Screenshot ER DEMO- Android alkalmazások

Screenshot ER DEMO pillanatkép

Screenshot ER DEMO pillanatkép

 

Készíts pillanatképet a mobilod kijelzőjén zajló eseményekről a Screenshot ER DEMO segédprogram segítségével.

Bizony, Androidos készülékünk esetén is megörökíthetünk olyan pillanatokat amelyek fontosak a számunkra, majd azon további módosításokat is végrehajthatunk mielőtt akár meg is osztjuk azokat másokkal.

Az alkalmazás késleltetéssel készít felvételeket, az aktiválása után, 6Mp-ünk van arra hogy felkészüljünk az ideális pillanatra.

Ha a legváratlanabb pillanatokban támad kedvünk használni, akkor, futtassuk folyamatosan a háttérben, így azonnal készíthetünk képeket.

Elérni követlenül az adott ikon segítségével tudjuk. Számos beállítást elvégezhetünk rajta, többek között megadhatjuk a számára hogy hová mentse el az elkészült képet, de akár a kimeneti formátum is meghatározható.

Érdemes megjegyezni, hogy mivel Demo változattal állunk szemben tartalmaz némi korlátozást. A teljes verzióhoz képest, vízjelet helyez el a kész állományon, illetve kötelező kivárni a 6 Mp-es késleltetést. Ezek a teljes verzió esetén nem fedezhetőek fel.

Screenshot ER DEMO letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Partition Table Doctor 3.5Partition Table Doctor 3.5     Partíciók helyreállítására használható segédalkalmazás a Partition Table Doctor 3.5. A hétköznapi számítógép használat során bekövetkezhet olyan esemény aminek hatására sérülhet […]
  • Modern megjelenéssel rendelkező kliens szoftver a VSO DownloaderModern megjelenéssel rendelkező kliens szoftver a VSO Downloader Videóink automatikus letöltésére használható professzionális letöltés kliens szoftver, rengeteg beállítást biztosít.
  • Flash Player for AndroidFlash Player – Android alkalmazások   Android operációs rendszert futtató készülékre optimalizált segéd, amellyel Flash tartalmakat tudunk lejátszani, nem más mint a Flash Player.   Kedvenc okos készülékünk esetében is […]
  • Tiggit- Játék letöltésvezérlőTiggit- Játék letöltésvezérlő   Közel 385 játékot szerezhetsz be ha letöltöd és installálod a Tiggit nevű kliens szoftvert.   Maga a Tiggit egy speciális kliens letöltésvezérlő szoftver ami kifejezetten játékok […]
  • Kifestőkönyv- Android játékokKifestőkönyv- Android játékok   Kifejezetten kisebb korosztály számára lehet szórakoztató a kifestőkönyv, mostantól Androidon is futtatható.   Ha gyermeked, vagy a környezetedben lévő fiatalabb korosztály szereti […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code