Screenshot ER DEMO- Android alkalmazások

Screenshot ER DEMO pillanatkép

Screenshot ER DEMO pillanatkép

 

Készíts pillanatképet a mobilod kijelzőjén zajló eseményekről a Screenshot ER DEMO segédprogram segítségével.

Bizony, Androidos készülékünk esetén is megörökíthetünk olyan pillanatokat amelyek fontosak a számunkra, majd azon további módosításokat is végrehajthatunk mielőtt akár meg is osztjuk azokat másokkal.

Az alkalmazás késleltetéssel készít felvételeket, az aktiválása után, 6Mp-ünk van arra hogy felkészüljünk az ideális pillanatra.

Ha a legváratlanabb pillanatokban támad kedvünk használni, akkor, futtassuk folyamatosan a háttérben, így azonnal készíthetünk képeket.

Elérni követlenül az adott ikon segítségével tudjuk. Számos beállítást elvégezhetünk rajta, többek között megadhatjuk a számára hogy hová mentse el az elkészült képet, de akár a kimeneti formátum is meghatározható.

Érdemes megjegyezni, hogy mivel Demo változattal állunk szemben tartalmaz némi korlátozást. A teljes verzióhoz képest, vízjelet helyez el a kész állományon, illetve kötelező kivárni a 6 Mp-es késleltetést. Ezek a teljes verzió esetén nem fedezhetőek fel.

Screenshot ER DEMO letöltés:

Itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • Bubble Shot Deluxe FREE – Android játékokBubble Shot Deluxe FREE – Android játékok   Takarítsd el a pályáról az akadályokat jelentő buborékokat a Bubble Shot Deluxe FREE nevű játékban.   Klasszikus buboréklövöldözős alkalmazás, ahol úgy tudunk eredményt elérni ha […]
  • Acrobat ReaderAcrobat Reader letöltés         PDF fájlok kezelését támogató univerzális és ingyenes szoftver a Acrobat Reader. Kategóriájában számos jól használható szoftver található de az egyik leg említésre méltóbb […]
  • Szoftver ajánló, heti legjobbakSzoftver ajánló, heti legjobbak  Szoftver ajánló mobilra, Windowsra egyaránt. Rail Rush – Android játékok Keress aranyat és drágakövet, miközben számos izgalmas kalandba keveredsz. ICQ 8.0  Igen népszerű […]
  • VSO Inspector 2.0.2.0VSO Inspector 2.0.2.0 Az alábbi ingyenes alkalmazással le tudod tesztelni a CD/DVD lemezeidet, továbbá magáról az íródról is rengeteg hasznos információt biztosít. Nem más mint a VSO Inspector.  Tudj meg […]
  • Megérkezett a BurnAware Free 6.7 -es kiadásaMegérkezett a BurnAware Free 6.7 -es kiadása Adatlemezek készítésére, multimédiás állományok összeállítására egyaránt felhasználható szoftver ami Blu-ray támogatással is bír.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code