állományaink szabadon rendezhetőek.     Az alkalmazás telepítése során arra oda kell figyelnünk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük