Reset Windows Password

Reset Windows Password

Reset Windows Password

 

A Reset Windows Password segítségével lehetőségünk van vissza szerezni az elveszett, Windows által kezelt jelszavakat.


Ha elfelejtettük Windows jelszavunkat, akkor igen komoly bajban lehetünk nélküle igen korlátozott lehetőségekkel leszünk ellátva. Ha alapértelmezés szerint számítógépünk kéri az adminisztrátori jelszót akkor szinte biztos hogy nem tudunk számítógépünkhöz hozzáférni.
Szerencsére van megoldás erre a problémára. Ez a segédprogram bármilyen Windows verzió elveszett jelszavát képes alapállapotba állítani. Csak annyi dolgunk van, hogy a program segítségével egy speciális lemezképet készítünk, majd a rendszerünket arról indítjuk el. Természetesen ez lehet CD/DVD vagy USB kulcs egyaránt.

Újraindítás után miután a program betöltődött a listáról kiválasztjuk azt a jelszó típust amellyel problémáink adódtak, esetünkben az Administrator menüelemre van szükségünk. Miután a program lefutott, a következő újraindításkor számítógépünk már nem kér jelszót, ezután csak változtassuk meg egy számunkra megjegyezhetőre.

Természetesen felhasználói fiókok esetén is működik, csak ki kell választanunk a megfelelő pillanatban a szükséges fiókot.
Próbaverziós változat.

Reset Windows Password letöltés:

itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
  • webcamXPwebcamXP         Kép és hanganyagok rögzítését és továbbítását is támogatja a webcamXP 5.5.1. Ha térmegfigyeléshez keresünk egy segédalkalmazást ami hang és képfájlokat továbbít amit […]
  • Biztonságos Windows Pucolás egyetlen alkalmazássalBiztonságos Windows Pucolás egyetlen alkalmazással A PrivaZer segítségével biztonságosan tudod törölni a számítógépen található azon visszamaradt előzményeket amik a Windows, illetve programjaid futtatása során összegyűltek.
  • SpeedCommander 14.60SpeedCommander 14.60 A SpeedCommander egy paneles elrendezéssel tervezett számos hasznos szolgáltatást is magába foglaló fájlkezelő alkalmazás.   A szoftver segítségével a számítógépünkön található fájlokat […]
  • Szem teszt – Android alkalmazásokSzem teszt – Android alkalmazások   Teszteld le a látásodat, tudd meg hogy minden rendben van e, az alábbi alkalmazás segítségével.   Nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, ettől még hasznos lehet, otthonunkban […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code